Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yaaa orası öyle he diip geçmesen zaten oooo ooo iyce dellenir bunlarama ben en son resti çekince kuzu kuzu geldi benimki4 yıl oldu istiyorz daha ona kalsan bi 14 yıl daha olmasa grek yok dr abende artık ister gel ister gelme ben gidcem diyince geldi ama burnumdanda getirditabi bende aynen dediğin gibi çokta fifi dedim geçtim bu arada sanada hayırlı cumalar arkadaşım

sağol canım inşallah sonumuz hayırlı olur ne diyelim
pazartesi yine aksiyon var anlayacağın

aman canım sen de hiiiç takma kızsın essin gürlesin sonuçta sorun onunda sorunu allahın izniyle bi olsun bak o zaman senden çok o sahiplenir..birisi babasına değil annesine benziyo dese deli olur hayır bana benziyor derbak görecekin

Mrb cnm benimmmmm hadi bismillah inş gusel şekilde devam edecek herşey canım...

kızzz hicran sen yinemi saç rengini değiştirdinallah seni varyaaa...işin gücün yok saçmı boyuyon sençok yakışmış canım :13:en hiç uğraşamıyorum öyle şeylere yaaa

haklısın canm eşim çok seviyor zaten çcuklarıda işte bu doktor işlerine çok bozuluyor
görelm canım mevlam neyler

canımm biz daha kalp atışını duymadık hatta bebeğimi bile görmedim daha.Bayramdan önce gittiğimde çok minikti beta hcg 454tü gözükmedi o zaman..Şimdide ben gidemedim doktorum şehir dışında bayram tatilindede 2000 km yok yaptım sancılarım var o yüzden biraz dinleneyim dedim.Hemde çok sık usg.ye girmek istemiyorum hepsini bir anda göreyim diye pazartesi gidicem artık.umarım hem kendisini hem kalp atışlarını görür duyarız..Bu arada bugün B12 iğnesi için aile hekimine gittim onlarda gebelik takibi yapıyolarmış.beta hcg.me baktı 82320 olmuş normalmiş artık görünür heralde herşeyi :))))))))

kızzz hicran sen yinemi saç rengini değiştirdinallah seni varyaaa...işin gücün yok saçmı boyuyon sençok yakışmış canım :13:en hiç uğraşamıyorum öyle şeylere yaaa

yok sekerimmmm bu onceki sac rengimdi...degistirmedim daha bi kac hafta sonra kizil yapcam:)

oyyy tabiki çok iyi betan:1yerim ben onu yaa görürsün canım inş.bizede yaz...o kalp atışını bir dinle varyaaa dünyanın en güzel duygusu9 yıla yaklaştı ben hala unutamıyorum

yok sekerimmmm bu onceki sac rengimdi...degistirmedim daha bi kac hafta sonra kizil yapcam:)

anladımmmkızıl ı bende hep sevmişimdir ama eşim hiç müsade etmedi saçımı boyamamakızıyor istemem öyle şeyler sen doğal ol ben öyle seviyorum diyorbenimde azcık içimde kaldı ama yapcak bişey yok

vaayy enişte sağlam biyerden girmiş konuya yalnız
ben bildim bileli saçımı boyarım
kendi rengimi hatırlamıyorum bile
zaten bembeyaz saçlarım hiç siyahı yok neredeyse
ama bende her zaman doğallıktan yana olmuşumdur

Son düzenleme:

öyledir sağolsun ne kaşıma ne saçıma elletmez bende zaten kaş almamıştım hiç evlendiğimde sonrasında dedim bi kaç kez kaşımı biraz topatsam saçımı boyasam değğişiklik yapsam diyee hayırrraslaaöyle şyer istemem işte ben seni böyle beğendim böyle gayet iyisin istemem değişiklik vs vs.tabi bende yapmadım da canım senin saçlar nasıl dayandı o kadar boyaya sonuçta kimyasal saça zarar vermezmi:26::26:mesela benim saçım hamilyken bi dökülmeye başladı yıllarca devam etti resmen kel kalacaktım bi sürü bakım yağı bitkisel şampuan denedim iyice mahvetti :!4:sonunda eşiminde ısrarıyla erkek tıraşı yaptırdım çok üzüldüm ama allahtan eşim çok moral verdi harika oldu çok yakıştı gibi1 yıl kısa kaldı daha yeni uzuyorve baya bi toparlandı sizede sorayım saç dökülmesine tavsiyelerinz varmı:26::26:

günyadın esracım ben bu saatlerde hiç açmazdım bugün kociş uyuyoken azcık bakem dedimsen nasılsın

canım benim saçım çocukluğumdan beri beyaz o yüzden mecbur boyuyorum
yoksa pek sevdiğimden değil
ben sadece arada zeytinyağı sürerim canım başka bişey sürmem
oda çok zor arınıyor saçtan o yüzden çok sık yapmam
benimkide dökülüyor kısa zaten omuzlarımda

günyadın esracım ben bu saatlerde hiç açmazdım bugün kociş uyuyoken azcık bakem dedimsen nasılsın

benim eşim işe gitti canım o yüzden bu saatlerde ben genelde açık oluyorum
eşin ne işle meşkul canım ayıptır sorması

genetik mi saç beyazlaması:26:bende sarımsağı ezip sürdüm bi kaç kez doğal antibiyotk olduğu için çok faydalıymşta üşeniyrm her zaman yapmaya

genetik mi saç beyazlaması:26:bende sarımsağı ezip sürdüm bi kaç kez doğal antibiyotk olduğu için çok faydalıymşta üşeniyrm her zaman yapmaya

evet genetik
ablamında beyaz oda boyuyor sürekli
kardeşiminki ise doğuştan çok açık bir sarı renk oda boyuyor canım

canim bende uzun zamandir boyamiyordum iki yili gecmisti artik sikildim birde degusiklik olsun istedim esimse karsi boyaya ama yapinca cok hosuna gitti belki sende.bi ara yaparsin kizil ))))

kızıl sana gider canım bence
bi ara bende çok kızıl kullandım tek dezavantajı çabuk akıyor olması
Daha once koleston ask alevi yapmistim canim iki uc kat boyadim kipkirmizi olmustu cok sevmistim bendee ....simdi kizil cazibe yapcam

Esracimmm seninki mecburiyetten boyama yaa surekli dip boyasimi yapiyorsun kendin mi boyuyon kuafore mi gidiyon :26: para dayanmaz kis

cazibe ha tam san auyar valla cazibeli hatunsun

Esracimmm seninki mecburiyetten boyama yaa surekli dip boyasimi yapiyorsun kendin mi boyuyon kuafore mi gidiyon :26: para dayanmaz kis

canım genelde tüm saç boyuyorum çünkü saç beyaz olduğundan akıyor boya
birde çabuk uzuyor ayda boyasam boyanır
ama ben hiç sevmiyorum boyatmayı ya o yüzden 3-4 ayda bir dipler iyce çıkınca boyuyorum
yoksa saçında yanıyor zaten
kuaför çok yakın arkadaşım canım ya bi şekilde halleşiyoruz
kendim boyamaya kalksam renkte tutmuyor işte bi garip bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…