Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

pardon canım sen iş kadınısın dimi unuttum kolay gelsin sana boş kalınca gelirsin

Canim Insallah Allah söyletiyordur bize

oooo Masallah sen herseyini bu sekilde yapip hooop buzluga,bende yapayim bacim,benim basim kelmiiiiii

Cok rahat oluyor valla canım uğraşıyorsun ama değiyor yani sarma dolma sigara böreği gibi şeyleri yapıp atıyorum buzluga benim habersiz misafirim gelir hep rahat oluyor

Hicrancim iyi bir konuya parmak bastin yasasin rahat hatunlar

evet ugrassada ama ihtiyacin oluncada Hazir ama degil mi

kız o bat geldiğinde ya soracam ben size o zamannnnnnnnnnnnn
yap canım valla çok rahat oluyor . misal eve gittim ben akşam ya hemen fasülyeyi çıkardım koydum , ondan sonra pilavı koydum hemen bir salata yapıverdim börekleri attım yağa . hopppp 40 dakikada yemeğim hazır . masayı da benim kocaya hazırlattım . yoksa anam mümkün değil yetiştiremezdim

aynen canım bi dene vazgeçemeyeceksin lahananın yanına ne yemek yapsam ki

Canim sen ev hatunumusun?

Yas kac?

ben calisan hatunum 28 yasindayim fakat bu aralar evdeyim bir kac sorun var diye,ve ben buhrammmmm geciriyom :2:

Ev üstünüyüm meaaalesef canım bende çok sıkılıyorum önceden çalışma hayatım oldu ama sun an evdeyim

Canim sen ev hatunumusun?

Yas kac?

ben calisan hatunum 28 yasindayim fakat bu aralar evdeyim bir kac sorun var diye,ve ben buhrammmmm geciriyom :2:

sen niye çalışmıosun bakim ne yayılıon evdeeeeeeeeeeeeeeeee valla ben kendimi bildim bileli evlendim evleneli çalışıyorum kızlar . bıktım artık cidden

aynen canım bi dene vazgeçemeyeceksin lahananın yanına ne yemek yapsam ki

6 ay az gelir canım sen cooooooooook daha fazlasını hak ediyorsun ben ve bebiş gelsin de çalışmasan da olur

6 ay yeter şekerim ya ben bayram tatillerinde bile sıkılan insanım . bana bak lahanın yanına yoğurltu bir şey yap bir de çorba hopppppppppppppppp mis gibi

Ne iş yapıyorsun sen bacım

selam kızlarrrr ben geldimmm ama listede adımı görmeyince gücendim aselcim sana ee nasıl gidiyo bakalım çalışmalarrr

kızlar benim adetime bir hafta var hemen hemen, ama ne gögüğ hassasiyeti ne karın çizgisinde belirginlik, ne de memede mor damarla... hiç biri YOK üzgünüm, hayat bi' gün güler yüzümeeee:84:

haydi hayırlısı beyazlımcım, bende sorun da bu zaten hiç bişe yok canım benim

Canim ya ama cogu kadinda hic bir belirti olmuyor ilk baslarda,hamilelik ilerledikce basliyor

sen üzülme tatlim...tamam söyleyene bak diyecegim simdi kendime ama ne yapalim be kuzum bekliyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…