Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Kızlar ben geldim sonundaaaaaaaa aferin size ben yokken hamile kalın demiştim HİCRANIMMMMM CANIM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah 23 kasımda adet oldum bu ay ne olur Allah bilir hayırlısı artık.....

ESRAMMMMM,ARRIMMMMMMMM ve diğer kızlar nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm

ins bi daha ki ay olur kuzum

İyi gidiyor daha yeni yeni alışıyorum cuma gunu kalp atislari icin gidicem dua et bise teysesi

ablaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen hamilemisin hayırlı olsun canım ya bende sana özel msi yazmıştım ali acar sayesindemi aşılama mı ya ne cok sevindim

ablacim ozel msj in gelmedi bende sana yazmak istedim ama msj kutun doluydu galiba gitmedi.... Hamileyim ablacim rabbimin izniyle.... Asilama falan değil hsg cektirmistim agustos sonu ali acar ikinci aşılamayı yapalım defi ben ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen -duphaston kullan 4 ay olmazsa gel dedi ikinci klomenle oldu şükür... Sen ne yaptin

ins bi daha ki ay olur kuzum

İyi gidiyor daha yeni yeni alışıyorum cuma gunu kalp atislari icin gidicem dua et bise teysesi

yesin teyzesi onuuuuuuuuuuuuuinşallah duyarsın canım kalp atışlarını sen stres yapmacanım buarada sen aşılama ilaçları kullanıyordun ondan mı kaldın yoksa bu ay bişey kullanmadın mı?

Merhaba canim hosgeldin iyiyiz cok sukur sen nasilsinn

ya canım alahım sen nelere kadirsin cok sevindim son care ali acara gitmek sence kalabalımmı nasıl ilgilimi birde randevuya fatma hanımdan mı alacam cok sagol ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım cevabını bekliyorum ama sen yazmıyorsun ............ peki öyle olsun :)

Son düzenleme:
Merhaba canim hosgeldin iyiyiz cok sukur sen nasilsinn
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür bebiş olmaması dışında
ye teysesi yeee daha minnacik

Yok canim iğne kullanmadım klomen kullanıyordum ikinci ayimda oldu şükür hsg nin etkisi büyük oldu bence

rabbim ol desin yeterki canım bak senin zamanın bu zamanmış darısı bizlere inşallah hayırlısıyla.....mercimek yerim ben onuuuuuuuu

pofuduğum hoş geldin canım
evet hicran sözünü tuttu bak
sen nasılsın bakalım canım
bende iyiyim bu arad sağolsasın
sen yokken eşim emeliyat oldu canım başkada bir gelişme yok

pofuduğum hoş geldin canım
evet hicran sözünü tuttu bak
sen nasılsın bakalım canım
bende iyiyim bu arad sağolsasın
sen yokken eşim emeliyat oldu canım başkada bir gelişme yok

canım nasıl özlemişim ya sizleriiiiiiiiiiiiiieşin nasıl canım iyidir inşallahhhhhhhh.......bende ebeye gittim bu ay kız eğriliği var sende dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…