canım kendini sürekli bunu düşünmeye adama sakın rahat olmalısın
bir iki gün daha olmassan adet test yaparsın
ama olursan da üzülme sakın daha zaman var önünüzde inşallah
her seyi sorabilir canın benim
ins en kısa zamanda gelir melegin canim adetlerin duzenli mi dongun kac gün bi kaç gün sonra testte çift çizgi görürsün ins
Kızlar bu gece bana uyku yoook heyecandan stresten:18: :18: :18:
allahım inşallah bende bu laparoskopi sayesinde hamile kalabilirim. en son 11 kasımda adet gördüm ondan sonra laparoskopi oldum şimdi adet olmam gerekiyor normalde bugün yarın. arada bir karnım ağrıyo gibi oluyo birde akıntım var biraz ama bakalım bu ay da mı boş geçecek. heyecanla ve korku ile bekliyoum.
Kızlar bu gece bana uyku yoook heyecandan stresten:18: :18: :18:
ins canım ins seviyorum sizi
canlarim bu ara gelemedim topige aklim hep sizde ama untmayin beni rizeliyiii 😃😃
ins canım ins seviyorum sizi
canım kendini sürekli bunu düşünmeye adama sakın rahat olmalısın
bir iki gün daha olmassan adet test yaparsın
ama olursan da üzülme sakın daha zaman var önünüzde inşallah
Allah gonlune gore vrsin ama esra abla hakli ayni seyi surekli dusunme insani olumsuz etkiliyor hersry once Allahin izni sonra insann kafasinda bitiyor
ins en kısa zamanda gelir melegin canim adetlerin duzenli mi dongun kac gün bi kaç gün sonra testte çift çizgi görürsün ins
oncelikle hosgeldin canimmm.senle ayni bat tarihimiz ama bnde kahverengi akinti basladi yerlesme sie dusundum test yaptim idrarda ama bisi cikmadi hayirlisi artik
kızlar kusura bakmayın evimizde internet olmadığı için iş yerinden yazabiliyorum ancak. hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. kendime pazartesiye kadar süre veriyorum eğer pazartesi sabah iş yerine geldiğimde hala adet olmadıysam idrar testi yaparım yada direk kan tahlili veririm. hayırlısı bakalım
inşallah olmassında senden güzel haberler alırız
meltem hanımın kapısında karnın kocamam olarak görürüm seni ilk umarım
Slmmm canlar bis geldik dr dan herşey yolunda kalp atımı var şükürler olsun ki 8+2 yerine 7+2 bir hafta geriden geliyor...ama hic sorun etmiyorum kan idrar sonucum öğleden sonraya kaldı...tekrar gidicem konuscaz dr... Dr teyzeyi çok sevdik .. Bebisimi gördüğümde rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip et değim çok dua ettim beklerkende
Slmmm canlar bis geldik dr dan herşey yolunda kalp atımı var şükürler olsun ki 8+2 yerine 7+2 bir hafta geriden geliyor...ama hic sorun etmiyorum kan idrar sonucum öğleden sonraya kaldı...tekrar gidicem konuscaz dr... Dr teyzeyi çok sevdik .. Bebisimi gördüğümde rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip et değim çok dua ettim beklerkende
inşallah canım ya inşallah hepimiz görürüz o güzel günleri. meltem hanım da inşallah koruda devam eder başka yere gimez. ben batıkentte oturduğum için daha yakın oluyo evden giderken. tabii iş yerinden giderken bayağı uzak oluyo ama olsun. en son randevuda bir dahaki gelişinde hamile olduğunu duymak istiyorum demişti bakalım ne olacak
canım devam eder koruda o ya
diğer hastanedende çok olmadı transfer olalı zaten
inşallah hayırlı haberle gelirsin pazartesi
batıkenttesin demek yinede uzak sayılır
iş yerin nerde canım
ben eryaman tarafındayım çok yakınım koru ya yani
yolun düşünce beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?