Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ay meraktan öldüm kız anacım hadi bakalım bu başlangıç sizin için hayırlara vesile olsun inşallah canım bunda da vardır bir hayır

canım benim sağolun düşündüğünüz içinde
beklicez artık
adam zaten gergin sirke satıyor suratı
birde ben üstüne gitmiyorum o yüzden çok sık bakamıycam bugün

canım benim sağolun düşündüğünüz içinde
beklicez artık
adam zaten gergin sirke satıyor suratı
birde ben üstüne gitmiyorum o yüzden çok sık bakamıycam bugün
Mrb cnm benimmmmm hadi bismillah inş gusel şekilde devam edecek herşey canım...

ayyy kisss alemsinnnn cok güldüm inan

sağolasın canım teşekkür edeeim
vera yok cidden bende merak ettim
teli ya da maili olan filan varsa haber etse iyi olur aslında
yok canim maili falan bekliyicigizzz

hımmm aladım canım
eşim sokmadı beni içeri
muayene etti doktor çünkü
elledi kız adam kocamı yazık
sigarayı ne yapcaz bilmiyom canım cidden ya

evet canım bende eşime doktor ne yaptı sana diye sormuştumbende bir yıl uğraştığım için varikolsel filan varmı diye yumurtaları elleyip yan yana getirip bakıyorlar canım aynı boyuttamı diyeeeeeee azcıkta onlar ellensin esram ne yapalım biz her gittiğimizde her yerimiz elleniyor zaten şaka bir yana bişey çıkmayacak benim içime öyle doğuyor inşallahhhhhhhh

anaaaaaammmm kız gerçekten miii hiç duymamıştımmm öyle bakıldığınıyazık adamlaraaaama çok haklısın birazda onlar utansın hep bizmi yerin dibine girecezşükür bizimkinden onu istemediler sadece tahlil verdi ona bile dellendi vermek istemiyomuş sanki kimse görüyobide geçen dr a gittiğimizde demezmi sabahtan beri seni bekliyorum...sanki ben beklettim yada tek benim çocuğum tek benim sorunum neymişte beni beklmişgıcııııkkk

ayyy kisss alemsinnnn cok güldüm inan

yok canim maili falan bekliyicigizzz

napıyım canım yaa resmen olay haline geliyo yapsakmı yapmasakmıöyle çocukmu yapılır yaaazaten şimdide arayı açtık bu gecede olmaz yani belkide bi kaç gün daha

Kızlar kısa bir süre önce topic topic gezip derdime çare aradım. Şimdi yaşadıklarımı anlatmamak olmaz inşallah sizlere yardimci olur anlattıklarım.. evlenmemle kadın hastaliklariyla tanismam bir oldu. Kabus gibi adet dönemleri geçiriyordum sonra surpriiiz rahimde miyom..tam bebegin büyüdüğü yerde ve kesinlikle ameliyat olmam lazım. Doktorların dediği ameliyat olmazsan hamile kalma Şansın düşük, hamile kalsan bile buyuk ihtimal düşük yaparsın. .ameliyat olursanda yapışıklık olabilir tuplerin tikanabilir...eee napicam o zaman?? Neyse iyi bir doktor bulduk ve ameliyat oldum.3 ay sonra doktorum gebe kalman gerek yoksa vücut miyomlari yenileyebilir dedi..bizde başladık çalışmalara. .1 ay, 2 ay, 3 ay derken baktık cocugumuz olmuyor yumurtlama donemlerimizde iliski olmasina rağmen. Neyse o arada doktora gittim kontrolum vardı. Doktorum esimden sperm tahlili istedi veee şok eşimin morfolojisi % 2 yani şekil bozukluğu var.doktorumuz 6 ay normal deneyin olmazsa aşılama yapıcaz dedi ve esimde bende yikildik.doktor bu arada adet oldugunda 3. gün gel dedi bazi tahliller için. Bende duruma alışmaya çalışıp adet günümü beklemeye başladım hiç umudum yoktu artık. .vee adet günüm geldiğinde hayatımda ilk defa kirmizilar gelmedi normalde hayatta gecikmez adetim.ama benim hala umudum yok tabi.test bile yapmadim.3 gün gecikince eczanenin önünden geçerken aklima geldi ve test aldım. Testi yapmamla çift çizgiyi görmem bir oldu.inanamadim ilk önce sonra kendime geldim ve sadece ağladım hic susmadan uzun süre ağladım. .Allah'ım ne kadar büyük yine yetişti en zor animda..Kizlar hikayem bu.sizlere vereceğim önerilere gelince. Hamile kaldığım ay imcir kürü yaptım yumurtlama dönemlerinde havuç kuruyle destekledim.ve ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım
Yumurtlamanin oldugu zamanlarda gun aşırı ilişki oldu.bu önemli çünkü daha öncekilerde yumurtlama doneminde hergun ilişki oluyordu bu sefer gun aşırı denedik. Birde moralim çok yerindeydi esimle çok gezdik eğlendik ikimizde baya kafa dağıttık. Sonuç olarak önce Allahın izniyle sonrada yukarıda yazdıklarımın yardımıyla bebisime kavuştum.o günden beri tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.Allah herkese yasatsin bu duyguyu Allah hepinizin gönlüne gore versin kızlar. .sevgiyle....

ayy deme kıız kocama sordum ne etti doktor elledimi diye bi bakış baktıki korktum valla bidaha soramadım:18::18:

hımmm aladım canım
eşim sokmadı beni içeri
muayene etti doktor çünkü
elledi kız adam kocamı yazık
sigarayı ne yapcaz bilmiyom canım cidden ya

canım hiç bişey yapmadı bizimki bi kaç gün uğraştı bunalımlara giri sonrada daha bi hızla devammne yaptı yaa seninki iyce çıldırmıştır

canım hiç bişey yapmadı bizimki bi kaç gün uğraştı bunalımlara giri sonrada daha bi hızla devammne yaptı yaa seninki iyce çıldırmıştır

valla ne yaptığı belli değil canım
surat bir karış
bende alttan alıyorum işte
pazartesi testler yapılacak işte

canım hikayen benimkine çok benziyo..ama benim eştede bendede sorun yoktu sebepsiz olmuyordu aynen senin gibi hiç beklemediğim bi anda oldu oğluşumama şimdi yine olmuyor ve bu sefer sorun bende yumurtalıklarım zayıfsana sorum incir kürünü nasıl uyguladın nette 2 türlü var bende şuan yapıyorum...havuç kürünü ne zaman ve nasıl uyguladın:26::26:ayrıca bebeğine çok sevindimmm

Canim teşekkür ederim. Her aksam yatmadan 2, 5 su bardağı suyu kaynatıp kaynayan suya 7, 8 tane kuru inciri bicakla ikiye bolup koyuyorsun.kisa bir süre daha kaynatıp ilimaya bırakıyorsun.gece yatmadan önce yarısını sabah kalkınca ac karinla diger yarısını iciyosun. Yumurtlama doneminden birkac gun oncede ayni sekilde kaynayan suyun icine havuç atip bir süre daha kaynatiyosun.havucun miktarini bende bilmiyorum havucun suyunuda adedinide kafama gore koydum ve incir kuruyle karistirip içtim ben.yumurtlama donemim bittiğinde hepsini bıraktım. Ama incirin yumurtlamada cok etkisi oldu resmen ilk defa yumurtladigimi yogun bir sekilde hissettim bu kür sayesinde.canim ben boyle yaptim ama sen istersen birde ibrahim saracoglu incir ve havuç kürü diye arat netten daha net olur tarifi.Allah sanada tekrar nasip etsin bu duyguyu oglusunada uzun ömürler versin :)))

sağol teyzesi tşk.bende aynen öyle kaynatıyorumda havuç işi ne netten baktım saraçoğlu videosunda farklı söylüyor sitesinde farklı yazıyor sanada ondan sordum:26:neyse artık bende kafama göre kaynatayımzaten bu ay geçti gidiyor bi dahaki ayada iğneye başlıyacaz onunla birliktede yapmayı düşünüyorum inş. senin bebiş nasıl kalp atışını duydunuz demi??

canlarım öncelikle hayırlı cumalarrrrrrr dualarınızda beni unutmayınnnnncanım takma kafana benim eşimde en son aşılama için sperm vereceği zaman sinirden neredeyse beni boğacaktıalıştım artık ne dersee he diyorum bazende kızıyorum tabiki yapacak bişey yok rabbim onlarada bizede dayanma gücü versin canım

ayy deme kıız kocama sordum ne etti doktor elledimi diye bi bakış baktıki korktum valla bidaha soramadım:18::18:

canım ya kıyamam sanaazcıkta onlar elletsin nolcek dimi amaşaka bir yana rabbim hepimizin sonunu hayır etsin inşallah şu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine inşallah(AMİN)

canım ya kıyamam sanaazcıkta onlar elletsin nolcek dimi amaşaka bir yana rabbim hepimizin sonunu hayır etsin inşallah şu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine inşallah(AMİN)

sağol canım inşallah sonumuz hayırlı olur ne diyelim
pazartesi yine aksiyon var anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…