Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım kendini sürekli bunu düşünmeye adama sakın rahat olmalısın
bir iki gün daha olmassan adet test yaparsın
ama olursan da üzülme sakın daha zaman var önünüzde inşallah

Allah gonlune gore vrsin ama esra abla hakli ayni seyi surekli dusunme insani olumsuz etkiliyor hersry once Allahin izni sonra insann kafasinda bitiyor

oncelikle hosgeldin canimmm.senle ayni bat tarihimiz ama bnde kahverengi akinti basladi yerlesme sie dusundum test yaptim idrarda ama bisi cikmadi hayirlisi artik

Lekenin devamı gelmezse iki gün daha bekle bi kan testi yaptır canım

Teşekkür edriz teyzesi duani eksik etme bizden

canım kendini sürekli bunu düşünmeye adama sakın rahat olmalısın
bir iki gün daha olmassan adet test yaparsın
ama olursan da üzülme sakın daha zaman var önünüzde inşallah

Allah gonlune gore vrsin ama esra abla hakli ayni seyi surekli dusunme insani olumsuz etkiliyor hersry once Allahin izni sonra insann kafasinda bitiyor

ins en kısa zamanda gelir melegin canim adetlerin duzenli mi dongun kac gün bi kaç gün sonra testte çift çizgi görürsün ins

oncelikle hosgeldin canimmm.senle ayni bat tarihimiz ama bnde kahverengi akinti basladi yerlesme sie dusundum test yaptim idrarda ama bisi cikmadi hayirlisi artik

kızlar kusura bakmayın evimizde internet olmadığı için iş yerinden yazabiliyorum ancak. hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. kendime pazartesiye kadar süre veriyorum eğer pazartesi sabah iş yerine geldiğimde hala adet olmadıysam idrar testi yaparım yada direk kan tahlili veririm. hayırlısı bakalım

inşallah olmassında senden güzel haberler alırız
meltem hanımın kapısında karnın kocamam olarak görürüm seni ilk umarım

inşallah olmassında senden güzel haberler alırız
meltem hanımın kapısında karnın kocamam olarak görürüm seni ilk umarım

inşallah canım ya inşallah hepimiz görürüz o güzel günleri. meltem hanım da inşallah koruda devam eder başka yere gimez. ben batıkentte oturduğum için daha yakın oluyo evden giderken. tabii iş yerinden giderken bayağı uzak oluyo ama olsun. en son randevuda bir dahaki gelişinde hamile olduğunu duymak istiyorum demişti bakalım ne olacak

Slmmm canlar bis geldik dr dan herşey yolunda kalp atımı var şükürler olsun ki 8+2 yerine 7+2 bir hafta geriden geliyor...ama hic sorun etmiyorum kan idrar sonucum öğleden sonraya kaldı...tekrar gidicem konuscaz dr... Dr teyzeyi çok sevdik .. Bebisimi gördüğümde rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip et değim çok dua ettim beklerkende

diğer topikten okudum yazdıklarını merakımı giderdim canım
çok sevindim senin adına
doğumunu görmeyide nasip etsin Rabbim
çok bahtlı bir bebek olsun inşallah

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım çok küçük gebeliklerde zaten karından bakılan ultrasonla kese görülse bile kalp atımı görülmez. ancak vajinal ultrasonla bakıldığı zaman kalp atımı görülür ilk zamanlar.

canım devam eder koruda o ya
diğer hastanedende çok olmadı transfer olalı zaten
inşallah hayırlı haberle gelirsin pazartesi
batıkenttesin demek yinede uzak sayılır
iş yerin nerde canım
ben eryaman tarafındayım çok yakınım koru ya yani
yolun düşünce beklerim

ben batıkentte oturuyorum canım iş yerimde gazi mahallesinde. dolmuşla filan zor ama eğer arabayı eşim götürmediyse sincana gitmek çok kolay oluyo iş yerinden çıkıp gitsem bile eğer trafik yoksa 20 dakikada filan hastanede oluyorum. zaten hastaneye gideceksem eşimde sağolsun arabasız gider işine.
peki sen çalışıyor musun canım. eşimde eryamanı çok sever arada bir ağzımı yoklar ilerine allah nasip ederde evimizi değiştirmek istesek eryamandan dubleks alırız diye beni yokluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…