Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım öncelikle çok geçmiş olsun yadoktorun nasıl hatası oldu canım?bikere hamile kalabilmişin olur inşallah bak ben 4 yıldır hiç hamile kalamadım bir problem olmamasına kadar rabbim ol diyecek ancak ozaman olacak canım

sağolasın canım. rahmim aşağıdaymış. gebelik kesem görünmedi bir doktorda. dış gebelik kürtaj gerek dedi değerim 1608 çıkmıştı. ben ona inanmayıp başkasına gittim oda kesen rahimde değil dışarıda alınması lazım iç kanama başlamış ölebilirsin sorumluluk almıyorum dedi. bende inandım. allah belalarını versin ikisi arkadasmış meğer. bana sordu kime gittin diye söyledim onu aramış senin hastan bana geldi diye. canlı canlı kürtaj yaptı bana. ama gerçek patolojiden gelen raporla ortaya çıktı. dış gebelik değil rahim içinden alınmış bebek demişler. iç kanama olarak yorumlanan büyük ihtimal aşağıdaki rahminde yerleşmiş olan bebek dedi doktorlar. vicdan azabı çekiyorum 9 aydır . eğer adam gibi birine denk gelseydim şuan bebeğim kollarımda olacaktı.

yaaaaaa çok üzüldüm ve şok oldum şuanşikayet etmedin mi canım ya bir cana kıymışlar resmen rabbime onlar versin hesabını canım sen niye vicdan azabı çekiyorsun isteyerek kürtaj olmadın ki sonuçta böyle hayırlıymış bunu yaşaman gerekmiş rabbim büyük canım bir daha verecek inşallah bebiş sana da bizlere de inşallah canım

canım çok üzüldüm ama çok ilginç yaa nasıl dr bunlar nerde yaşıyorsun sen merak ettim:26:öyle düşünme canım rabbim ömür verseydi illaki olacaktı o bebekbenimde ilk bebeğim düştü sonra ancak 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildimsenin daha evleneli bir yıl olmuş canım dua et inş.olur en kısa zamanda

nasıl bi iğneymiş hiç bişey anlamadım yaa sabah başlaıyacaktm ne yapacam bilemiyorum

nasıl bi iğneymiş hiç bişey anlamadım yaa sabah başlaıyacaktm ne yapacam bilemiyorum

canım kalemin uç kısmında kapağı oluyor zaten onu çıkarıyorsun fotoğraf yüklemeye çalıştım umarım olmuştur uç kısmı vidali gibi canım iğne ucunu yavaşça kıvırarak takacaksıncanım iğnede kapaklı gibi zaten onu kıvırdıktan sonra iğnedeki başlığı çıkaracaksın umarım karışık yazmadım yahuuuuuu

Son düzenleme:
slm kizlar oncelikle hepinize gecmis olsun rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah bende araniza katilmak istiyorum musadeniz olursa tabii

iyi olmaya çalışıyorum canım hafta sonu kv deydik yufka yaptik aksama kadar kollarim çok ağrıyo

esimde sorun yoook şükür canım... Pko adet duzensizligi tuylenme kilo yapiyo canim... Sende yoktur canim olsa gittiğin drlar şöyleydi

Cimcimemmmm kisss nabeerrr yeniden bismillah demissin inss en kisa zaman da gelecek yawrun

pofudukummm çok güzel anlatmis kuzum yaa ins yapmissindir :26:

slm kizlar oncelikle hepinize gecmis olsun rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah bende araniza katilmak istiyorum musadeniz olursa tabii

Hg canim aramiza kendinden bahseder misin biraz

sen yaşadıklarımın milyonda birini duydun şok oldun birde beni düşün.
etrafıma iyiyim ben mesajı vermekten yoruldum.
hiç iyi değilim aslında
psikolojik olarak tükenmiş durumdayım
keşke diyorum keşke inanmasaydım
keşke hemen kürtajı kabul etmeseydim
birde kürtajı anestezi yapılmadan olduğum gerçeği var
canımın yanmasını mı düşüneyim
,yoksa henüz 2 saat önce benimle olduğunu öğrendiğim bebeğimin benden alınışınamı üzüleyim bilemedim

öyle tabi rabbim ömür verseydi olacaktı
dış gebelik dediklerinde keşke normal gebelik olsaydı diye hayıflanmıştım
şimdi keşke dış gebelik olsaymış diyorum
içim yanıyo ve ben bu yangını tarif edemiyorum
inşallah en kısa zamanda içimdeki bu yangını söndürecek bir bebeğim olur

Cimcimemmmm kisss nabeerrr yeniden bismillah demissin inss en kisa zaman da gelecek yawrun

çok şükür iyiyim canım sağol sen nasılsın. inşallah gelir meleğim en kısa sürede

canım seni anlıyorum dediğim gibi benimde ilk bebeğim düştübanada salak bi dr vardı bir hafta önce gittim bebek çok iyi hiç bi sıkıntı yok dedi 1 hafta sonra leke geldi gittim hemen kürtaja alıcam dediama eşim ne diyosunz bu işler böyle 2 dk da olurmu biz başka dr a gidecez dedi ve diğer dr ne kürtajı kalp atışı yok bebek ölmüş ama kendiğinden düşer dedi 1 hafta sonrada kolayca düştübende çok üzüldüm ağladım eğer o dr düşük önleyici verseymiş önceden belki bişey olmazdı diye ama yook işte ömrü yokmuşşimdi o olsa oğlumdan 2 yaş büyük olcaktısende kendini üzme canım çook zor biliyrm ama bu pskolojiyle olması daha zor

çoookkkkkkkkkkkkk sağol canım ilgin ve emeğin için...kızım olursa adını pofuduk koyacam canım meğerse ilacın arkasında varmış ben bakmamışım sabah yaptım bakalım

çoookkkkkkkkkkkkk sağol canım ilgin ve emeğin için...kızım olursa adını pofuduk koyacam canım meğerse ilacın arkasında varmış ben bakmamışım sabah yaptım bakalım
canımmmmmmmmmhadi bakalım rabbim sonunu güzel eylesin inşallahhhhhhhh
hadi hayırlı olsun canım ignen... Sana güzel bi yavru için vesile olsun

hicran nasılsın canım sen neler yapıyorsun bakalım bu aralarrrrrrrr

ESRAMMMMMMM nerdesin kuzum eşin ameliyat olacaktı merak ediyoruz seniiiiiiiiiii:26:

burdayım canım çok işim vardı kusura bakmayın yazamadım
eşim büyük ihtimal çarşamba olcak şu ana hastanede o gün filan almaya gitti işte canım
bende gelen giden olur diye tamizlik filan yaptım işte

kolay gelsin ccanım mübarek günde inşallah ameliyatı iyi geçer eşinin!!! Allah yardımcınız olsun tatlım ! kolay gelsin iyi yapmışsın ...

kolay gelsin ccanım mübarek günde inşallah ameliyatı iyi geçer eşinin!!! Allah yardımcınız olsun tatlım ! kolay gelsin iyi yapmışsın ...

çok sağol canım dediğin gibi mübarek gün ben hiç düşünmemiştim bunu
hayırlı olan olsun hakkımızda diyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…