Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yapmadığım kalmadı benim canım soğan kürü,böğürtlen kürü,incir kürü,bal tarçın çörek otu kürü,süt buharı daha aklıma gelmiyor inanki....

canım kürlere ok.bende tarçın bal bilmem incir filan denedim
onlar zararlı şeyler değil zaten

canım anlattığım gibi ymurtayı zeytinyağında azcık pişireceğim sonra gazlı bezin içine bırakıp rahime koyacağım nohut büyüklüğünde oluyor zaten kocaman bişey değil yani

canım yapma derim ya olur ya bi zararı olur
vucut atamaz filan hasta olursun
tabi yinede sen bilirsin
çaresizlik nedir senin kadar bende biliyorum ama bu kendine zarar vermeni gerektirmezki

tabi yinede sen bilirsin
çaresizlik nedir senin kadar bende biliyorum ama bu kendine zarar vermeni gerektirmezki

arkadaşım rahme koymak derken içine koymaktan bahsetmiyorki pofudukum bence:26:mesela gazlı bez çamaşırına yeleştirip bırakacak yani içine bişey gitmeyecek sadece ısıtacak anladığım kadarıyla

arkadaşım rahme koymak derken içine koymaktan bahsetmiyorki pofudukum bence:26:mesela gazlı bez çamaşırına yeleştirip bırakacak yani içine bişey gitmeyecek sadece ısıtacak anladığım kadarıyla

canım bence içine koymaktan bahsediyor olablir
yinede emin değilim
bilemedim pofuduğu görünce sorarız bari

tabi yinede sen bilirsin
geldim canlarım bugün bayağı başım ağrıdı hala da ağrıyor ama size bir bakayım dedim haklısın canım elbette ama rahimin taaaa içine koymayacağım kız okadarını yapamam zaten kararsızım bakalım artık:26:
hemen hemen öyle canım ama kararsızım:18:

ha öyleyse iyi canım ama ben taa içeri koycan sandım ki bunu yapanlarda var
benimde misafirim gelcek canım onları bekliyoruz
eşimin teyzeesigiller gelcekte

ha öyleyse iyi canım ama ben taa içeri koycan sandım ki bunu yapanlarda var
benimde misafirim gelcek canım onları bekliyoruz
eşimin teyzeesigiller gelcekte

yok canım nasıl koyayım korkarım kız:18:kolay gelsin canım sana da iyi misafir ağırlamalar

nabersiniz kızlar:26::26:esram misafiin varmış kolay gelsin bendede annemler var:13:arabaşı yaptım kızlar bileniniz varmı:26::26::26:hicran topramm sen kesin biliyosun gel içelim kızzz

nabersiniz kızlar:26::26:esram misafiin varmış kolay gelsin bendede annemler var:13:arabaşı yaptım kızlar bileniniz varmı:26::26::26:hicran topramm sen kesin biliyosun gel içelim kızzz

canım sen yozgatlımısın
arabaşı yozgat yemeği değilmi
eltim yozgatlı onlarda yapıyor
kaynım yemiş değişik diyor ben hiç denemedim ama
eline sağlık canım

canım sen yozgatlımısın
arabaşı yozgat yemeği değilmi
eltim yozgatlı onlarda yapıyor
kaynım yemiş değişik diyor ben hiç denemedim ama
eline sağlık canım

canım konyadada çok meşhurdursoğuk kış gecelerinin olmassa olmazı gibiilk yiyen bğenmez ama sonra vazgeçemez dur sizede resim koyup göstereyim

işte budur soğuk hamurla sıcak tavuk çorbası aynı anda kaşığa alınarak yeniyor

ay o hamuru bogazımdan gecıremıyorum beeeen yutkunamıyorum:ÇD

hı hı canım kaynıma nişanlıyken kaynanası yapmış
zor yutmuş
beğendinmi demiş kadın
kaynımda demiş anne çok beğendim o yüzden tadı damağımda kalsın istiyorum sakın bidaha yapma demiş

Eki Görüntüle 848261 işte budur soğuk hamurla sıcak tavuk çorbası aynı anda kaşığa alınarak yeniyor

eline sağlık canım kaynımın kaynanası demişti bunu her kadın yapamaz diye
zormuş yapması hamuru filan
ben yemedim hiç ama sevenlere saygım var
bizim yöredede keşkek meşhurdur mesela dışardan gelen beğenmez
ama bizler 30 ramazan çorbanın arkasına yeriz onu
geleneğimiz o şekildedir canım

ay o hamuru bogazımdan gecıremıyorum beeeen yutkunamıyorum:ÇD

canım bende ilk zamanlar sadece çorbasını yerdim hamur yemezdim,sonra yavaş yavaş aılştımşimi çok seviyorum:13:eşimin ailesinde çok yaparlar o yüzdenede biraz mecburi alıştımhamuru kaşığa alı çorbadanda alıyosun o zaman yutarsın canım hamur zaten tek yenmez

kaynın da iymiş yanievet canım herkes yapamaz mesela benim annem bile yapamaz ben yapar çağırırımbenim oğlanda alıştı bayılıyor:13:keşkek eğer burdaki gibiyse ben sevmiş tim,dövme deniyor burda sanırsam aşurelik buğdaydan yapılıyor tereyağ la yeniyor emi:26:

canım konyadaki keşkekle bizimki benziyor ama aynı değil
ablam selçukta okudu çok gittim geldm konyaya
biliyorum o yüzden
sen gel ben sana yapar yediririm canım denemiş olursun

Oyyy oyyyyyyy bayilirim arapasi corbasina olsada koca bi kase icsem aci aci bol limonlu bogazima hastaligimada iyi gelirdi hee hamurunu sevmiyorum bende yaa... Masaallahcanim eline sağlık hamuru herkes yapamaz...

hadi yaa sen nasıl konyalısın hamur yenmezmişaka bi yana gerçekten çok şifalıda bu çorba tabi ev tavuğu olsa daha iyi ama nerdeeeben dünden kalanıda az önce kocişle içtim çatlamak üzereyim

canım konyadaki keşkekle bizimki benziyor ama aynı değil
ablam selçukta okudu çok gittim geldm konyaya
biliyorum o yüzden
sen gel ben sana yapar yediririm canım denemiş olursun

sağol arkadaşım benimmmm canım sizin dr işleri ne durumda gelişme varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…