Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Mart 3de regl oldum 4 martta kan tahlili yaptırdım hormonlarıma baktı 6 gün boyunca yumurta geliştirici iğneler oldum gonal f ve menegon 14 martta yumurta takibi için gittim 3 tane 22ml 18ml ve 16ml yumurtam olmuş o gün catlatma iğnesini oldum ve iğne olalı 16 gün oldu

Ooooooo hicran ne güzel yumosun olmus canım neden olmasın ki bu ay birde catlatma iğnesi de olmuşun bence senin sansin yüksek moralini yüksek tuttttt otur regl geçmesini bekle lütfen

tabiki aselcim yılmak yok elimizden ne eliyorsa fazlasıyla yapacağız. bu imtihan bize çok iyi biliyorum Allahım yardımcımız olsun. p.tesi salı gibi sperm testini yenilicez keçi boynuzu pekmezi alim kocamada . kürünü yaptım içemedi midesi almadı pekmezi bi kez denemiştik içebiliyordu onu.bende bu ay yumurtlama ilacı çatlatma iğnesi silkelenme devam edecem hakkımızda hayırlısı.

Derman aradım derdime Derdim bana derman imiş
Bürhan aradım aslıma
Aslım bana bürhan imiş
Ben taşrada arar idim

Ol can içinde can imiş
Nerden gelip gittiğini
Anlamayan hayvan imiş

İşit Niyazi’nin sözün
Bir nesne örtmez hak yüzün
Hak’tan ayan bir nesne yok
Gözsüzlere pinhan imiş..

ben pko luyum bu ovulasyon testini adım amma nezamn ypam ki bide nekadar pahalı 5 tane 25tl bidahakine gg dan alıcam valla:26:

Canım yılmak yok tabiki umutlar bitmesinnnnn hiccccc

Bana mail adresi ver sana foto atayım istersen canım kutunun üzerinde yazıyor icinde paketi var onun üzerinde İngilizce yazıyor sonra test kitinde lh yazıyor
kargo paketinin üzerinde yazıyo mu canım ovul. die maazallah konu komşu görür de ondan diyorum
yok be bal damla ya bütün ümitlerim söndü

Tuzum biberim yazmıyor canım gelen kutunun üzerinde merak
Etme anlamazlar görseler
Bile

Hicrannnnnnnnnnn az kaldı bekliyorum kırmızı kartı :))

Tuzum biberim yazmıyor canım gelen kutunun üzerinde merak
Etme anlamazlar görseler
Bile

Hicrannnnnnnnnnn az kaldı bekliyorum kırmızı kartı :))

Ben de merak ediyordum üzerinde yazıyor mu diye eşimin is yerini adres vermeyi düşünüyorum da üzerinde yazarsa çok kötü olur uuuuuuuuuuuuuu

Bakalım kim yiyecek o kırmızı kartı benim yememe çok az kaldı asıl uffffff

Dandik bir kutuya koyuyorlar koli gibi açmadan anlamazlar icinde ne olduğunu rahat olunnnnnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…