tedirgin olma canım bol bol dua et inşallah rabbim büyük
bu ay biraz farklı hissediyorum canım hamissen belirtileri yazarim
Ahhh bu kirmizilaarr
Duphaston rahmi bebek icin kalinlastiriyo birde duzenli regl olmami sagliyo canim
bende konyaliyim 22yasindayim 2 yıllık evliyim pkoluyum canim bir yıldır tedavi görüyorum 17aydir korunmuyoruz... Sık sık gel pc n gelince konuşuruz muhabbet ederiz
tmm canim sagol cekilis icin sizi takip edeyim bari diye sordum canım
tmm canim sagol cekilis icin sizi takip edeyim bari diye sordum canım
batim 15i canim
tmm canim tesekkurler
ayy canim benim yaa duygulandim sen öyle diyince bende çok istiyorum bi kisi ciksin hamis nasil umut dolcaz hepimiz hangimiz olursak olalım çok sevinicem inan
ayy canim benim yaa duygulandim sen öyle diyince bende çok istiyorum bi kisi ciksin hamis nasil umut dolcaz hepimiz hangimiz olursak olalım çok sevinicem inan
adet duzensizligi yuzunden hamilemiyim degilmiyim onu bile bilmiyorum yine 1haftadir gunum gecti ama hamilelik belirtilerinden hicbiri yok sadece 1haftadir karnimda agri sanci oluyo ve bu beni cok strese sokuyor yaaa napicami sasirdim artik
batim 15i canim
haklısın canım ama işte elimde değil
canım çok iyi anlıyorum seni ama tek ilacımız bol bol duaaaaaaaaa benim içimede doğuyor birileri hamiş kalacakkkkkk inşallahhhhhh
kız avatar 10 numara yine be ne hatunsun ama ............
nasip canım be artık
ama umut vermek gibi olmasında sanki bu ay içimizden biri hamiş olacak
ki bu ben olamam çünkü adet oldum
bu ne güzelllik yaaa süperrsin vallaen çok bu resmi beğendim bilesin canım yaa ben bu fatma ablaya msj attım arayınca bakmadı çünkü 450 ml bu ilaç 100 ml vurursam yetmeyecek yenisinmi alayım yoksa ilaçlamı destekleyelim diye....bana attığı ceva şu
o yetecek sen başka alma:26: nasıl yetecek anlamadımki ben :26:sen nasıl yorumlarsın bunu
canim benim stres yaptikca daha cok gecikir....her hangi bir ilac kullanuyo musunadet duzensizligi yuzunden hamilemiyim degilmiyim onu bile bilmiyorum yine 1haftadir gunum gecti ama hamilelik belirtilerinden hicbiri yok sadece 1haftadir karnimda agri sanci oluyo ve bu beni cok strese sokuyor yaaa napicami sasirdim artik
tesekkur ederim canim
kız avatar 10 numara yine be ne hatunsun ama ............
nasip canım be artık
ama umut vermek gibi olmasında sanki bu ay içimizden biri hamiş olacak
ki bu ben olamam çünkü adet oldum
amin ins canim yaaa esram sen bi adim attiniz ikinizdende cok umutluyumbu saatlerdede benden aşka kimsecikler olmuyorbaya bi muhabbet etmişsinz kızlar hepiniz iysinzdir inş.
esracım naptınız canım ameliyat işini:26:
hicranım sağol canım inş.burdaki başlıkta olduğu hep beraber birlikte hamile kalırız
teşekkürler canimbu ne güzelllik yaaa süperrsin vallaen çok bu resmi beğendim bilesin canım yaa ben bu fatma ablaya msj attım arayınca bakmadı çünkü 450 ml bu ilaç 100 ml vurursam yetmeyecek yenisinmi alayım yoksa ilaçlamı destekleyelim diye....bana attığı ceva şu
o yetecek sen başka alma:26: nasıl yetecek anlamadımki ben :26:sen nasıl yorumlarsın bunu
canım çok iyi anlıyorum seni ama tek ilacımız bol bol duaaaaaaaaa benim içimede doğuyor birileri hamiş kalacakkkkkk inşallahhhhhh
canım bence aşılama filan yaptırmayacağın ya acaba ne kadar büyürse yumurtalık okadar yeter mi diye düşünüyor bu sizin doktor:26:anacım ben sizin bu doktoru çözemedim heeeeeee hicrandan dolayı da biliyorum ya takılma sen canım vur gitsin rabbim büyük olacaksa zaten olacak
KIZLARRRRRRR bugün memlekete gidiyorummmmmmm hepinizi özleyeceğim esram inşallah ameliyat iyi geçer aralık ayının ilk haftası geleceğim inşallah beni unutmayın ve ben yokken hamiş kalınnnnnnnnnn
canım bence aşılama filan yaptırmayacağın ya acaba ne kadar büyürse yumurtalık okadar yeter mi diye düşünüyor bu sizin doktor:26:anacım ben sizin bu doktoru çözemedim heeeeeee hicrandan dolayı da biliyorum ya takılma sen canım vur gitsin rabbim büyük olacaksa zaten olacak
KIZLARRRRRRR bugün memlekete gidiyorummmmmmm hepinizi özleyeceğim esram inşallah ameliyat iyi geçer aralık ayının ilk haftası geleceğim inşallah beni unutmayın ve ben yokken hamiş kalınnnnnnnnnn
canım 6 gün vuracam 450 ml iğne 100 ml lik dozlarla vuracam nasıl yetecek anlamadımki ben:26::26:zaten o çatlak fatma dr a bile sormadan anında cevap atmış yeter başka alma diyetesekkur ederim canim........
Yilbasina kadar hepimiz hamis olalim insssssss :124:
amin ins canim yaaa esram sen bi adim attiniz ikinizdende cok umutluyum
teşekkürler canim
Canim günde kaç ml vurcanda yetmicek ve kac gun kullanacaktin... Gecen sana anlattigim gibi olmuş demekki banada 300ml ilaci gunde 75ml 5gun kullanacaktım buda bana yetmez dedim hemsireye 375ml olmasi gerek dedim oda bana yeter birşey olmaz sen dediğin gibi yap dedi
Evet biraz aciklama ozurluler bizim dr ve ekibi....
Hayırlı yolculuklar canım insss sende döndüğünde hamiş habebirini verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?