Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

görevli aşk memuru
canım yapcak bişey yok
hep özendim ya ayy istemeden hamile kaldım pek düşünmüyorduk ama kazara oldu diyenlere[/B]

Aynen yaaaa
Nsil oluyor dimi hemen hamile kalıyorlar yada korunmayi bırakınca hemen hamile kalıyorlar maşallah
Ben her gittigimde Allah beterinden korusun hep bsey çıkıyor

Aynen yaaaa
Nsil oluyor dimi hemen hamile kalıyorlar yada korunmayi bırakınca hemen hamile kalıyorlar maşallah
Ben her gittigimde Allah beterinden korusun hep bsey çıkıyor

bilmiyorumki canım ya
benim çok yakın bir arkadaşım var
3 kez sezeryan yaptı 1 tanesi öldü bebeğin
2 kız yaşıyor maşallah
her ay korkuyor yine hamilemiyi diye
ve sadece 6 yıllık evli
düşün yani
bunada şükür isyan etmiyorum asla ama işte özeniyorum diyelim

Allah hayırlı evlat etsin inşallah
Rabbin tüm isteyenlere ve bze Allah yolunda hayirli saglikli evlatlar versin inşallah
Buda bizim sinavimiz Allah beterinden korusun
Buna da şükür

Allah hayırlı evlat etsin inşallah
Rabbin tüm isteyenlere ve bze Allah yolunda hayirli saglikli evlatlar versin inşallah
Buda bizim sinavimiz Allah beterinden korusun
Buna da şükür

amin amin canım çok haklısın
herşeyin hayırlısı
rabbim verecekse olur zaten

Canlarim hersey yolunda Degisik bir durum yok kimsedee esra abla bnm akinti durdu bugun idrar testi yaptim persembe gunu bisey cikmadii sol kasigimda agriyo arada bekliyim biraz daha haftaya gidip bakarim rtik duruma bisey gelmezse

Canlarim hersey yolunda Degisik bir durum yok kimsedee esra abla bnm akinti durdu bugun idrar testi yaptim persembe gunu bisey cikmadii sol kasigimda agriyo arada bekliyim biraz daha haftaya gidip bakarim rtik duruma bisey gelmezse

hımmm anladım canım bekle bari az daha
ne desem bilemedim sanada hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…