Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

çok sağol canım dediğin gibi mübarek gün ben hiç düşünmemiştim bunu
hayırlı olan olsun hakkımızda diyoruz bizde

önemli deil canım hatırlattım ya dua et bol bol mübarek günde rabbim kabul eder inşallahhh ...
bende yarın alışverişe gideceğim inşallah malzeme almak için çarşamba günü aşure yapacağım ilk gün daha bereketli daha iyi olur derler bizde.... Allah şimdiden kabul etsin inşallahhh

anladım canım kolay gelsin rabbim inşallah mübarek muharrem ayında eşinin ameliyatı iyi geçer canım dualarım seninle hatta hepinizleeeee
pofudukumm sana yazdim ama gormedin sanirim iyiyim sukur bati bekliyorum ben hala klomen - duphaston kullaniyorum... Sen nasilsin

bende iyiyim şükür canım ne olsun aynı devam çalıştık bittirabbim bilir artık gerisini canım hayırlısı olsun batında gelmez inşallah gelmez olasıca kırmızılarrrrrrrcanım duphastonu neden kullanıyorsun?

canım nasılsınnnnnnnnnnbende çarşamba aşure yapacağım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnnnnn

kıss çok kolay aşure yapmak intertte tarifi var bak yapp istersen anattırım da !!!!!!!

canım nasılsınnnnnnnnnnbende çarşamba aşure yapacağım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnnnnn

iyi diyeyim iyi olayım canım !!! hım Allah kabul etsin şimdiden canım yarım kilo buğdaydan yapıyordum bu sefer bir kilodan yapacağım yetmiyoorr çok güzel oluyor yaptığımda kendim bile bir kaşık tadıyordum çoğu dağıtıyordum hep !!!!!!! ayyyyy canım çekti vallahiii zaten tatlı krizim var bgünlerdee!!!!!!!
aminnnnnnnnnnnn cnm

sende yarın malzemeni al canım yap çarşamba günü ilk gün daha bereketli olurr .... daha sevap hemm öyle der büyüklerimizz ben nasl yapıyorum anlatayım sna bir geceönceden nohut fasulye buğdayı ıslatırırm errtesi gnü düdüklüye buğdayı koyuyorum fasulye ve nohutu da ayrı bir tencerede kaynatıyorum sonra blndırdan geçiriyoum buğdayı üstüne nohut fasulye ekliyoum sonra kuru kayısı kuru üzüm kuş üzümü artık aklıma ne gelirse ekliyorum en sonra şekerini ekliyorum bir kapta nişastayı suyla eziyorum onuda ekliyorum has gül suyu ekliyorum mmmmmmmmmmmmmmmm nefisss oluyor vallahiiiiii sonra aliminyum kare servis kaplaı var onlara koyuyorum üstünüde süslyip dağıtıorum cnmm

çok sağol canım sizdende dua bekliyorum
aşureden banada yolla çok severim

çok sağol canım bakalım artık neler olacak
tedirginim biraz nedense ama olup biter inşallah hayırlısıyla

hımmmmm ağzım sulandı kızzzzzzzeline sağlık canım bende blendırdan geçirme hariç diğer dediklerini yapıyorum birde bizim memlekette şekerde koyarız ama birazda pekmez ekleriz rengini beyaz sevmiyorum pekmez renk veriyor canım:13:önemli olan rabbim kabul etsin inşallah canımmmmmmm

bu ay biraz farklı hissediyorum canım hamissen belirtileri yazarim

Ahhh bu kirmizilaarr

Duphaston rahmi bebek icin kalinlastiriyo birde duzenli regl olmami sagliyo canim

anladım canım....inşallah hamissindir de bize yazarsın belirtileriniiiiiiiiii hayırlısı canımmmmmmmmmmmm

hosbulduk canim muglada oturuyorum ev hanimiyim 25 yasindayim 2 yillik evliyim bebek icin tedavi goruyorum adet duzensizligi yumurta tembelligi var tedaviye baslayali 1yil oldu ama hala bi sonuc alamadim ayin 17sinde yine kontrole gidicem ha bu arada bilgisayarim bozuldugu icin aksamlari esimin tlfonundan nete girebiliyorum birkac gune kadar bilgisayarim servisten gelir insallah ozaman sizinle daha rahat sohbet etme imkanim olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…