limon testi yaptım negatif çıktı koca bi ----------- negatifffffff:2::2::2::2::2::2:
Günaydın canım akşam yazmışsınız ama ben şimdi gördüm ya bu limon testi nasıl oluyo merak ettim bende yapayım bari
idrarını bi kaba yapıyosun üstüne yarım limonu damla damal sıkıyosun yukarı çıkarsa negatif asa çökerse poz canım
Bide ben deneyeyim
Kizlarrrrrrrrr gunaydin :))
Ben yeni geldim canlarım . Aksam bakamadım eve geldim hop yattım . Sabah ise de gitmedim . Ateşim çıktı fenalıklar geçirdimay kısaca grip oldum iste . Kaynatmissiniz maşallah . Bende su limon testini yapsam mı ki ya . Ay ne sabırsızlım sanki bu ay neden böyle oldum bilmiyorum :))
Ya Esra buralarda mı oda ovulasyon testi kullanıyor sanırım bir sey soracaktım ona kafam karıştı benim
A
canım çokkkkk geçmiş olsun kıyamam sana aman dikkat et bahar geldi gripler çoğalacak Allah korusunboşver canım bence yapma çünkü ister istemez insanın canı sıkılıyor herşeyden bir mana çıkarıyoruz sonrada relaks olalım(inşallah tabiki oluruz)takmamaya çalışalım....aselciğim sadece adetimin 19.günü çalıştık 4 gündür tık yok bu ay bende iş yok gibi ya rabbim bilir tabiki ama nebileyim ya işte böleeeeeeee:2:
of yaaaaa kapım çalıyor kesin tacizci komşum ay canım bana rahatlık yok yokkkkkkkkkkçıkıyorum çok öptüm
günaydın bebişlerrrrrrr....hayırlı cumalar rabbim bu müberk günde bütün dualarımızı kabul etsin inşallahhh
bende limon değilde karbonatı denemiştim 2 yıl önce ya boşverin anacım yapıpta kafanızı takmayınuyduruk şeyler onlar diyelimmmmmmmmmm ve yapmayalımmmm
Kizlarrrrrrrrr gunaydin :))
Ben yeni geldim canlarım . Aksam bakamadım eve geldim hop yattım . Sabah ise de gitmedim . Ateşim çıktı fenalıklar geçirdimay kısaca grip oldum iste . Kaynatmissiniz maşallah . Bende su limon testini yapsam mı ki ya . Ay ne sabırsızlım sanki bu ay neden böyle oldum bilmiyorum :))
Ya Esra buralarda mı oda ovulasyon testi kullanıyor sanırım bir sey soracaktım ona kafam karıştı benim
A
Günaydın canım geçmiş olsun stb nerden alıyordun ovu testini canım netten mi ne kadara nerden aldın hangi marka
Laboquick markası canım yaz google çıkar hemen karşına
kızlar limon testi yaptım ay bu doğru mudur acaba dibe çöktü... asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya kafayı yedim karbonatım yok olsa onu da yapcam :)))) adetim 2 nisan bi test alıp yapsam mı ki...
daha çıkar mı adetin gecikmeden testte
ay ne bileyim her ay kendi kebdime yapmıcam diyorum gün yaklaşınca dayanamıyorum. Düşük yaptığımda adet günümde çıkmıştı en iyisi beklemek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?