Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

selam canlar neler yapıyorsunuz bakalım ben yine adet oldum alışıldık bi durum artık sıkıntı yok
hg sekerimmmm ...hayırlısı olsun sikma canını yapcek bisey yoook mik mike devam

Senin yüzünden değil tatlım ...ben hediye alırım boşver diyince cingar çıkardım ben ama sıkıntı yoook iyiyiz şimdi

Benim kide çok otoriter yaa bazen bunaltio

sperm morfolojisi bozuk canım
100 spermden 95 tanesi iş görmez dedi
ameliyat dedi ama ameliyatında çözüm olacağı şüpheli canım
başka hastanelere de gidin canım tek bi yere baglı kalmayın belki daha farklı seyler söylerler tedavi amaçlı

hoşbulduk bitanem mik mik de işe yaramıyo artık bende sonra evlenenler hamişş kaldıgını duydukca deliriyorumm

benim eşim tek bana değil herkese öyle canım ailesi bile çekinir ondan canım
bi arkadaşım bi ara bana sen kürşatla nasıl geçiniyorsun kız o çok sinirli onla aynı yatağa girilirmi dedi

benim eşim tek bana değil herkese öyle canım ailesi bile çekinir ondan canım
bi arkadaşım bi ara bana sen kürşatla nasıl geçiniyorsun kız o çok sinirli onla aynı yatağa girilirmi dedi

Heheheeee

Arada sevgi olunca heer seye katlaniliyo xanim

kızlar ben kaçıyorum eşim evde
ne yazıyon deyip duruyor ya atışmayalım şimdi

canım eşim öyledir bi açıdan ama bir yandanda çok merhametlidir
çok severim keratayı o yüzden dediğin gibi dokunmuyor[/B]
bizimde eşimle yaş farkı var canım bazı şeyler bana normal gelirken ona saçma geliyor bizde bu nokta da anlaşamıyoruz
bi gidin bakalım esoşum ya hemen umutsuzluga kapılma sende ben gibisin aynı[/CENTEash, R]

1 bucuk yıl hicranım

Kuzummm yaaa dr gittin mi hsg falan cektirsen :26:​

bizimde eşimle yaş farkı var canım bazı şeyler bana normal gelirken ona saçma geliyor bizde bu nokta da anlaşamıyoruz

Kuzummm yaaa dr gittin mi hsg falan cektirsen :26:

anladım canım bz aynı yaşıtız eşimle de yinede aynı canım yaşla alakası yok
her durumda olabiliyor eşler arasında
sen kaç eşin kaç canım ayıptır sorması

bu arada ben kaçıyorum eşim kızmadan canım

Esim 82li ben 91liyim canim dokuz yaş var

Esim 82li ben 91liyim canim dokuz yaş var

kızz allah seniiiii sen daha küçükmüşsün beeeben bile 86 lıyım canımben genelde çocukluğumdan beri bulunduğum her ortamda enküçüğümdüro yüzden yaşıma göre olgunumdur...benden küçük olman o yüzden garip geldibizdede ayn canım 9 yaş var bende ilk zamanlar aynısını diyordum sen benden çok büyüksün benim yaşamak istediğim herşeyi geçirmişsin ve sana çocukca geliyor diyeoda kızardı ne alakası var sen yaşından zaten çok olgunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…