- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
kızlar limon testi yaptım ay bu doğru mudur acaba dibe çöktü... asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya kafayı yedim karbonatım yok olsa onu da yapcam :)))) adetim 2 nisan bi test alıp yapsam mı ki...
idrarını canım kaba al canım ole sık, ışığa tutunca görünüyo asagı mı yukarımı gittiği
ay ne bileyim her ay kendi kebdime yapmıcam diyorum gün yaklaşınca dayanamıyorum. Düşük yaptığımda adet günümde çıkmıştı en iyisi beklemek galiba
Nasıl ya bende yaptım ama anmamadım :)) bir tek limonun içindeki o seyler dibe çoktu ama belkide limondan degildi o çöken belki benim idrardimdandi :)))) ay kafayı yicemmmmm nasıl yaptın anlat bakem
Tuzlugum mcx :))) kizzzzzzz yaptım ana anlamadım ışığa tutunca neyini gorecem :))
Erken gebelik testi ile çıkar asudecim ama normal testte mümkün degil çıkmaz . Erken gebelik testleride pahalı biraz paran varsa al yap ama ben beklerdim senin yerinde olsam
sen yap aselim ışığa tutunca anlıcan şimdi ben sana nasıl anlatayım görüceksin zaten öle bi test bu
Ya neyi görmem gerekiyor senin ki nasıldı mesela
bende bi şey sorucm bu gg dan aldığınız labo... marka testte paket geldiğinde yazıyo mu ustunde ovulasyon diye kızlar
Kızlar listedeki bat in sağ tarafında ne yazıyor ben telden göremiyorum da
Hicran Hamis kalanları yazacak canım artık kirimizi durumuna göre negatif pozitif yazacak ama biberim kendine hemen negatifi yapistirmissssss(
Aselcim benimkinide negatif yapsa iyi okur adet ağrılarım var bugün
Döv valla ağlamak için bahane arıyorum zaten benim 2 yada 3 nisan ama yarın falan olacakmış im gibiKaç gün var senin daha adetine dur bakayım ya hemen dereyi görmeden paçayı sivadinizdovucem sizi . Ben ilk gebeliğimde 3 ay adet belirtisi yasadım gunum geldiginde normal adet belirtisi olması
Döv valla ağlamak için bahane arıyorum zaten benim 2 yada 3 nisan ama yarın falan olacakmış im gibi
Aynen bende canım bu ay da olmadı her an adet olacakmış gibiyim göğüslerim şişer normalde hastalancagim zaman o da yok belirti desem
canım bi silkeleme topiği var yine oda gebelik katogarisinde
silkelen hamiş kal diye orayı okursan anlarsın
faydalı olduğunu söyleyen arkadaşlar var
afedersin ilişkiden sora eşin seni bacaklarından tutup toton havya gelecek şekilde biraz kaldırıp sağa sola aşağı yukarı sallayacak
sorada ayaklar havada biraz yatacaksın
işte dinleneceksin hemen kalkmay yokmuş yani
bu denemelerle hamiş kalan arkadaşlar olmuş
o topici okursan daha faydalı olur hatta senin için[/QUOTE
amaann kız bunuda yaptırırsam benim koca alır basını giderzaten he dio bu dr a gittiğimizden beri ne cnsel hayatımz kaldı ne başka bişi dr ne zaman isterse ozamn oluyo çok rahatsz kenimi araç gibi hissedyrm felan dio
afedersin ilişkiden sora eşin seni bacaklarından tutup toton havya gelecek şekilde biraz kaldırıp sağa sola aşağı yukarı sallayacak
amaann kız bunuda yaptırırsam benim koca alır basını giderzaten he dio bu dr a gittiğimizden beri ne cnsel hayatımz kaldı ne başka bişi dr ne zaman isterse ozamn oluyo çok rahatsz kenimi araç gibi hissedyrm felan dio
Dün de ben kocise bu işi sırf bebek için yapmaktan çok sıkıldım sartlanmis gibi oluyor offfff
selam kızlar. ilk silkeletme çabalarımız olumlu sonuçlanmadı malesef. dün akşam regl oldum . ben size başından anlatım gebe kalma çabalarımı. 3 yıl doldu şubatta evleneli ilk yıl istemedik bilirsiniz yeni evliyiz borç harç dedik sonra korunmayı bıraktık bir ay iki üç beş ay olmadı normaldir dedik baktık hala olmuyor doktora gittik doktor bana baktı normal görünüyor herşey dedi hormon testi yaptı oda normal dedi eşime test istedi baktı buda normal dedi. klomen verdi kullanıp çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım sonraki ay yine klomen kullandım ama ben çatlatma iğnesi olmaya gittiğimde doktorum hastaneden kaçmıştı başka doktora gittim kadın hiç oralı olmadı başka başka testler istedi sinirlendim ağlaya ağlaya çıktım oluruna bıraktım sonra bi başka doktora gittim eşimin testlerini falanda istedi. götürdüm bu sonuçlara önceki doktorun ne demişti dedi? normal demişti dedim. normal değil dedi ileri hareketli yüzdesi % 15 sperm sayınız normal 56 milyon ama ileri hareketliliği düşükken zor işimiz eşin bi üroloji uzmanına görünsün dedi. göründü sol varikosel çıktı doktor ameliyat olursa bebek şansınız artar dedi. özel olduğu için acaba??? dedik bide devlet hast. görünmek istedik o doktorda ameliyat diyince ilk gittiğimiz özel doktora ameliyat olduk 24 aralıkta.ameliyat olalı 3 ayı yeni doldurdu testi yenilicez. bende kendimden emin olmak için tekrar doktora gittim bugün doktor sarophone verdi pzrtsi başla 11 nisanda gel kontrole dedi çatlatma iğnesi yazdı onuda al yumurta gelişmişse iğneyi yaparım dedi. ameliyattan bahsettim ama pek ilgilenmedi iyice canım sıkıldı.
Döv valla ağlamak için bahane arıyorum zaten benim 2 yada 3 nisan ama yarın falan olacakmış im gibi
Aynen bende canım bu ay da olmadı her an adet olacakmış gibiyim göğüslerim şişer normalde hastalancagim zaman o da yok belirti desem
Ben bu ay catlatma ignesi kullandım o yüzden bütün ay göğüslerim sis ve çok ağrıyo bide büyüdüler gibi
Benim eşimde diyor sen beni kullanıyorsun kendimi kötü hissediyorum diyor :))) evet diyorum kullanıp kullanıp atacam seni kötü emellerime alet edecem seni :)) elde degil canım hepimiz aynıyiz İnan bana bebek isteyipte normal cinsel HAYATI olan yoktur sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?