Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım inşallah ama hiççç umudum yokkk tabi allah verirse herşey olur aşılama değil canım gonal kullanacam 2 ay olmassa tüp dedi dr ama biz hemen yaptırmayız tüpü sanırsam bekleriz biraz daha..sen kullandınmı bu iğneyi

bizimde eşimle yaş farkı var canım bazı şeyler bana normal gelirken ona saçma geliyor bizde bu nokta da anlaşamıyoruz

Kuzummm yaaa dr gittin mi hsg falan cektirsen :26:
gittim canım herşey temiz cıktı bi hsg kaldı ama eşimin sperm sayısı dusuk onn tedavisini bekliyoruz suan

esiminde yasi biraz küçük olsaydi bende bu kadar stres yapmazdim ne zaman olursa olsun derdim simdi bebisimiz olsa 32yasinda baba olacak cocuk on yasindayken benim herif 42yasinda olacak wuuwww

iyi tabi kız enişteye laf yok
yaşıtız nede olsa
bu arada en büyüğünüz benim sanırım

aahhh ahh ne yasak bu kocaları caanım gerçekten ben seni daha büyük düşünmüşüm yazdıklarından dolayı sanırsamhe yaa kiblemek ne bende bilmiyordum ama çaktırmadıkm

Goruntu olarakda mi buyuk duruyorum cnm :26:

Pofudukkkkummm kib lenmek ne demeekkk

evet canım ben aşılama için kullandım gonal fi peki sen aşılama için değilde sadece yumurta gelişimi için kullanıp sonra eşinle mik mik mi yapacan kız?

kuşum kiblenmek yani kkda birisi seni şikayet ediyor ve şikayet butonuna basıyor bunada kib diyoruzanam benim adamda baba olsa 39 40 yaşında olacak çocuk 10 yaşında olunca fazla fark yok bebişim bende bayağı kocaman kadın olacağım vay beeeeeee

pofuduğum pıfıdığım nasılsın bebegımmmm
iyi olmaya çalışıyoruz bu halimize şükür canım sen nasılsın?

ya ben ne yapayım canım en büyüğünüz benim

aman ne yapalım canım boşver ayrıca yaş farkımız fazla yokrabbim tez zamanda hepimize verecek minicik hayırlı evlatlar inşallahhhhhhhhhhhhh

öyle canım inşallah
aman ya hasta oldum birde boğazlarım çok kötü konuşamıyorum bile
sıkıntıdan hasta oldum kanımca

öyle canım inşallah

canım ya çok geçmiş olsun bencede sıkıntıdan olmuştur bende de olur arada dışarı yansıtamazsın içine atarsın sonra boğazında kocaman bir düğüm konuşmanı bile engellerrabbim şifa versin canım üzülme herşeyin hayırlısı önce sağlıkkkkkkkk

tabi canım en deperli hazineiz sağlığımız
çok sağol eksik olma
canım özel msj listemn önceki günmü ne doluydu yanlış hatırlamıyorsam
msj atmak istemiştim olmadı haberin olsun

yok kızzzz dedimya yazdıkların beni öyle düşündürmüş:13:buda senin olgunluğunu gösterir...yoksa görüüntüde sıkıntı yok:9.gerçi resim zaten uzaktan yüz hatların seçilmiyorki:26:

evet canım ben aşılama için kullandım gonal fi peki sen aşılama için değilde sadece yumurta gelişimi için kullanıp sonra eşinle mik mik mi yapacan kız?

aynen dedğin gibi canım dr aşılamayı boşverelim dedi zaten bi kez yaptık geçen yıl tutmadımik mik önceside pengly çat iğensi olacak inş.canım sen bi iğneleri kaça almıştın..bide raporlamı almıştın???bizim çocuğumz olduğu için ssk karşılamıyorda

yok kızzzz dedimya yazdıkların beni öyle düşündürmüş:13:buda senin olgunluğunu gösterir...yoksa görüüntüde sıkıntı yok:9.gerçi resim zaten uzaktan yüz hatların seçilmiyorki:26:

canım her msjımızın altında ekranın sana bakan haliyle sol tarafında minicik ünlem işareti gibi bişey var
o kötü içerik butonudur
ona tıklarsan adminlere bu msjı şikayet ettiğini gösterir
onlarda şikayet alan msjın sahibini haksız ya da suçlu görürlese ceza verirler
banlarlar
yani hesabın geçici zaman pasif hale gelir
bilmem açıklayıcı oldumu

Geçmiş olsun esrammmm... Bugün bende feci hastayım boğazım bademciklerim şişti gece hiç uyuyamadım kemiklerim agriyo bugün gün yattım
öyle canım inşallah

teşekkürler canım benim

Heiiiimmmm anladim şimdi

iyilik bebeğim ya aynı devam

rapor karşılamaması kötü olmuş canım iyi araştırdın mı neden karşılamıyor ya ben hastaneye giderken 2.bebeği için tedaviye gelenler vardı canım ama:26:raporla almıştık canım ovitrelleyle beraber 200 yada 250 civarıydı sanırım canım yanlış olmasın ama.....okadar işkenceyi çektikten sonra aşılama yaptırsana canım ya belli olmaz belki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…