Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

sağol arkadaşım benimmmm canım sizin dr işleri ne durumda gelişme varmı :26:

canım bende işte onu anlatacaktım merak eden arkadaşlar vardı
dün eşim devlet hastanesine gitti
kuzeni orada çalışıyor zaten onunda desteğiyle 2 doktora birden görünmüş
1 tanesi muayene etmiş işte demişler dobler çektir
onuda çektirmiş sonra bakmışlar başka bişeye gerek yok varikosel var ameliyat gerek
bunun ilacı filan olmaz demişler
önümüzdki pazartesi ameliyat için gerekli tetkikler yapılacak
ve daha sonrada ameliyat olacak
şekil bozukluğuna ve sayı azlığına yol açar varikosel demişler
işte ondan sonrada 3 lü sistem ilaç tedavisi gerek demişler
ama onun ne olduğunu bende bilmiyorum tam olarak
eşimde anlamamış çokta sormadım dedi
işte böyle bakalım Allah tan hayırlısı

hadi yaa sen nasıl konyalısın hamur yenmezmişaka bi yana gerçekten çok şifalıda bu çorba tabi ev tavuğu olsa daha iyi ama nerdeeeben dünden kalanıda az önce kocişle içtim çatlamak üzereyim
Aslinda anne tarafimda baba tarafimda esim tarafindada var ama yiyemiyorum o hamuru adi hamur yani tadi tuzu yoook un çocukluktan alışmak lazım sanırım bize yemek hazirlarlardi onlar arapasi yerlerdi

Offf afiyet olsun sekerimm

Hayırlı sabahlar esrammmm yaaa bende geldim sana ruyamda seni gordum hamile haberini veriyordun bize seviniyorduk tekrar geçmiş olsun canım inss hersey duzelecek sen 6aya hamile kalcan insssss cnm

Hayırlı sabahlar esrammmm yaaa bende geldim sana ruyamda seni gordum hamile haberini veriyordun bize seviniyorduk tekrar geçmiş olsun canım inss hersey duzelecek sen 6aya hamile kalcan insssss cnm

sağol canım hayırlıbsabahlar
demek müjde veriyordum
inşallah müjde vermek kısmet olur canım hepimize
hakkımızda hayırlısı artık

canım hadi bakalım haktan hayırlısı ameliyatını olsun inşallah ilaçla düzeliyor takma kafana benim arkadaşında 5 yıldır olmuyor eşi varikoselden ameliyat filan oldu ilaç kullanıyor.....rabbim seninde bizimde hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh

amin canım bundada vardır bir hayır
bakalım bu işin sonu ne olacak
bkliyoruz işte önümüzdeki haftayı

anladım canım yaa allah yardımcınz olsun...eşin işin ciddiyetini anladı artık elinden geleni yapar inş.vee en yakın zamanda veririsin güzel haberi:13::13:
kızlar bu arada benim yine gelemedi şu kırmızı şeyler 3 gün önce olurdum heray yani geçen ayın 5inde olmuştum bu ay garanti 2 de olmam lazımdıbu gün bekliyodum bu günde yok en ufak bi ümidimde olmadığı için aklımdan bile geçmiyor

canım neden umudun yok öyle yapma
sen biraz daha bekle eğer gelmezse kırmızılar o zaman yap bi test
bakarsın teyze olurum kız

evet canım eşim ameliyata filan bişey demiyor olurum diyor
bakcaz artık canım

ne bileyim canım yaa nadiren yaşarım böye gecikmeler ama geçen aylarda bi daha olmuştu ondada aynı gün olmuştum bu sefer ne olur bilemiyorum:26:sıcak bi duş aldım olacaksa olsun diye ama artık bekliyecez olacaksa olsada biran önce başlasam diyordum
allahım hayırlısından bunca yılın ardından sağlıklı 1 hatta bi kaç evlat versin inş.

anladım canım aslında benimde adetim 4 gün geçti ki normalde geçmez
dedim bir test yapayım umut işte
ama yok negatif çıktı
sende yarına kadar filan bekle bakalım olmassan yap bir test
şimdi adet oldun diyelim ki inşallah olmazsın bundan sonraki aşama ne canım sizin için

aynen bende 4 gün gecikmeli oldum dediğim gibi zaten ümidimde olmadığı için üzülmedimbu pazartesi gonal iğnesine başlıyorz,dr un verdiği çatl. iğnesini bulamadık ovitrelle kullanacaz sanırım sonrada bekliyecez işte püüüfffffffffff en gıcığıda o beklemeler kullanan kızlar varmı be prengly iğnesini????????????nerden buldunuz

ARR canım mesaj kutun doluuuuuuu....ovitrelle çatlatma iğnesi canım raporsuz 74 tl civarı olması lazım ama ben 65e almıştım canım bulabilirsin stres yapma canım hadi bakalım bismillah de başla inşallah

hımm anladım canımsadece bekleme değildimi
aşılama falanmı olcaktı
ben bu ar hiç bişey hatırlamıyorum ya yazmışsındır ama sen

hımm anladım canımsadece bekleme değildimi
aşılama falanmı olcaktı
ben bu ar hiç bişey hatırlamıyorum ya yazmışsındır ama sen

canım nasılsın?arrr aşılama yaptırmayacak canım sadece ilaçları kullanıp kendi çalışacakcanım ya dün benim 16.günümdü çalıştık ama bugün ilk defa fena sol kasığım ağrıyor eğilirken bile çok sızlıyor acaba bugün mü yumurtluyorum eşim evde çalışsak mı acaba ya?:26:

canım eğer akıntın filanda varsa çalışın tabi ne zarar edecenki
3 gün üst üste öneren doktorlarda var biliyorsunki
arr çalışacak demek
iyi canım çalışsın ya işleyen demir pas tutmaz

canım eğer akıntın filanda varsa çalışın tabi ne zarar edecenki
3 gün üst üste öneren doktorlarda var biliyorsunki
arr çalışacak demek
iyi canım çalışsın ya işleyen demir pas tutmaz

çalıştık bakalım canım akıntım var ama fazla değil bende belli olmaz diye kaçırmadım7 yıldır bebişi olmayan arkadaşım kendiliğinden hamileymiş 3 haftalık ne sevindim ya kayınvalidesi bir sure okumuş oda vesile olmuştur tabiki o sureyi öğreneyim hemen size haber vereceğim canım10,12,14,16,17 çalıştık adam kaçacak yer arıyor artık canımyumurtalama zamanım sanırım geçti adam rahat nefes alsın artık ay şaka bir yana benim saçlarda uzun boyun fıtığım var zor velhasıl bu işler canım ya

geçmiş olsun canım bir kaç gün önce bende test yaptım negatif hava değişiminden midir neden dir gecikme çok oluyor bu ara herkestte ben hariççç benim ilaçsız zatn olmuyor neyse nasılsın iyi misin ?? nasıl giidyorrr

benden enişteye kötü haber o zaman canım
belli olmuyor bu işler
2 gün arayla 2 kez filan daha çalışın bence siz
ciddiyim dalga geçmiyorum
geç yumurtluyorsan filan hani dene ne kaybedecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…