çalıştık bakalım canım akıntım var ama fazla değil bende belli olmaz diye kaçırmadım 7 yıldır bebişi olmayan arkadaşım kendiliğinden hamileymiş 3 haftalık ne sevindim ya kayınvalidesi bir sure okumuş oda vesile olmuştur tabiki o sureyi öğreneyim hemen size haber vereceğim canım 10,12,14,16,17 çalıştık adam kaçacak yer arıyor artık canım yumurtalama zamanım sanırım geçti adam rahat nefes alsın artık ay şaka bir yana benim saçlarda uzun boyun fıtığım var zor velhasıl bu işler canım ya
geçmiş olsun canım bir kaç gün önce bende test yaptım negatif hava değişiminden midir neden dir gecikme çok oluyor bu ara herkestte ben hariççç benim ilaçsız zatn olmuyor neyse nasılsın iyi misin ?? nasıl giidyorrr
aynen bende 4 gün gecikmeli oldumdediğim gibi zaten ümidimde olmadığı için üzülmedim bu pazartesi gonal iğnesine başlıyorz,dr un verdiği çatl. iğnesini bulamadık ovitrelle kullanacaz sanırım sonrada bekliyecez işte püüüfffffffffff en gıcığıda o beklemeler kullanan kızlar varmı be prengly iğnesini????????????nerden buldunuz
çok sağol canım iyiyim şükür
ben adet oldum bugün
zaten pek inancım yoktu benim canım
önümüzdeki hafta eşim ameliyat olcak ona sters yaptım geç oldum sanırım
büyük ihtimalle strestendir canım hayırdır ne ameliyatı canım ciddi bir sorun değildir inşallahhhhhhh çok çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla olur biterr
varikosel ameliyatı canım
sperm testi yaptırdık
morfoloji yüzde 5 çıktı bu yüzden ameliyat olcak
hmmm anladım canım Allah şifa versin inşallahhh en kısa zamanda bebiğinize kavuşursunuz inşallhhh !! morfoloji kaç olması gerekiyor en ideal
kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr
canım yüzde 14 olmalı
harekettede sorun var yüzde 25 olmalı ama bizde yüzde 15
canım üzme sakın kendini
tedavini ol elbette ama bunu kendini paralamadan yap
inşallah herşey yoluna girer
ayyyyyy benim eşimnde spermleri az hareketli yaaa ona ne yaaparlarrr?????
ay yapma canım ya bilmiyorumki bakalım dediğin gibi 2 güne bir enazından daha iyi canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahbenden enişteye kötü haber o zaman canım
belli olmuyor bu işler
2 gün arayla 2 kez filan daha çalışın bence siz
ciddiyim dalga geçmiyorum
geç yumurtluyorsan filan hani dene ne kaybedecen
inşallah canım darısı başımıza öğreneyim sizlere söylemeden olur mu hiç elbette söyleyeceğim canımmmmhadi yaa ayyyy darısı başıma benimde 7 yıldır olmuyor yaaa inşallah darısı başımızaaa haber ver canım mutaka bend eokuyayım neysee geçmiş olsun pofuduğummm dikkat ett kendineee
hakkınızda hayırlısı olsun canım stres yapmamaya çalışın inşallah ameliyatı iyi geçecek
varikosel ameliyatı canım
sperm testi yaptırdık
morfoloji yüzde 5 çıktı bu yüzden ameliyat olcak
kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr
canım benim eşimde varikosel var o yüzden ameliyat olcak
bakalım daha sonra doktor ne diycek
senin eşinde oldumu muayene filan
ay yapma canım ya bilmiyorumki bakalım dediğin gibi 2 güne bir enazından daha iyi canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
hayırlısı canımmm nedeyelimm!11
inşallah canım darısı başımıza öğreneyim sizlere söylemeden olur mu hiç elbette söyleyeceğim canımmmm
hakkınızda hayırlısı olsun canım stres yapmamaya çalışın inşallah ameliyatı iyi geçecek
canım bende de herşey normal ama olmuyor dediğin hormon testini bende duymuştum ama yaptırmadım birde bayağı pahalı diye hatırlıyorum canım takılma ya öyle şeylere zamanı değildir ondan hamile kalamamışızdır rabbim büyük
yok hiç muayeneye gitmedi bende bir sorun yok diyor gitmiyor!!!!!!!!!
ortak noktamız var desene ! pahalı mahalı araştıracağım gerekirse devlette yaptırırım ne yapayımm!!!! haklısın zaman zaman herşeyin ilacı derler bakacağız göreeceğiz ilacımı değil mi
ARR canım mesaj kutun doluuuuuuu....ovitrelle çatlatma iğnesi canım raporsuz 74 tl civarı olması lazım ama ben 65e almıştım canım bulabilirsin stres yapma canım hadi bakalım bismillah de başla inşallah
hımm anladım canımsadece bekleme değildimi
aşılama falanmı olcaktı
ben bu ar hiç bişey hatırlamıyorum ya yazmışsındır ama sen
hakkında hayırlısı olsun canım!! inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsın canm maesef kullanmadım ama kullanacak olanlar arasına gireceğim bir ay sonraa
yok hiç muayeneye gitmedi bende bir sorun yok diyor gitmiyor!!!!!!!!!
ortak noktamız var desene ! pahalı mahalı araştıracağım gerekirse devlette yaptırırım ne yapayımm!!!! haklısın zaman zaman herşeyin ilacı derler bakacağız göreeceğiz ilacımı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?