ozel 100km uzak canım ben ilcedeyim ozel merkezde ilde.... Burdaki dr iyi dedi bi kac kisi bakalim ins iyidir ya
canım anlıyorumda izin flan al bari
çünkü sağlığın herşeyden önemli
al bi test bakalım Allah büyüktür
bende bişey yok canım ya reglym şu an
bakalım bitince devam aynı sürece[/B]
ozel 100km uzak canım ben ilcedeyim ozel merkezde ilde.... Burdaki dr iyi dedi bi kac kisi bakalim ins iyidir ya
Tez vakitte Rabbim ALLAH yolunda hayirli saglikli evlatlar versin inşallah
olmazsa hit iki ay buraya devam edrim sonra özele başlarım
canimmmmm
canimmmmmhg geldin özlettin kendini bebeğim ya....nasilsin nasıldı tatil
Teşekkür ederim canım darısı basina inssss
ins bi daha ki ay olur kuzum
inşallah canım neden olmasınki
belki sende bize müjde verirsin bizde senin hberini okuruz
İyi gidiyor daha yeni yeni alışıyorum cuma gunu kalp atislari icin gidicem dua et bise teysesi
ablacim ozel msj in gelmedi bende sana yazmak istedim ama msj kutun doluydu galiba gitmedi.... Hamileyim ablacim rabbimin izniyle.... Asilama falan değil hsg cektirmistim agustos sonu ali acar ikinci aşılamayı yapalım defi ben ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen -duphaston kullan 4 ay olmazsa gel dedi ikinci klomenle oldu şükür... Sen ne yaptin
İyi gidiyor daha yeni yeni alışıyorum cuma gunu kalp atislari icin gidicem dua et bise teysesi
Kızlar ben geldim sonundaaaaaaaa aferin size ben yokken hamile kalın demiştim HİCRANIMMMMM CANIM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah 23 kasımda adet oldum bu ay ne olur Allah bilir hayırlısı artık.....
ESRAMMMMM,ARRIMMMMMMMM ve diğer kızlar nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ye teysesi yeee daha minnacik
ablacim ozel msj in gelmedi bende sana yazmak istedim ama msj kutun doluydu galiba gitmedi.... Hamileyim ablacim rabbimin izniyle.... Asilama falan değil hsg cektirmistim agustos sonu ali acar ikinci aşılamayı yapalım defi ben ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen -duphaston kullan 4 ay olmazsa gel dedi ikinci klomenle oldu şükür... Sen ne yaptin
olmazsa hit iki ay buraya devam edrim sonra özele başlarım
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür bebiş olmaması dışındaMerhaba canim hosgeldin iyiyiz cok sukur sen nasilsinn
ye teysesi yeee daha minnacik
Yok canim iğne kullanmadım klomen kullanıyordum ikinci ayimda oldu şükür hsg nin etkisi büyük oldu bence
Kızlar ben geldim sonundaaaaaaaa aferin size ben yokken hamile kalın demiştim HİCRANIMMMMM CANIM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah 23 kasımda adet oldum bu ay ne olur Allah bilir hayırlısı artık.....
ESRAMMMMM,ARRIMMMMMMMM ve diğer kızlar nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
pofuduğum hoş geldin canım
evet hicran sözünü tuttu bak
sen nasılsın bakalım canım
bende iyiyim bu arad sağolsasın
sen yokken eşim emeliyat oldu canım başkada bir gelişme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?