Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

amin hepimize inş benim yumurtalık rezervelerim azalıyormuş
1 kere tüp bebek denedim oda başarısız geçti tek yumurtayla girdim boş çıktı

Son düzenleme:

oyle dusunme canim zamani geldiginde Rabbim bize de yasaticak insaallah o heyecani canimm.o egrilmeyi bende duydum arkadasimin anneside yapio hatta arkadasimin bebegi olmuyordu o yuzden annesi karnina biseyler yaparak duzelltti ve hamile kaldi suan ikinci kizinida dunyaya getrdi. dr lar anlamio ama gebelige engel bir durummus. ins seninde hemen tutar canim.

kalp atışı durduğu için kürtaj oldum AMH ise yumurta rezervimin azalması fsh testinden daha garantili bir test

hımmm anladım canım Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun
ama üzülme sakın bak hamile kalabiliyormuşsun
amh yi şimdi anımsadım duymuştum canım
böyle bi topik vardı bulursam sana link veriyimde ordaki arkadaşlarla konuş
onlar tecrübelidir bu konuda
bi bakım dur bulabilcekmiyim topiği

canım pofudukum çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kez sordum burdan nerde kaldın gel artık evine diyeadet oldun demek canım allah inş.bu ay hepimizi topluca güldürür

zeynep bende ali acar hastasıyım sorun varsa bende alabilirim canımdaha bugün müşerref oldum kendisiyle

öncellikle iyi akşamlar hepinize bende 9 yıllık evliyim 2kere kaybım var şimdi ise amh değerim düşük

merhaba:13:bu test i özeldemi yoksa devlettemi yaptıdın canım:26:benimde yumurtalıklarım zayıf 2 aydır gonal kulanıyorum bu gün ölçüm yapıldı ve çat.iğnesini oldum

Kızlar ilk olarak çok tatlısınız. Ben 1.5 yılı geçkin süredir ewli bir bayanım we nerdeyse hiç korunmadık her ay hamile kalma umuduyla beklerken artık doktora gitmeye karar werdik. İltihap we yara oldunu söledi sonrasında tahliller kansızlık çıktı ilaç falan derken hepsini geçirdik en son rahim filmi kocama sipermbiyografi hepsi temiz çıktı çok şükür adetim düzenli olduğu içinde doktorum bekle dedi olmazsa yumurta takibi yaparz tabiki gitmedim takibe madem sorun yok bekliyim dedim we hala beklemedeyim bu ay soğan suyuna başladım ayrıca owu testi almayı düşünüyorum eczaneden bulablrmym( ya çok uzun oldu aranıza katılmak için bunlarıda bilin istedim takipte olucam we hamile kalmaya çabalarken sizlerle olucam. İnş)

Amin canim ins. Bisey sorcam dun aksam ve bugun oglende acik kahve leke gordum nie olabilir bi fikriniz varmi

canım adetin ne zaman gelecek
yani adet dönemin değilse ve yumurtlaman geçtiyse bu yerleşme kanaması olabilir
ama tabi devam ederse ara adet te görebilirsin

hoşgeldin canım aramıza
her zaman bekleriz buyur gel
adem şu an için herşey yolunda o zaman ovu testi senin için çok yararlı olaabilir canım
eczanede bulabilirsiin ama sana çok pahalıya gelir
eczanede 5 tane alacağın fiyata nette 25-30 tane alırsın
gitti gidiyordan al
ben hep ordan aldım ve eczanedekiyle bi farkı yok
nasıl yapacağın içinde yazar zaten bizde sana yardımcı oluruz

kızlar bu arada bugün mevlit vardı orada hepinize tek tek dua ettim
bebişlerimiz olsun diye
hicran sanada hayırlı evladın olsun diye ettim canım

kızlar bu arada bugün mevlit vardı orada hepinize tek tek dua ettim
bebişlerimiz olsun diye
hicran sanada hayırlı evladın olsun diye ettim canım

Allah razi olsun ablacimm hepimizin ins evladi olur. Adetim duzensz diye gunu tam olarak bilemeiylrum ama gecen ayin 11 nde olmustum. Karnim adet oncesi siskin olur ama simdi deil sadece gogoslwrim sisti. Azcik gelio akinti seklinde yani ama ustumu kurularken gelmioo leke bende anlamadim simdi namazda kilan biriyim adet degilimdir diye namaZimida bozmadim hayrlisi bi kac gun daha bekliyimde bakarim durum ne olcak.

Son düzenleme:

Canım sağol şuan adetim yeni bitti yarın 9. Günüm hayırlısı bakalım önümüzdeki ay bişeyler olcakmı göbişlerde

Tesekkurler canim aramiza hosgeldin rabbim hayirli zamanda nasip etsin ins canim

amin hepimize inş benim yumurtalık rezervelerim azalıyormuş
1 kere tüp bebek denedim oda başarısız geçti tek yumurtayla girdim boş çıktı
rabbim birdaha boşa çıkarmasın inşallah canım emeklerini hatta emeklerimizi
inşallah canım işte arada geliyorlar bana hüzünleniyorumevet canım doktorlar bilmezmiş bakalım bunda da vardır bir hayır
canım pofudukum çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kez sordum burdan nerde kaldın gel artık evine diyeadet oldun demek canım allah inş.bu ay hepimizi topluca güldürür

canım bende seni özledim nasılsınnnnnnnnnnn iyisindir inşallah canımmmmmmmrabbim hepimizi güldürecek inşallah canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…