Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Günaydın canım akşam yazmışsınız ama ben şimdi gördüm ya bu limon testi nasıl oluyo merak ettim bende yapayım bari

idrarını bi kaba yapıyosun üstüne yarım limonu damla damal sıkıyosun yukarı çıkarsa negatif asa çökerse poz canım

Bide ben deneyeyim

günaydın bebişlerrrrrrr....hayırlı cumalar rabbim bu müberk günde bütün dualarımızı kabul etsin inşallahhh
bende limon değilde karbonatı denemiştim 2 yıl önce ya boşverin anacım yapıpta kafanızı takmayınuyduruk şeyler onlar diyelimmmmmmmmmm ve yapmayalımmmm

Kizlarrrrrrrrr gunaydin :))
Ben yeni geldim canlarım . Aksam bakamadım eve geldim hop yattım . Sabah ise de gitmedim . Ateşim çıktı fenalıklar geçirdim ay kısaca grip oldum iste . Kaynatmissiniz maşallah . Bende su limon testini yapsam mı ki ya . Ay ne sabırsızlım sanki bu ay neden böyle oldum bilmiyorum :))
Ya Esra buralarda mı oda ovulasyon testi kullanıyor sanırım bir sey soracaktım ona kafam karıştı benim

A

canım çokkkkk geçmiş olsun kıyamam sana aman dikkat et bahar geldi gripler çoğalacak Allah korusunboşver canım bence yapma çünkü ister istemez insanın canı sıkılıyorherşeyden bir mana çıkarıyoruz sonrada relaks olalım(inşallah tabiki oluruz)takmamaya çalışalım....aselciğim sadece adetimin 19.günü çalıştık 4 gündür tık yok bu ay bende iş yok gibi yarabbim bilir tabiki ama nebileyim ya işte böleeeeeeee:2:

of yaaaaa kapım çalıyor kesin tacizci komşum ay canım bana rahatlık yok yokkkkkkkkkk çıkıyorum çok öptüm

Kizzzzz nasıl anlayacam nereye çıktığını yaaaaa sıktım limonu ama anlasilmio ki ((

of yaaaaa kapım çalıyor kesin tacizci komşum ay canım bana rahatlık yok yokkkkkkkkkk çıkıyorum çok öptüm

Canım siz comaz calismissiniz bu ay neden böyle oldu ki .
Komşunu da al bana gel canım sıkılıyor :)))

Aman ikisini de yaptım bisey anlamadım zaten karnim belim de ağrıyor bugün yarın hasta olcam galiba bu ay da olmadı uff

Günaydın canım geçmiş olsun stb nerden alıyordun ovu testini canım netten mi ne kadara nerden aldın hangi marka

Kız limonun nesi çökecek yaaaa sıktım ama bise anlamadım
Ki ben evde karbonat yok :))

Günaydın canım geçmiş olsun stb nerden alıyordun ovu testini canım netten mi ne kadara nerden aldın hangi marka

Gunaydin hicran cim :) evet gg den aldım bende 20 tane falan aldım
Yanında 6 gebelik testi de vardı 20 tl ye almıştım bende bu daha fazla alacam . Cisimle oynamaktan kendimden nefret ettim :)))))) telden girdiğim icin size smiley yapamıyorum )))

kızlar limon testi yaptım ay bu doğru mudur acaba dibe çöktü... asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya kafayı yedim karbonatım yok olsa onu da yapcam :)))) adetim 2 nisan bi test alıp yapsam mı ki...

idrarını canım kaba al canım ole sık, ışığa tutunca görünüyo asagı mı yukarımı gittiği

kızlar limon testi yaptım ay bu doğru mudur acaba dibe çöktü... asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya kafayı yedim karbonatım yok olsa onu da yapcam :)))) adetim 2 nisan bi test alıp yapsam mı ki...

daha çıkar mı adetin gecikmeden testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…