anladım canım bz aynı yaşıtız eşimle de yinede aynı canım yaşla alakası yok
her durumda olabiliyor eşler arasında
sen kaç eşin kaç canım ayıptır sorması
bu arada ben kaçıyorum eşim kızmadan canım
kızlar nasılsınız haber ederim demiştim sana
eşimin sayıda bir sorun yok 25 milyon
ama malesef spermlerin morfolojisi bozukmuş
100 spermden 95 tanesi problemli dedi doktor
şu andaki şartlarda gebelik çok zor bir ihtimal dedi
renkli filmmi ne işte ondan çekilcek varikosel var dedi
ameliyat ocan dedi işte
ama doktoru değiştirmek istiyoz canlar biz pek ikna olmadık
kuzenimin tanıdığı doktor var ona gitcez işte
buarada hepinizi çok özledim beeeeeee geldim geldim gittim ama yazamadım tabikiiiiiii
hoşgeldinnn canımm bizde özledik seni:13:canım anlamadığım kim seni anlamamış ve neden böyle bişey yapmış..ben çok çakmıyoumda bu durumlardan
canım bir derdim var bölümündeki bir konuya yorum yapmıştım birisi şikayet etmiş beni....diyecek hiçbir sözüm yok çocuğu olan yada bekar olan arkadaşlara bizim bu problemimiz okadar basit geliyormuş ki dün daha iyi anladım aslında konu bu değildi ama buraya kadar dayandı uzun hikaye anacım boşversen nasılsın canım?
aşılama tedavisine mi başlayacaksın canım hadi bakalım hayırlısı olsun iğneyide stres yapma canım ya acıtmıyor ama hergün aynı saatte vurmaya dikkat et....buarada inşallah adetin gelmez canım ya inşallahhhhhhhhhaaa ne saçma yaa allah öyle çok görenlere emin ol yaşatır canım ben çok kez tecrübe ettim bunuiyyim canım yaa işte ne olsun hayat koşturmacası devam adetimi bekliyorum son günler çünkü sonra iğneye başlıyacaz bakalım...karnımdan iğne yapmak ta beni korkutuyor ama artık......
sana attığım mesajlar gelmiyomu yoksa kutun mu dolu:26:dünde attım bu günde görünmüyor benim yazdıklarım mesaj bölümünde:26:bu kk ne yapıyor böyle
hehee iyidir canim tabi bisey demedim benbende 82 liyim canım
kız 82 liler iyidir bee
Evet kucugum canimda okuyanda 16 falan sanacak yawwkızz allah seniiiii sen daha küçükmüşsün beeeben bile 86 lıyım canım ben genelde çocukluğumdan beri bulunduğum her ortamda enküçüğümdür o yüzden yaşıma göre olgunumdur...benden küçük olman o yüzden garip geldi bizdede ayn canım 9 yaş var bende ilk zamanlar aynısını diyordum sen benden çok büyüksün benim yaşamak istediğim herşeyi geçirmişsin ve sana çocukca geliyor diye oda kızardı ne alakası var sen yaşından zaten çok olgunsun diye
buarada hepinizi çok özledim beeeeeee geldim geldim gittim ama yazamadım tabikiiiiiii
hehee iyidir canim tabi bisey demedim ben
Evet kucugum canimda okuyanda 16 falan sanacak yaww
Ayni muhabbetler esimle benim aramdada geciyo canim
Genelde benim de yasimdan olgun olduğumu söylerler canım
senin eşinde daha olgun duruyor canım 82 değil 77 78li gibibenim eşim de 78 li bu arada
canım çok geçmiş olsun ama sıkma sen canını.....tabiki bir doktorla yetinmeyin derim ben ama bunda da vardır çözümsüz dert değil çok şükür düşünsene azosperm olan insanlar var onlar ne yapsın canım....yalnız ben eşinin tepkisini çok merak ettim nasıldı?
buarada gereksiz şekilde ceza aldım birisi kiblemiş beni olsun no problem......kadın kadını anlamaz diye boşa dememişler çocuğu olanlarda yada başına gelmeyenlerde beni anlamamış anlamalarını da beklemiyorum zaten
küçük olmak iyidir canım boşver bende 85liyim eşimde 84lü aynı zamanın çocuklarıyız yaniiiiiiiyaş ilerledikçe doğurganlık oranımız düşüyor kendi adıma konuşmak gerekirse daha küçük olmayı isterdim anacım herşeyi düşünüyoruuz bu bebişler bizi ölürecekkkkkkkk
sana attığım mesajlar gelmiyomu yoksa kutun mu dolu:26:dünde attım bu günde görünmüyor benim yazdıklarım mesaj bölümünde:26:bu kk ne yapıyor böyle
Evet kucugum canimda okuyanda 16 falan sanacak yaww
Ayni muhabbetler esimle benim aramdada geciyo canim
Genelde benim de yasimdan olgun olduğumu söylerler canım
evet canım zaten çok olgundur yaşımız aynı ama benden 1 yaş büyük olgunluğa sahip
küçük olmak iyidir canım boşver bende 85liyim eşimde 84lü aynı zamanın çocuklarıyız yaniiiiiiiyaş ilerledikçe doğurganlık oranımız düşüyor kendi adıma konuşmak gerekirse daha küçük olmayı isterdim anacım herşeyi düşünüyoruuz bu bebişler bizi ölürecekkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?