Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]hamişlik bekleyen[/td]
[td]BATasıca bat[/td]
[td]hamişlik durumu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tuz karabiber[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td] negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel k[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]pozitif:123: negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1982[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]belirtiler var:123: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlım[/td]
[td]6 nisan[/td]
[td]pozitif :123:negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hicran4242[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]belirtiler var :123:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tales and legends[/td]
[td]20 nisan[/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] didem_brs [/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]7 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asudesude[/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknurum28[/td]
[td]10 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
kızlar limon testi yaptım ay bu doğru mudur acaba dibe çöktü... asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya kafayı yedim karbonatım yok olsa onu da yapcam :)))) adetim 2 nisan bi test alıp yapsam mı ki...

Nasıl ya bende yaptım ama anmamadım :)) bir tek limonun içindeki o seyler dibe çoktu ama belkide limondan degildi o çöken belki benim idrardimdandi :)))) ay kafayı yicemmmmm nasıl yaptın anlat bakem

idrarını canım kaba al canım ole sık, ışığa tutunca görünüyo asagı mı yukarımı gittiği

Tuzlugum mcx :))) kizzzzzzz yaptım ana anlamadım ışığa tutunca neyini gorecem :))
ay ne bileyim her ay kendi kebdime yapmıcam diyorum gün yaklaşınca dayanamıyorum. Düşük yaptığımda adet günümde çıkmıştı en iyisi beklemek galiba

Erken gebelik testi ile çıkar asudecim ama normal testte mümkün degil çıkmaz . Erken gebelik testleride pahalı biraz paran varsa al yap ama ben beklerdim senin yerinde olsam

sen yap aselim ışığa tutunca anlıcan şimdi ben sana nasıl anlatayım görüceksin zaten öle bi test bu

bende bi şey sorucm bu gg dan aldığınız labo... marka testte paket geldiğinde yazıyo mu ustunde ovulasyon diye kızlar

bende bi şey sorucm bu gg dan aldığınız labo... marka testte paket geldiğinde yazıyo mu ustunde ovulasyon diye kızlar

Bana mail adresi ver sana foto atayım istersen canım kutunun üzerinde yazıyor icinde paketi var onun üzerinde İngilizce yazıyor sonra test kitinde lh yazıyor

Kızlar listedeki bat in sağ tarafında ne yazıyor ben telden göremiyorum da

Tuzlugum biberim
Canım neden kendine negatif yazıyorsun bakimmmmm neymiş limon testinde çıkmamış neymiş karbonatta çıkmamış kız aklını basına al ya ne o öle gelmeden kirimizilar karaları bağladın hemennnn değiştir lütfen onu pozitif duşun pozitif olsun canım

Aselcim benimkinide negatif yapsa iyi okur adet ağrılarım var bugün

Kaç gün var senin daha adetine dur bakayım ya hemen dereyi görmeden paçayı sivadiniz dovucem sizi . Ben ilk gebeliğimde 3 ay adet belirtisi yasadım gunum geldiginde normal adet belirtisi olması

selam kızlar. ilk silkeletme çabalarımız olumlu sonuçlanmadı malesef. dün akşam regl oldum . ben size başından anlatım gebe kalma çabalarımı. 3 yıl doldu şubatta evleneli ilk yıl istemedik bilirsiniz yeni evliyiz borç harç dedik sonra korunmayı bıraktık bir ay iki üç beş ay olmadı normaldir dedik baktık hala olmuyor doktora gittik doktor bana baktı normal görünüyor herşey dedi hormon testi yaptı oda normal dedi eşime test istedi baktı buda normal dedi. klomen verdi kullanıp çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım sonraki ay yine klomen kullandım ama ben çatlatma iğnesi olmaya gittiğimde doktorum hastaneden kaçmıştı başka doktora gittim kadın hiç oralı olmadı başka başka testler istedi sinirlendim ağlaya ağlaya çıktım oluruna bıraktım sonra bi başka doktora gittim eşimin testlerini falanda istedi. götürdüm bu sonuçlara önceki doktorun ne demişti dedi? normal demişti dedim. normal değil dedi ileri hareketli yüzdesi % 15 sperm sayınız normal 56 milyon ama ileri hareketliliği düşükken zor işimiz eşin bi üroloji uzmanına görünsün dedi. göründü sol varikosel çıktı doktor ameliyat olursa bebek şansınız artar dedi. özel olduğu için acaba??? dedik bide devlet hast. görünmek istedik o doktorda ameliyat diyince ilk gittiğimiz özel doktora ameliyat olduk 24 aralıkta.ameliyat olalı 3 ayı yeni doldurdu testi yenilicez. bende kendimden emin olmak için tekrar doktora gittim bugün doktor sarophone verdi pzrtsi başla 11 nisanda gel kontrole dedi çatlatma iğnesi yazdı onuda al yumurta gelişmişse iğneyi yaparım dedi. ameliyattan bahsettim ama pek ilgilenmedi iyice canım sıkıldı.

Kaç gün var senin daha adetine dur bakayım ya hemen dereyi görmeden paçayı sivadiniz dovucem sizi . Ben ilk gebeliğimde 3 ay adet belirtisi yasadım gunum geldiginde normal adet belirtisi olması
Döv valla ağlamak için bahane arıyorum zaten benim 2 yada 3 nisan ama yarın falan olacakmış im gibi

Aynen bende canım bu ay da olmadı her an adet olacakmış gibiyim göğüslerim şişer normalde hastalancagim zaman o da yok belirti desem

Ben bu ay catlatma ignesi kullandım o yüzden bütün ay göğüslerim sis ve çok ağrıyo bide büyüdüler gibi

Asena com gecmis olsun canım . Esın in ameliyatı üzerinden cok zaman geçmemiş en az 6 ay diyorlar kendine gelebilmesi icin zaman lazım . Varikosel ameliyatı ile düzelen cok insan gordum . Moralini bozma sakın . Esine yinede bitkisel kur yap arada bir mesela en azından keçi boynuzu pekmezi yedir spermler kendine gelsin . Aslında sperm sayiniz evet normalmiş düzelir bence moralini bozma . İlacina başladıktan sonra bu ay yumrtlma zamanını iyi değerlendir canım olur insl moral bozmak yok stres yapmak yok stres bizim en buyuk düşmanımız . Gelişmelerden haberdar et bizi . Ama iliskiden Sonra silkelesin esın seni sakın bırakma bence bunu bir kac ay yapıp öyle sonuc alanlarda var . Umut hep olsun icinde canım

Döv valla ağlamak için bahane arıyorum zaten benim 2 yada 3 nisan ama yarın falan olacakmış im gibi

Arkadasım regl belirtisi olacak tabiki . Sen yumos takibi yaptırdın dımı bu ay .
Aynen bende canım bu ay da olmadı her an adet olacakmış gibiyim göğüslerim şişer normalde hastalancagim zaman o da yok belirti desem

Kızlar belirtilere takılmayın derim regl belirtisi hep oluyor . Önümüzdeki ay bence ateş ölçme de yapalım ovulasyon testi ile birlikte regl yakın zamanda hamile degilsen ateş normale düşüyormuş

Ben bu ay catlatma ignesi kullandım o yüzden bütün ay göğüslerim sis ve çok ağrıyo bide büyüdüler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…