kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz beni gebe yaptınız yavalla o bat bi gelirse size sorarım o zaman ben
aman gelirse de gelir . zaten bu ay iyi çalışmadım . %100 üzerinden 30 falan alırdım yani
yavrim işteyim ya anca girdimsabah işi gücü birde bugün müdürler falan başımda hepppppppppp çok işim var
Şekerim ben hep böyle yaparım . misal börek sarar koyarım zeytinyağlı dolma koyarım fasülyemi nohutumu haşlar koyarım . eee çalışınca zor oluyor anam sende dene bence
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz beni gebe yaptınız yavalla o bat bi gelirse size sorarım o zaman ben
aman gelirse de gelir . zaten bu ay iyi çalışmadım . %100 üzerinden 30 falan alırdım yani
yavrim işteyim ya anca girdimsabah işi gücü birde bugün müdürler falan başımda hepppppppppp çok işim var
Şekerim ben hep böyle yaparım . misal börek sarar koyarım zeytinyağlı dolma koyarım fasülyemi nohutumu haşlar koyarım . eee çalışınca zor oluyor anam sende dene bence
Cok rahat oluyor valla canım uğraşıyorsun ama değiyor yani sarma dolma sigara böreği gibi şeyleri yapıp atıyorum buzluga benim habersiz misafirim gelir hep rahat oluyor
pardon canım sen iş kadınısın dimi unuttumkolay gelsin sana boş kalınca gelirsin
pardon canım sen iş kadınısın dimi unuttumkolay gelsin sana boş kalınca gelirsin
Canim Insallah Allah söyletiyordur bize
oooo Masallah sen herseyini bu sekilde yapip hooop buzluga,bende yapayim bacim,benim basim kelmiiiiii
Hicrancim iyi bir konuya parmak bastinyasasin rahat hatunlar
evet ugrassada ama ihtiyacin oluncada Hazir ama degil mi
Canim Insallah Allah söyletiyordur bize
oooo Masallah sen herseyini bu sekilde yapip hooop buzluga,bende yapayim bacim,benim basim kelmiiiiii
Hicrancim iyi bir konuya parmak bastinyasasin rahat hatunlar
evet ugrassada ama ihtiyacin oluncada Hazir ama degil mi
Canim sen ev hatunumusun?
Yas kac?
ben calisan hatunum 28 yasindayim fakat bu aralar evdeyim bir kac sorun var diye,ve ben buhrammmmm geciriyom :2:
ay evet şekerim yaçalışıom ya ben kız . bir gebe kalsam 6 ayımda rapor alıp yayacam totoyu ama
aynen canım bi dene vazgeçemeyeceksin lahananın yanına ne yemek yapsam ki
Canim sen ev hatunumusun?
Yas kac?
ben calisan hatunum 28 yasindayim fakat bu aralar evdeyim bir kac sorun var diye,ve ben buhrammmmm geciriyom :2:
aynen canım bi dene vazgeçemeyeceksin lahananın yanına ne yemek yapsam ki
6 ay az gelir canım sen cooooooooook daha fazlasını hak ediyorsun ben ve bebiş gelsin de çalışmasan da olur
sen niye çalışmıosun bakimne yayılıon evdeeeeeeeeeeeeeeeee valla ben kendimi bildim bileli evlendim evleneli çalışıyorum kızlar . bıktım artık cidden
6 ay yeter şekerim yaben bayram tatillerinde bile sıkılan insanım . bana bak lahanın yanına yoğurltu bir şey yap bir de çorba hopppppppppppppppp mis gibi
Asel bacim raporluyum yaaaaaaaa
Ne iş yapıyorsun sen bacım
canım önemli bir şey yoktur inşl ha .
şekerim ben bir iletişim firmasında çalışıyorum muhasebe
canım önemli bir şey yoktur inşl ha .
şekerim ben bir iletişim firmasında çalışıyorum muhasebe
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
- ASEL
- BEYAZLIM
- ESRA1982
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRR
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
selam kızlarrrr ben geldimmm ama listede adımı görmeyince gücendim aselcim sanaee nasıl gidiyo bakalım çalışmalarrr
Selam canim,aaaa sensiz olur mu tuzum biberimmmmmm
ben yarin Hormon testlerimi tamamlamak icin kann vermeye giecegim...sende ne var ne yok?
haydi hayırlısı beyazlımcım, bende sorun da bu zaten hiç bişe yok canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?