aşılama tedavisine mi başlayacaksın canım hadi bakalım hayırlısı olsun iğneyide stres yapma canım ya acıtmıyor ama hergün aynı saatte vurmaya dikkat et....buarada inşallah adetin gelmez canım ya inşallahhhhhhhhhinsanlar başına gelmeden anlamıyor canım halbukı hepimiz kadınız ya canımı sıkanda bu rabbim herkesi bildiği gibi yapsın canım
kutusu dolu olabilir canım mesela benim kutu dolmuş gelenleri silince gördüm....
gittim canım herşey temiz cıktı bi hsg kaldı ama eşimin sperm sayısı dusuk onn tedavisini bekliyoruz suanbizimde eşimle yaş farkı var canım bazı şeyler bana normal gelirken ona saçma geliyor bizde bu nokta da anlaşamıyoruz
Kuzummm yaaa dr gittin mi hsg falan cektirsen :26:
esiminde yasi biraz küçük olsaydi bende bu kadar stres yapmazdim ne zaman olursa olsun derdim simdi bebisimiz olsa 32yasinda baba olacak cocuk on yasindayken benim herif 42yasinda olacak wuuwwwküçük olmak iyidir canım boşver bende 85liyim eşimde 84lü aynı zamanın çocuklarıyız yaniiiiiiiyaş ilerledikçe doğurganlık oranımız düşüyor kendi adıma konuşmak gerekirse daha küçük olmayı isterdim anacım herşeyi düşünüyoruuz bu bebişler bizi ölürecekkkkkkkk
iyi tabi kız enişteye laf yok
yaşıtız nede olsa
bu arada en büyüğünüz benim sanırım
aahhh ahh ne yasak bu kocalarıcaanım gerçekten ben seni daha büyük düşünmüşüm yazdıklarından dolayı sanırsam he yaa kiblemek ne bende bilmiyordum ama çaktırmadıkm
gittim canım herşey temiz cıktı bi hsg kaldı ama eşimin sperm sayısı dusuk onn tedavisini bekliyoruz suan
canım inşallah ama hiççç umudum yokkk tabi allah verirse herşey oluraşılama değil canım gonal kullanacam 2 ay olmassa tüp dedi dr ama biz hemen yaptırmayız tüpü sanırsam bekleriz biraz daha..sen kullandınmı bu iğneyi
esiminde yasi biraz küçük olsaydi bende bu kadar stres yapmazdim ne zaman olursa olsun derdim simdi bebisimiz olsa 32yasinda baba olacak cocuk on yasindayken benim herif 42yasinda olacak wuuwww
Goruntu olarakda mi buyuk duruyorum cnm :26:
Pofudukkkkummm kib lenmek ne demeekkk
inşl canım ya hepimize hayırlısını versin Rabbim. bi de su adetim bitsin yine süt buharıyla dualarıma baslıcam inşaallah.Ins esin tedasi sonuclanmadan sen hamis kalmis olursun csnim
Ins esin tedasi sonuclanmadan sen hamis kalmis olursun csnim
pofuduğum pıfıdığım nasılsın bebegımmmmevet canım ben aşılama için kullandım gonal fi peki sen aşılama için değilde sadece yumurta gelişimi için kullanıp sonra eşinle mik mik mi yapacan kız?
1 yaşmıallah seniiiii
iyi olmaya çalışıyoruz bu halimize şükür canım sen nasılsın?pofuduğum pıfıdığım nasılsın bebegımmmm
aman canım ben erken evlendim çocuğumda var şuanda 27 -28 işte genç sayırlırımama yine olmuyor..yani sıkıntı yine aynı sıkıntı..tabiki 1 tane olması çevre baskısını biraz azaltıyor ama bu saferde niye 2.yapmadın n bekliyosun diyip duruyolar
ya ben ne yapayım canım en büyüğünüz benim
iyi olmaya çalışıyoruz bu halimize şükür canım sen nasılsın?
aman ne yapalım canım boşver ayrıca yaş farkımız fazla yokrabbim tez zamanda hepimize verecek minicik hayırlı evlatlar inşallahhhhhhhhhhhhh
öyle canım inşallah
aman ya hasta oldum birde boğazlarım çok kötü konuşamıyorum bile
sıkıntıdan hasta oldum kanımca
canım ya çokgeçmiş olsun bencede sıkıntıdan olmuştur bende de olur arada dışarı yansıtamazsın içine atarsın sonra boğazında kocaman bir düğüm konuşmanı bile engellerrabbim şifa versin canım üzülme herşeyin hayırlısı önce sağlıkkkkkkkk
esiminde yasi biraz küçük olsaydi bende bu kadar stres yapmazdim ne zaman olursa olsun derdim simdi bebisimiz olsa 32yasinda baba olacak cocuk on yasindayken benim herif 42yasinda olacak wuuwww
Goruntu olarakda mi buyuk duruyorum cnm :26:
Pofudukkkkummm kib lenmek ne demeekkk
evet canım ben aşılama için kullandım gonal fi peki sen aşılama için değilde sadece yumurta gelişimi için kullanıp sonra eşinle mik mik mi yapacan kız?
yok kızzzz dedimya yazdıkların beni öyle düşündürmüş:13:buda senin olgunluğunu gösterir...yoksa görüüntüde sıkıntı yok:9.gerçi resim zaten uzaktan yüz hatların seçilmiyorki:26:
öyle canım inşallah
aman ya hasta oldum birde boğazlarım çok kötü konuşamıyorum bile
sıkıntıdan hasta oldum kanımca
teşekkürler canım benimyok kızzzz dedimya yazdıkların beni öyle düşündürmüş:13:buda senin olgunluğunu gösterir...yoksa görüüntüde sıkıntı yok:9.gerçi resim zaten uzaktan yüz hatların seçilmiyorki:26:
canım her msjımızın altında ekranın sana bakan haliyle sol tarafında minicik ünlem işareti gibi bişey var
o kötü içerik butonudur
ona tıklarsan adminlere bu msjı şikayet ettiğini gösterir
onlarda şikayet alan msjın sahibini haksız ya da suçlu görürlese ceza verirler
banlarlar
yani hesabın geçici zaman pasif hale gelir
bilmem açıklayıcı oldumu
iyilik bebeğim ya aynı devamiyi olmaya çalışıyoruz bu halimize şükür canım sen nasılsın?
aman ne yapalım canım boşver ayrıca yaş farkımız fazla yokrabbim tez zamanda hepimize verecek minicik hayırlı evlatlar inşallahhhhhhhhhhhhh
iyilik bebeğim ya aynı devam
aynen dedğin gibi canım dr aşılamayı boşverelim dedi zaten bi kez yaptık geçen yıl tutmadımik mik önceside pengly çat iğensi olacak inş.canım sen bi iğneleri kaça almıştın..bide raporlamı almıştın???bizim çocuğumz olduğu için ssk karşılamıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?