Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

senin eşinde daha olgun duruyor canım 82 değil 77 78li gibibenim eşim de 78 li bu arada

canım çok geçmiş olsun ama sıkma sen canını.....tabiki bir doktorla yetinmeyin derim ben ama bunda da vardır çözümsüz dert değil çok şükür düşünsene azosperm olan insanlar var onlar ne yapsın canım....yalnız ben eşinin tepkisini çok merak ettim nasıldı?

buarada gereksiz şekilde ceza aldım birisi kiblemiş beni olsun no problem......kadın kadını anlamaz diye boşa dememişler çocuğu olanlarda yada başına gelmeyenlerde beni anlamamış anlamalarını da beklemiyorum zaten

buarada hepinizi çok özledim beeeeeee geldim geldim gittim ama yazamadım tabikiiiiiii

hoşgeldinnn canımm bizde özledik seni:13:canım anlamadığım kim seni anlamamış ve neden böyle bişey yapmış..ben çok çakmıyoumda bu durumlardan

hoşgeldinnn canımm bizde özledik seni:13:canım anlamadığım kim seni anlamamış ve neden böyle bişey yapmış..ben çok çakmıyoumda bu durumlardan

canım bir derdim var bölümündeki bir konuya yorum yapmıştım birisi şikayet etmiş beni....diyecek hiçbir sözüm yok çocuğu olan yada bekar olan arkadaşlara bizim bu problemimiz okadar basit geliyormuş ki dün daha iyi anladım aslında konu bu değildi ama buraya kadar dayandı uzun hikaye anacım boşversen nasılsın canım?

aaa ne saçma yaa allah öyle çok görenlere emin ol yaşatır canım ben çok kez tecrübe ettim bunuiyyim canım yaa işte ne olsun hayat koşturmacası devamadetimi bekliyorum son günler çünkü sonra iğneye başlıyacaz bakalım...karnımdan iğne yapmak ta beni korkutuyor ama artık......

sana attığım mesajlar gelmiyomu yoksa kutun mu dolu:26:dünde attım bu günde görünmüyor benim yazdıklarım mesaj bölümünde:26:bu kk ne yapıyor böyle

aşılama tedavisine mi başlayacaksın canım hadi bakalım hayırlısı olsun iğneyide stres yapma canım ya acıtmıyor ama hergün aynı saatte vurmaya dikkat et....buarada inşallah adetin gelmez canım ya inşallahhhhhhhhhinsanlar başına gelmeden anlamıyor canım halbukı hepimiz kadınız ya canımı sıkanda bu rabbim herkesi bildiği gibi yapsın canım
sana attığım mesajlar gelmiyomu yoksa kutun mu dolu:26:dünde attım bu günde görünmüyor benim yazdıklarım mesaj bölümünde:26:bu kk ne yapıyor böyle

kutusu dolu olabilir canım mesela benim kutu dolmuş gelenleri silince gördüm....

bende 82 liyim canım
kız 82 liler iyidir bee
hehee iyidir canim tabi bisey demedim ben

Evet kucugum canimda okuyanda 16 falan sanacak yaww

Ayni muhabbetler esimle benim aramdada geciyo canim
Genelde benim de yasimdan olgun olduğumu söylerler canım

küçük olmak iyidir canım boşver bende 85liyim eşimde 84lü aynı zamanın çocuklarıyız yaniiiiiiiyaş ilerledikçe doğurganlık oranımız düşüyor kendi adıma konuşmak gerekirse daha küçük olmayı isterdim anacım herşeyi düşünüyoruuz bu bebişler bizi ölürecekkkkkkkk

tabiki canım beterin beteri var ama işte insan üzülüyor
eşim birşey demedi doktora tamam dobler çekiliyim dedi
ama beti enzi attı çok üzüldü banada hiç bir kelime dahi etmedi canım
bu arada hoşgedin aramıza seni özledik

ya ben ne yapayım canım en büyüğünüz benim

aahhh ahh ne yasak bu kocaları caanım gerçekten ben seni daha büyük düşünmüşüm yazdıklarından dolayı sanırsamhe yaa kiblemek ne bende bilmiyordum ama çaktırmadıkm

aman canım ben erken evlendim çocuğumda var şuanda 27 -28 işte genç sayırlırımama yine olmuyor..yani sıkıntı yine aynı sıkıntı..tabiki 1 tane olması çevre baskısını biraz azaltıyor ama bu saferde niye 2.yapmadın n bekliyosun diyip duruyolar

haa kızlar bu arada sizinlede paylaşayım umut olsun..bi arkadaşa gittim bu gün bebeği oldu onu görmeyetabi kız hemen sordu ne yaptn dedim işte olmuyor iğneye başlıyacam..oda anlattı kendi doğumdan sonra dikişleri kontrol için dr a gitmiş dr muayene yaparken bi baksaki kist topluluğu varmış o kadar çokmuşki kistlerisenin çocuğun olması mucize demiş:26:.doğuştan varmış o sorunu ama diğer dr lar bilemmemişkorunma hemen bi daha yap olması bile mucize olur demiş...........yani allah verince oluyor herşey bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…