bende rabbimden asla ümidimi kaybetmedim kaybetmemde canım ama nebileyim ya için ağlerken bişey olmamış gibi davranmak zor canım
canım hoşgeldin aramıza inşallah bir daha yaşamazsın rabbim sağlıklı evlatlar verir sana amhyi duymuştum ama tam olarak bilmiyorum
aman bilmiyorum ki canım memlekette kendimi arada sırada kötü hissettim tek çocuğu olmayan ben varım kendimi kısır gibi hissettim ve 3 kuzeniminde bebişlerini görmeye gittik diğer kuzeniminde doğumu yakın....isyan etmedim asla ama içim çok burkuldu be esramm
zaten iki dr gitmek istiyorum ben testleri devlette yaptiririm sonucu özele gotururum
kalp atışı durduğu için kürtaj oldum AMH ise yumurta rezervimin azalması fsh testinden daha garantili bir test
Kızlar ben geldim sonundaaaaaaaa aferin size ben yokken hamile kalın demiştim HİCRANIMMMMM CANIM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah 23 kasımda adet oldum bu ay ne olur Allah bilir hayırlısı artık.....
ESRAMMMMM,ARRIMMMMMMMM ve diğer kızlar nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ya canım alahım sen nelere kadirsin cok sevindim son care ali acara gitmek sence kalabalımmı nasıl ilgilimi birde randevuya fatma hanımdan mı alacam cok sagol ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım cevabını bekliyorum ama sen yazmıyorsun ............ peki öyle olsun:)
öncellikle iyi akşamlar hepinize bende 9 yıllık evliyim 2kere kaybım var şimdi ise amh değerim düşük
canım şu linki bi oku belki bi faydası olur
ordaki aradaşlarlada konuşursun
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/356856-yumurtalik-rezervinde-azalma-olupta-tup-bebekte-basarili-olanlar.html
tşk ederim allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Amin canim ins. Bisey sorcam dun aksam ve bugun oglende acik kahve leke gordum nie olabilir bi fikriniz varmi
Kızlar ilk olarak çok tatlısınız. Ben 1.5 yılı geçkin süredir ewli bir bayanım we nerdeyse hiç korunmadık her ay hamile kalma umuduyla beklerken artık doktora gitmeye karar werdik. İltihap we yara oldunu söledi sonrasında tahliller kansızlık çıktı ilaç falan derken hepsini geçirdik en son rahim filmi kocama sipermbiyografi hepsi temiz çıktı çok şükür adetim düzenli olduğu içinde doktorum bekle dedi olmazsa yumurta takibi yaparz tabiki gitmedim takibe madem sorun yok bekliyim dedim we hala beklemedeyim bu ay soğan suyuna başladım ayrıca owu testi almayı düşünüyorum eczaneden bulablrmym( ya çok uzun oldu aranıza katılmak için bunlarıda bilin istedim takipte olucam we hamile kalmaya çabalarken sizlerle olucam. İnş)
allah razi olsun bebeğim ağzına sağlık
kızlar bu arada bugün mevlit vardı orada hepinize tek tek dua ettim
bebişlerimiz olsun diye
hicran sanada hayırlı evladın olsun diye ettim canım
hoşgeldin canım aramıza
her zaman bekleriz buyur gel
adem şu an için herşey yolunda o zaman ovu testi senin için çok yararlı olaabilir canım
eczanede bulabilirsiin ama sana çok pahalıya gelir
eczanede 5 tane alacağın fiyata nette 25-30 tane alırsın
gitti gidiyordan al
ben hep ordan aldım ve eczanedekiyle bi farkı yok
nasıl yapacağın içinde yazar zaten bizde sana yardımcı oluruz
Kızlar ilk olarak çok tatlısınız. Ben 1.5 yılı geçkin süredir ewli bir bayanım we nerdeyse hiç korunmadık her ay hamile kalma umuduyla beklerken artık doktora gitmeye karar werdik. İltihap we yara oldunu söledi sonrasında tahliller kansızlık çıktı ilaç falan derken hepsini geçirdik en son rahim filmi kocama sipermbiyografi hepsi temiz çıktı çok şükür adetim düzenli olduğu içinde doktorum bekle dedi olmazsa yumurta takibi yaparz tabiki gitmedim takibe madem sorun yok bekliyim dedim we hala beklemedeyim bu ay soğan suyuna başladım ayrıca owu testi almayı düşünüyorum eczaneden bulablrmym( ya çok uzun oldu aranıza katılmak için bunlarıda bilin istedim takipte olucam we hamile kalmaya çabalarken sizlerle olucam. İnş)
kızlar bu arada bugün mevlit vardı orada hepinize tek tek dua ettim
bebişlerimiz olsun diye
hicran sanada hayırlı evladın olsun diye ettim canım
rabbim birdaha boşa çıkarmasın inşallah canım emeklerini hatta emeklerimiziamin hepimize inş benim yumurtalık rezervelerim azalıyormuş
1 kere tüp bebek denedim oda başarısız geçti tek yumurtayla girdim boş çıktı
inşallah canım işte arada geliyorlar bana hüzünleniyorumoyle dusunme canim zamani geldiginde Rabbim bize de yasaticak insaallah o heyecani canimm.o egrilmeyi bende duydum arkadasimin anneside yapio hatta arkadasimin bebegi olmuyordu o yuzden annesi karnina biseyler yaparak duzelltti ve hamile kaldi suan ikinci kizinida dunyaya getrdi. dr lar anlamio ama gebelige engel bir durummus. ins seninde hemen tutar canim.
canım pofudukum çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kez sordum burdan nerde kaldın gel artık evine diyeadet oldun demek canım allah inş.bu ay hepimizi topluca güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?