çok sağol canım dediğin gibi mübarek gün ben hiç düşünmemiştim bunu
hayırlı olan olsun hakkımızda diyoruz bizde
anladım canım kolay gelsin rabbim inşallah mübarek muharrem ayında eşinin ameliyatı iyi geçer canım dualarım seninle hatta hepinizleeeeeburdayım canım çok işim vardı kusura bakmayın yazamadım
eşim büyük ihtimal çarşamba olcak şu ana hastanede o gün filan almaya gitti işte canım
bende gelen giden olur diye tamizlik filan yaptım işte
[/B]
pofudukumm sana yazdim ama gormedin sanirim iyiyim sukur bati bekliyorum ben hala klomen - duphaston kullaniyorum... Sen nasilsin
önemli deil canım hatırlattım ya dua et bol bol mübarek günde rabbim kabul eder inşallahhh ...
bende yarın alışverişe gideceğim inşallah malzeme almak için çarşamba günü aşure yapacağım ilk gün daha bereketli daha iyi olur derler bizde.... Allah şimdiden kabul etsin inşallahhh
bu ay biraz farklı hissediyorum canım hamissen belirtileri yazarim
canım nasılsınnnnnnnnnnbende çarşamba aşure yapacağım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnnnnn
tarif var da ben babaannem ve anneminki gibi yapmak istiyorum ama onuda bilmiyorum
canım nasılsınnnnnnnnnnbende çarşamba aşure yapacağım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnnnnn
tarif var da ben babaannem ve anneminki gibi yapmak istiyorum ama onuda bilmiyorum
görmem lazım yaaaaa
önemli deil canım hatırlattım ya dua et bol bol mübarek günde rabbim kabul eder inşallahhh ...
bende yarın alışverişe gideceğim inşallah malzeme almak için çarşamba günü aşure yapacağım ilk gün daha bereketli daha iyi olur derler bizde.... Allah şimdiden kabul etsin inşallahhh
anladım canım kolay gelsin rabbim inşallah mübarek muharrem ayında eşinin ameliyatı iyi geçer canım dualarım seninle hatta hepinizleeeee
bende iyiyim şükür canım ne olsun aynı devam çalıştık bittirabbim bilir artık gerisini canım hayırlısı olsun batında gelmez inşallah gelmez olasıca kırmızılarrrrrrr canım duphastonu neden kullanıyorsun?
canim dualarimiz senle ins hersey daha guzel olacak....
çok sağol canım bakalım artık neler olacak
tedirginim biraz nedense ama olup biter inşallah hayırlısıyla
sende yarın malzemeni al canım yap çarşamba günü ilk gün daha bereketli olurr .... daha sevap hemm öyle der büyüklerimizz ben nasl yapıyorum anlatayım sna bir geceönceden nohut fasulye buğdayı ıslatırırm errtesi gnü düdüklüye buğdayı koyuyorum fasulye ve nohutu da ayrı bir tencerede kaynatıyorum sonra blndırdan geçiriyoum buğdayı üstüne nohut fasulye ekliyoum sonra kuru kayısı kuru üzüm kuş üzümü artık aklıma ne gelirse ekliyorum en sonra şekerini ekliyorum bir kapta nişastayı suyla eziyorum onuda ekliyorum has gül suyu ekliyorum mmmmmmmmmmmmmmmm nefisss oluyor vallahiiiiii sonra aliminyum kare servis kaplaı var onlara koyuyorum üstünüde süslyip dağıtıorum cnmm
bu ay biraz farklı hissediyorum canım hamissen belirtileri yazarim
Ahhh bu kirmizilaarr
Duphaston rahmi bebek icin kalinlastiriyo birde duzenli regl olmami sagliyo canim
iyi olmaya çalışıyorum canım hafta sonu kv deydik yufka yaptik aksama kadar kollarim çok ağrıyo
esimde sorun yoook şükür canım... Pko adet duzensizligi tuylenme kilo yapiyo canim... Sende yoktur canim olsa gittiğin drlar şöyleydi
Cimcimemmmm kisss nabeerrr yeniden bismillah demissin inss en kisa zaman da gelecek yawrun
pofudukummm çok güzel anlatmis kuzum yaa ins yapmissindir :26:
Hg canim aramiza kendinden bahseder misin biraz
canim dualarimiz senle ins hersey daha guzel olacak....
Kuzum sana bisey sorucam kadinlar hamami hangi baslikta:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?