ben batıkentte oturuyorum canım iş yerimde gazi mahallesinde. dolmuşla filan zor ama eğer arabayı eşim götürmediyse sincana gitmek çok kolay oluyo iş yerinden çıkıp gitsem bile eğer trafik yoksa 20 dakikada filan hastanede oluyorum. zaten hastaneye gideceksem eşimde sağolsun arabasız gider işine.
peki sen çalışıyor musun canım. eşimde eryamanı çok sever arada bir ağzımı yoklar ilerine allah nasip ederde evimizi değiştirmek istesek eryamandan dubleks alırız diye beni yokluyo
Rabbim.Allah yolunda hayirli saglikli evlat etsin inşallah Allah kucağına almayida nasip etsin inşallahSlmmm canlar bis geldik dr dan herşey yolunda kalp atımı var şükürler olsun ki 8+2 yerine 7+2 bir hafta geriden geliyor...ama hic sorun etmiyorum kan idrar sonucum öğleden sonraya kaldı...tekrar gidicem konuscaz dr... Dr teyzeyi çok sevdik .. Bebisimi gördüğümde rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip et değim çok dua ettim beklerkende
Slmmm canlar bis geldik dr dan herşey yolunda kalp atımı var şükürler olsun ki 8+2 yerine 7+2 bir hafta geriden geliyor...ama hic sorun etmiyorum kan idrar sonucum öğleden sonraya kaldı...tekrar gidicem konuscaz dr... Dr teyzeyi çok sevdik .. Bebisimi gördüğümde rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip et değim çok dua ettim beklerkende
allah razi olsun canım benim darısı başına olsun inş
karından göründü canım kalp atımı şükürler olsun... Darisi başına olsun inş
aminn canım sağolasin darısı başına
karından göründü canım kalp atımı şükürler olsun... Darisi başına olsun inş
ben çalışmıyorum canım
tahsilli ev kadınıyım diyorum soranlara
evet canım araç varsa kolay oluyor
gelin canım ya yakınlara komşu oluruz hem[/B]
canım çok şükür gözün aydınnnnnnnnnnndarısı da bizlere olsun inşallah kız hicran ben hamile olmuşum gibi seviniyorum sana inanki canımmmmmmm
bu aralar sabahları işe o kadar sürünerek geliyorum ki canım valla diyorum şimdi çalışmasaydım evimde sıcacık sıcacık tv karşısında kanepede uyuklasaydım. rahat rahat aceleye getirmeden mutfağımda yeni yemek tarifleri pasta börek tarifleri deneseydim. mutfağa girmeyi çok seviyorum ama işten gelince o kadar yorgun oluyorum ki karnımızı doyuracak kadar bişiler ancak yapıyorum. yıllık izin alınca kendimi mutfağa atıyorum. sen ne güzel rahat rahat mis gibi oturuyorsundur şimdi.
anlıyorum canım ama evde oturmayı tercih etmezdim inan
işsizlik bizide vurdu
evlendiğimde iş bulamadım sonrada olmadı işte
özel gece kıyafetleri tasarlıyorum normalde ama artık çok yapmıyorum alum bu tip tasarım işleri biraz pahalı
o yüzden herkes fabrikasyon tercih ediyor
sağol canımin içiiiiii darisiii en en en kısa zamanda sana inş... Bende senin hamisligine inan cok sevincem en az kendiminkine sevindiğim kadar
Idrar yolu enfeksiyonu cıktı canım ya uromisin sase diye tek kullanımlık toz verdi antibiyotik galiba
ama çok güzel bir mesleğin varmış canım eminim çok keyiflidir. dediğin gibi böyle şeyler çok pahalı ve artık herkes fabrikasyon alıyor. ama bırak tasarım bir kıyafeti diktirmeyi dümdüz bir manşetli tunik dikecek adam akıllı bir terzi bulamıyorum yaa kimsenin düzgünce bir kesimi düzgünce bir dikişi yok. ben kapalı biriyim bir tunik almak istesem çok saçma pahalı ürünler alıyoruz mecburen. annemde dikiş diker (artık çok dikmiyor) ondan dolayı çok incelerim kıyafetleri. bir tunik bakıyorum mesela bu kumaşa bu dikişe bu para verilmez diyorum ama içim acıya acıya veriyorum o parayı. çünkü başka çare yok.
dr sordum bu daha ne zaman geleyim diye şimdilik herşey yolunda bebeğimiz iyi kalp atımı var 12 haftada ikili test var (bunu konyada yaptircakmisim) ikili testten sonra görüşelim dedi yani bir ay sonra falan
dr sordum bu daha ne zaman geleyim diye şimdilik herşey yolunda bebeğimiz iyi kalp atımı var 12 haftada ikili test var (bunu konyada yaptircakmisim) ikili testten sonra görüşelim dedi yani bir ay sonra falan
yaptırmak istiyor musun dedi evet dedim ikili test için... Uclu test burda yapiliyomus ayrintili ultrasonda konyada yapturcak misim... Hayirlisi bakalim
sağol canımin içiiiiii darisiii en en en kısa zamanda sana inş... Bende senin hamisligine inan cok sevincem en az kendiminkine sevindiğim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?