Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım nasıl özlemişim ya sizleriiiiiiiiiiiiiieşin nasıl canım iyidir inşallahhhhhhhh.......bende ebeye gittim bu ay kız eğriliği var sende dedi

eşim iyi canım işte iyileşme sürecinde
bakalım bundan sonra bende daha umutluyum
o neymiş canım kız eğriliği ne yapmak gerekiyormuş

eşim iyi canım işte iyileşme sürecinde
bakalım bundan sonra bende daha umutluyum
o neymiş canım kız eğriliği ne yapmak gerekiyormuş

canım rahimde eğrilik demekmiş doğuştan yada sonradan da olurmuş düştün mü dedi bana:26:buarada birde bel fııtığım çıktı boynumdaki yetmezmiş gibi bu halimede çok şükür

hala cvp yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......................................

belime ve kasıklarıma kupa çekti canım sonra kendi evde yakı yapıyormuş onu belime yapıştırdı evde yapmak için birkaç kür verdi

canım rahimde eğrilik demekmiş doğuştan yada sonradan da olurmuş düştün mü dedi bana:26:buarada birde bel fııtığım çıktı boynumdaki yetmezmiş gibi bu halimede çok şükür

deme canım ya ilk defa duydum peki ne olcak ne yapmak lazımmışki
birde belfıtığı ha canım ona ne dediler peki umarım ameliyat filan dememişler

deme canım ya ilk defa duydum peki ne olcak ne yapmak lazımmışki
birde belfıtığı ha canım ona ne dediler peki umarım ameliyat filan dememişler

canım bunu doktorlar bilmez dedi ist ankaradan filan gelen varmış bu bayana....ayaklarımdan kaldırdı karnımdan kasıklarımdan masaj yaparak düzeltti

canım bunu doktorlar bilmez dedi ist ankaradan filan gelen varmış bu bayana....ayaklarımdan kaldırdı karnımdan kasıklarımdan masaj yaparak düzeltti

hımmm doğrudur canım inşallah bi sonuç alırsın tatlım ya
hadi bakalım senden umutluyuz o zaman bu saatten sonra

hımmm doğrudur canım inşallah bi sonuç alırsın tatlım ya
hadi bakalım senden umutluyuz o zaman bu saatten sonra

aman bilmiyorum ki canım memlekette kendimi arada sırada kötü hissettim tek çocuğu olmayan ben varım kendimi kısır gibi hissettim ve 3 kuzeniminde bebişlerini görmeye gittik diğer kuzeniminde doğumu yakın....isyan etmedim asla ama içim çok burkuldu be esramm

ne diyim tatlım ya kısmet bu şler biliyorsun
nasip olursa bizlerde görürüz evlatlarımızı inşallh
seni anlıyorum bende aynı şeyleri defalarca yaşadım
şimdi eşim ameliyat olduktan sonra biraz iyiyim ama umut var içimde en azından

bende rabbimden asla ümidimi kaybetmedim kaybetmemde canım ama nebileyim ya için ağlerken bişey olmamış gibi davranmak zor canım
öncellikle iyi akşamlar hepinize bende 9 yıllık evliyim 2kere kaybım var şimdi ise amh değerim düşük

canım hoşgeldin aramıza inşallah bir daha yaşamazsın rabbim sağlıklı evlatlar verir sana amhyi duymuştum ama tam olarak bilmiyorum

öyle canım çok haklısın ne diyim
geldiğine göre görüşürüz artık canım
ben açıyorum şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…