Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hadi yaa ayyyy darısı başıma benimde 7 yıldır olmuyor yaaa inşallah darısı başımızaaa haber ver canım mutaka bend eokuyayım neysee geçmiş olsun pofuduğummm dikkat ett kendineee

çok sağol canım iyiyim şükür
ben adet oldum bugün
zaten pek inancım yoktu benim canım
önümüzdeki hafta eşim ameliyat olcak ona sters yaptım geç oldum sanırım

hakkında hayırlısı olsun canım!! inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsın canm maesef kullanmadım ama kullanacak olanlar arasına gireceğim bir ay sonraa

çok sağol canım iyiyim şükür
ben adet oldum bugün
zaten pek inancım yoktu benim canım
önümüzdeki hafta eşim ameliyat olcak ona sters yaptım geç oldum sanırım

büyük ihtimalle strestendir canım hayırdır ne ameliyatı canım ciddi bir sorun değildir inşallahhhhhhh çok çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla olur biterr

büyük ihtimalle strestendir canım hayırdır ne ameliyatı canım ciddi bir sorun değildir inşallahhhhhhh çok çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla olur biterr

varikosel ameliyatı canım
sperm testi yaptırdık
morfoloji yüzde 5 çıktı bu yüzden ameliyat olcak

kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr

sperm testi yaptırdık

hmmm anladım canım Allah şifa versin inşallahhh en kısa zamanda bebiğinize kavuşursunuz inşallhhh !! morfoloji kaç olması gerekiyor en ideal

canım üzme sakın kendini
tedavini ol elbette ama bunu kendini paralamadan yap
inşallah herşey yoluna girer

canım üzme sakın kendini
tedavini ol elbette ama bunu kendini paralamadan yap
inşallah herşey yoluna girer

haklısın canım !!!!!!! ne kadar paralamamaya çalışsamda bazen kendimi yiyorum maalesef!!!!
inşallah canım yaaaaaaa hakkımda hayırlısı olsun nedeyelim inşallah bebişimiz olur !1 er yada geçççççç

benden enişteye kötü haber o zaman canım
belli olmuyor bu işler
2 gün arayla 2 kez filan daha çalışın bence siz
ciddiyim dalga geçmiyorum
geç yumurtluyorsan filan hani dene ne kaybedecen
ay yapma canım ya bilmiyorumki bakalım dediğin gibi 2 güne bir enazından daha iyi canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
hadi yaa ayyyy darısı başıma benimde 7 yıldır olmuyor yaaa inşallah darısı başımızaaa haber ver canım mutaka bend eokuyayım neysee geçmiş olsun pofuduğummm dikkat ett kendineee
inşallah canım darısı başımıza öğreneyim sizlere söylemeden olur mu hiç elbette söyleyeceğim canımmmm

sperm testi yaptırdık
hakkınızda hayırlısı olsun canım stres yapmamaya çalışın inşallah ameliyatı iyi geçecek

canım bende de herşey normal ama olmuyor dediğin hormon testini bende duymuştum ama yaptırmadım birde bayağı pahalı diye hatırlıyorum canım takılma ya öyle şeylere zamanı değildir ondan hamile kalamamışızdır rabbim büyük

canım benim eşimde varikosel var o yüzden ameliyat olcak
bakalım daha sonra doktor ne diycek
senin eşinde oldumu muayene filan

yok hiç muayeneye gitmedi bende bir sorun yok diyor gitmiyor!!!!!!!!!

ortak noktamız var desene ! pahalı mahalı araştıracağım gerekirse devlette yaptırırım ne yapayımm!!!! haklısın zaman zaman herşeyin ilacı derler bakacağız göreeceğiz ilacımı değil mi

canım devlette yapılıp yapılmadığını bilmiyorum sen araştırınca haber ver bana olur mu canım:26:esramında eşi 9 yıldır doktora gitmiyordu canım yeni gitti....peki senin eşin neden gitmiyor canım ya ne yap et ikna et gider inşallah....

ARR canım mesaj kutun doluuuuuuu....ovitrelle çatlatma iğnesi canım raporsuz 74 tl civarı olması lazım ama ben 65e almıştım canım bulabilirsin stres yapma canım hadi bakalım bismillah de başla inşallah

canım bizde sorduk dr un sekreterine oda ovitrellede olur dedi...ama benim içim rahat değil eğer aynıysa bu iğneler pregly 350 370 tl arasıyken avitrelle neden ucuz :26::26:ama bulamayıncada yapacak bişey yoksağol canım senden yine yardım isteyebilirim ilk kez kullanacağım için

hımm anladım canımsadece bekleme değildimi
aşılama falanmı olcaktı
ben bu ar hiç bişey hatırlamıyorum ya yazmışsındır ama sen

evet canım kendi kendimize yapacaz inşaşılama yapmam dedi dr bi kes yapıldı tutmadı diyince2 ay böyle deneyelim dedi bakalım ne olur

hakkında hayırlısı olsun canım!! inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsın canm maesef kullanmadım ama kullanacak olanlar arasına gireceğim bir ay sonraa

yaa sendemi kullanacan canım...bende ilk kez kullanacamya acaba doğru yapabilirmiyim nasıl olur diye teredütteyim:26:bu arada raporsuz 360 demiş ama 250 ye almış eşim iğneyi daha çatlatma iğn.almadık

canım sen eşin dr a gitmeden nasıl anladın spermlerin yavaş olduğunu:26:bende tahlil yapıldı sanmıştım:26:benim eşimdede hareket yavalşığı çıkmıştı ama keçi boynuzu kürüyle yükseldi sende yap canım çok faydalı ben şimdide yapıyorum içiyor

bi sorum olacak..ben şimdi bu gonal iğnesine başlıyacamya reçetesini okudum çoğul gebelik olma riski tek gebelikten daha fazlaymış vede eğer doz fazla gelirse kiste dönüşürmüşburdanda okumuştum buna benzer şeylerşimdi ben bu iğne yanı sıra bide incir ve b t ç otu kürü yapacaktım şimdi düşündümde acaba o zamanda abartmışmı olurum liste dönüşme ihtimali yükselirmi ne yapsam ki yaaa:26: püüüüüüfffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…