Asena com gecmis olsun canım . Esın in ameliyatı üzerinden cok zaman geçmemiş en az 6 ay diyorlar kendine gelebilmesi icin zaman lazım . Varikosel ameliyatı ile düzelen cok insan gordum . Moralini bozma sakın . Esine yinede bitkisel kur yap arada bir mesela en azından keçi boynuzu pekmezi yedir spermler kendine gelsin . Aslında sperm sayiniz evet normalmiş düzelir bence moralini bozma . İlacina başladıktan sonra bu ay yumrtlma zamanını iyi değerlendir canım olur insl moral bozmak yok stres yapmak yok stres bizim en buyuk düşmanımız . Gelişmelerden haberdar et bizi . Ama iliskiden Sonra silkelesin esın seni sakın bırakma bence bunu bir kac ay yapıp öyle sonuc alanlarda var . Umut hep olsun icinde canım
Arkadasım regl belirtisi olacak tabiki . Sen yumos takibi yaptırdın dımı bu ay .
Kızlar belirtilere takılmayın derim regl belirtisi hep oluyor . Önümüzdeki ay bence ateş ölçme de yapalım ovulasyon testi ile birlikte regl yakın zamanda hamile degilsen ateş normale düşüyormuş
Ovulasyon da yapalım ateş takibide canım haklısın hastalanayim siparis vericem testleriBenim eşimde diyor sen beni kullanıyorsun kendimi kötü hissediyorum diyor :))) evet diyorum kullanıp kullanıp atacam seni kötü emellerime alet edecem seni :)) elde degil canım hepimiz aynıyiz İnan bana bebek isteyipte normal cinsel HAYATI olan yoktur sanırım :))
Mart 3de regl oldum 4 martta kan tahlili yaptırdım hormonlarıma baktı 6 gün boyunca yumurta geliştirici iğneler oldum gonal f ve menegon 14 martta yumurta takibi için gittim 3 tane 22ml 18ml ve 16ml yumurtam olmuş o gün catlatma iğnesini oldum ve iğne olalı 16 gün oldu
Asena com gecmis olsun canım . Esın in ameliyatı üzerinden cok zaman geçmemiş en az 6 ay diyorlar kendine gelebilmesi icin zaman lazım . Varikosel ameliyatı ile düzelen cok insan gordum . Moralini bozma sakın . Esine yinede bitkisel kur yap arada bir mesela en azından keçi boynuzu pekmezi yedir spermler kendine gelsin . Aslında sperm sayiniz evet normalmiş düzelir bence moralini bozma . İlacina başladıktan sonra bu ay yumrtlma zamanını iyi değerlendir canım olur insl moral bozmak yok stres yapmak yok stres bizim en buyuk düşmanımız . Gelişmelerden haberdar et bizi . Ama iliskiden Sonra silkelesin esın seni sakın bırakma bence bunu bir kac ay yapıp öyle sonuc alanlarda var . Umut hep olsun icinde canım
Arkadasım regl belirtisi olacak tabiki . Sen yumos takibi yaptırdın dımı bu ay .
Kızlar belirtilere takılmayın derim regl belirtisi hep oluyor . Önümüzdeki ay bence ateş ölçme de yapalım ovulasyon testi ile birlikte regl yakın zamanda hamile degilsen ateş normale düşüyormuş
Ovulasyon da yapalım ateş takibide canım haklısın hastalanayim siparis vericem testleri
Yapalım
Valla bana uyar . Birde liste yaparız ateş yazarız test sonuclarını yazarız daha iyi olurrrr
Ooooooo hicran ne güzel yumosun olmus canım neden olmasın ki bu ay birde catlatma iğnesi de olmuşun bence senin sansin yüksek moralini yüksek tuttttt otur regl geçmesini bekle
Ins acilisi ben yaparım gelir gerisi
Bugün biraz moralim bozuk o yüzden hep olumsuz düşünüyorum söyledikleriniz çok umutlandırıyor benim sash ol:2:
Ooooooo hicran ne güzel yumosun olmus canım neden olmasın ki bu ay birde catlatma iğnesi de olmuşun bence senin sansin yüksek moralini yüksek tuttttt otur regl geçmesini bekle
Ins acilisi ben yaparım gelir gerisi
Bugün biraz moralim bozuk o yüzden hep olumsuz düşünüyorum söyledikleriniz çok umutlandırıyor benim sash ol:2:
İnslllllll canım inslll güzel haberlerini verirsin . Moral in neden bozuk ki aman salla gitsin hiç bir şeyi kafaya takmaya değmez anacim ya :))
İnslllllll canım inslll güzel haberlerini verirsin . Moral in neden bozuk ki aman salla gitsin hiç bir şeyi kafaya takmaya değmez anacim ya :))
Valla aslında bi sebebi yok da ne bileyim iste aman doğru kizzzz salla gitsin herşeyi
Valla aslında bi sebebi yok da ne bileyim iste aman doğru kizzzz salla gitsin herşeyi
Kalk oymak bişeyler ac kız müzik oyna kendi kendine :))) off bede öyle üşeniyorum ki evi falan toplamam
Lazım yemek yapmam lazım
Kocam aradı bir sey yapma yat Dio ama icim rahat etmio(
Kalk oymak bişeyler ac kız müzik oyna kendi kendine :))) off bede öyle üşeniyorum ki evi falan toplamam
Lazım yemek yapmam lazım
Kocam aradı bir sey yapma yat Dio ama icim rahat etmio(
Kuzeninin o koca toto sunu kaldırsinda accik yardım etsin sana boşver yat dışardan söylersiniz yemek
tabiki aselcim yılmak yok elimizden ne eliyorsa fazlasıyla yapacağız. bu imtihan bize çok iyi biliyorum Allahım yardımcımız olsun. p.tesi salı gibi sperm testini yenilicez keçi boynuzu pekmezi alim kocamada . kürünü yaptım içemedi midesi almadı pekmezi bi kez denemiştik içebiliyordu onu.bende bu ay yumurtlama ilacı çatlatma iğnesi silkelenme devam edecem hakkımızda hayırlısı.
Kuzeninin o koca toto sunu kaldırsinda accik yardım etsin sana boşver yat dışardan söylersiniz yemek
Kuzende iste evde yukkkkkkaman sabah icim yaniodu dondurma yedim accik simdi migdem bulanio hemennnn hamile moduna girdimmmm kendime şaşırıyorum ya :)))
ben pko luyum bu ovulasyon testini adım amma nezamn ypam ki bide nekadar pahalı 5 tane 25tl bidahakine gg dan alıcam valla:26:
Canım bende pko yüm ama 5 tane yetmez bence gg den de sipariş et . Regl bittikten sonra hemen başlarsın yapmaya
Canım yılmak yok tabiki umutlar bitmesinnnnn hiccccc
Kuzende iste evde yukkkkkkaman sabah icim yaniodu dondurma yedim accik simdi migdem bulanio hemennnn hamile moduna girdimmmm kendime şaşırıyorum ya :)))
Canım bende pko yüm ama 5 tane yetmez bence gg den de sipariş et . Regl bittikten sonra hemen başlarsın yapmaya
Bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnn sen nnnnnnnnnnn
Canım yılmak yok tabiki umutlar bitmesinnnnn hiccccc
Bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnn sen nnnnnnnnnnn
Hahaha benim icin kolay degil canım hastayim icim yanıo sanki dayanamadım iki kasık yidim :)))
kargo paketinin üzerinde yazıyo mu canım ovul. die maazallah konu komşu görür de ondan diyorumBana mail adresi ver sana foto atayım istersen canım kutunun üzerinde yazıyor icinde paketi var onun üzerinde İngilizce yazıyor sonra test kitinde lh yazıyor
yok be bal damla ya bütün ümitlerim söndüTuzlugum biberim
Canım neden kendine negatif yazıyorsun bakimmmmm neymiş limon testinde çıkmamış neymiş karbonatta çıkmamış kız aklını basına al ya ne o öle gelmeden kirimizilar karaları bağladın hemennnn değiştir lütfen onu pozitif duşun pozitif olsun canım
evet bu ekip böylece atş ölçme yapalım ben hiç yapmadım daha önce ha tabi aranızda hamiş kalanlar olmazsaAsena com gecmis olsun canım . Esın in ameliyatı üzerinden cok zaman geçmemiş en az 6 ay diyorlar kendine gelebilmesi icin zaman lazım . Varikosel ameliyatı ile düzelen cok insan gordum . Moralini bozma sakın . Esine yinede bitkisel kur yap arada bir mesela en azından keçi boynuzu pekmezi yedir spermler kendine gelsin . Aslında sperm sayiniz evet normalmiş düzelir bence moralini bozma . İlacina başladıktan sonra bu ay yumrtlma zamanını iyi değerlendir canım olur insl moral bozmak yok stres yapmak yok stres bizim en buyuk düşmanımız . Gelişmelerden haberdar et bizi . Ama iliskiden Sonra silkelesin esın seni sakın bırakma bence bunu bir kac ay yapıp öyle sonuc alanlarda var . Umut hep olsun icinde canım
Ovulasyon da yapalım ateş takibide canım haklısın hastalanayim siparis vericem testleri
Hahaha benim icin kolay degil canım hastayim icim yanıo sanki dayanamadım iki kasık yidim :)))
Bize umutsuz olmayın diyene bak
Afiyet olsun kan can oldun bebişineeeeee
Olacak olcak oldu bike geldi bebiş
Tuzum biberim yazmıyor canım gelen kutunun üzerinde merak
Etme anlamazlar görseler
Bile
Hicrannnnnnnnnnn az kaldı bekliyorum kırmızı kartı :))
Tuzum biberim yazmıyor canım gelen kutunun üzerinde merak
Etme anlamazlar görseler
Bile
Hicrannnnnnnnnnn az kaldı bekliyorum kırmızı kartı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?