Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ben çalışmıyorum canım
tahsilli ev kadınıyım diyorum soranlara
evet canım araç varsa kolay oluyor
gelin canım ya yakınlara komşu oluruz hem

Rabbim.Allah yolunda hayirli saglikli evlat etsin inşallah Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah

Canm bnm cok sevndm Rabbim hauirlisiyla kucagina alcagin gunude nasip etsinnn aminnn. Allah razi olsunn dularinda unutma bizide seviyoruz seniii

ben çalışmıyorum canım
tahsilli ev kadınıyım diyorum soranlara
evet canım araç varsa kolay oluyor
gelin canım ya yakınlara komşu oluruz hem[/B]

bu aralar sabahları işe o kadar sürünerek geliyorum ki canım valla diyorum şimdi çalışmasaydım evimde sıcacık sıcacık tv karşısında kanepede uyuklasaydım. rahat rahat aceleye getirmeden mutfağımda yeni yemek tarifleri pasta börek tarifleri deneseydim. mutfağa girmeyi çok seviyorum ama işten gelince o kadar yorgun oluyorum ki karnımızı doyuracak kadar bişiler ancak yapıyorum. yıllık izin alınca kendimi mutfağa atıyorum. sen ne güzel rahat rahat mis gibi oturuyorsundur şimdi.

anlıyorum canım ama evde oturmayı tercih etmezdim inan
işsizlik bizide vurdu
evlendiğimde iş bulamadım sonrada olmadı işte
özel gece kıyafetleri tasarlıyorum normalde ama artık çok yapmıyorum alum bu tip tasarım işleri biraz pahalı
o yüzden herkes fabrikasyon tercih ediyor

ama çok güzel bir mesleğin varmış canım eminim çok keyiflidir. dediğin gibi böyle şeyler çok pahalı ve artık herkes fabrikasyon alıyor. ama bırak tasarım bir kıyafeti diktirmeyi dümdüz bir manşetli tunik dikecek adam akıllı bir terzi bulamıyorum yaa kimsenin düzgünce bir kesimi düzgünce bir dikişi yok. ben kapalı biriyim bir tunik almak istesem çok saçma pahalı ürünler alıyoruz mecburen. annemde dikiş diker (artık çok dikmiyor) ondan dolayı çok incelerim kıyafetleri. bir tunik bakıyorum mesela bu kumaşa bu dikişe bu para verilmez diyorum ama içim acıya acıya veriyorum o parayı. çünkü başka çare yok.

aynen canım tasarım dışında dikiyorumda tabiki
ama zor ya yani her türlü makinen olmadıkça düzgün iş çıkarmak güç
heleki şimdi kıyafet bu kadar çok ve bu kadar uygunken
nan kendime bile dikmiyorum tasarlamıyorum
kaynımın düğünü oldu gittim mağazadan aldım geldim
ama tasarlasam diktirsem 5 katı fazla paraya maal olacaktı bana

dr sordum bu daha ne zaman geleyim diye şimdilik herşey yolunda bebeğimiz iyi kalp atımı var 12 haftada ikili test var (bunu konyada yaptircakmisim) ikili testten sonra görüşelim dedi yani bir ay sonra falan

hımmm iyi bari canım sıkıntı olmasında tek
taramayı yaptır tabi canım ya önemli bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…