Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

inşallah 3. ayda geçer canım dediğin gibi sende olmamışmıydı mide bulantısı
ben çok fenayım ya ne yesem çıkartıyorum
buna şükür tabiii
sende iyi bak kendine
bende bulanti olmamisti canim sikinti yasamadim hic su son iki ay en zor donemiymis

asel nasılsın canım nasıl oldun
rahatsızlığınla ilgili varmı bir gelişme

Esrammmm senden böyle şeyler duymak ne kadar güzel :) Demek miğdesi bulanıyor taze annemizin :) canım bol bol beyaz leblebi ve tuzlu kraker ye . 12. haftadan sonra geçecektir .
Bende iyiyim bakalım canım doğum ile birlikte ameliyat olabilirim meme den ama henüz karar verilmesi ikisi bir arada ağır olur diye . şimdilik sık sık kontrollerime gidiyorum . Şimdi durum hassas olunca özele gitmek çok içimden gelmiyor tam donanımlı devlet hastanesi bakıyorum kendime doğum için aksi bir durum olursa Allah korusun da oradan oraya gitmeyelim diye .
Sen özele mi gidiyorsun canım .

Yerlesme Kanamasi yasayanlar bakabilir mi?

Kizlar merhaba

Benim Sat 3 mayis. Bat 2 Haziran. Son iliskiden bu yana 13 14 gun gecti..
Goguslerde agri bel agrisi bas agrisi ve ayaga kalktigimda gozlerde kararma cabuk acikma istah artmasi uyku istegi gibi belirtilerle umutlandim.
Dun kanama geldi ve umudum bitti. Derken pembemsi seyrek bi kac damla olarak kaldi dun aksam ustunde. Sonrasinda hic olmadi. Adete donmedi ve adet gibi de olmadi..
Ve yine umutlandim.
Bugun su 3 liralik testlerden 2 tane yaptim tek cizgi cikti. Umut sifir.
Kanamam da yok eger adet olmazsa kan testi yapacagim bu hafta.
Sizin hikayelerinize benziyor mu ne dusunmeliyim?
Babalar gunu hediyesi olur mu kocama?
Rabbim bana ve hepimize saglikla bebek sahibi olmayi nasip etsin hep dua ediyorum.

Allah razi olsun herkesten.

Canım hoş geldin aramıza :) inşl sende çok beklemeden kavuşursun bebeğine . az kalmış bata :) haberlerini bekliyoruz

İnşallah tatlım 2 gün var BAT'a ama hiç bişe hissetmiyorum bakalım bu ayda foss sanırımmm

bazen psikolojik olarakta belirtileri hissedebilirsin. en azından ben 6 aydır hep ole hissettim ilk defa bu ay hiçbişe hissetmiyorum. ama diğer konuya gelince pembemsi ve seyrek kanama olup ve adete dönmediyse gerçekten yerleşme kanaması oalbilir. şu Predictor® Early Erken Gebelik Testi 'nden bi yap yine tek çıkarsa çizgi kan testi yapabilirsin.. İnşşallah dediğin gibi babalar günü hediyesi olur eşineee haber ver bizedeee

Canım sancılı bir adet geçiriyorum suan, sabah basladı, o kanama neydi hiç bilmıyorum umutlar temmuza kaldı

Canım sancılı bir adet geçiriyorum suan, sabah basladı, o kanama neydi hiç bilmıyorum umutlar temmuza kaldı

hayırlısı olsun canımm. Rabbim en kısa zamanda bi evlat nasip etsin hepimizeee.. umutlar tükenmesinnn.. herşeyin bir zamanı var...

Canlarım biliyorsunuz bu ay catlatma ignesi olmuştum adetim cuma günüydü ama dün gelmiş bulundu bu ayda olmadı, Dr adetin geçerse gel demişti sizce gitmeme gerek varmı Dr a yoksa beklemelemelimiyim 😊

Canlarım biliyorsunuz bu ay catlatma ignesi olmuştum adetim cuma günüydü ama dün gelmiş bulundu bu ayda olmadı, Dr adetin geçerse gel demişti sizce gitmeme gerek varmı Dr a yoksa beklemelemelimiyim 😊

canım git tabiki yeni bir takip için seni görmesi gerek . vakit kaybetme bence en azından durumuna bakar .

canım git tabiki yeni bir takip için seni görmesi gerek . vakit kaybetme bence en azından durumuna bakar .

Maalesef ki Dr geçici süre doktorlgu bırakmış ortada kaldım -başka Dr yönlendirildiii hastalar benimde randevu günüm 5 agustos herseyden bir hayır demek ki

canlarım nasılsınız ses verin
ben pek giremiyorum rahatsızlığımdan dolayı ama hepiniz aklımdasınız

ne rahatsızlığın var canım hayırdır geçmiş olsun benimde yazmaya çok az vaktim oluyor malum hazırlıklar

canım sorma ya mide bulantıları yedi bitirdi beni kaç defa acillik oldum
ilaçlarla dkiliyorum ayakta
günlerdir açamadım pc de
sen nasılsın canım doğuma az kaldı sanırım ya da yapmış bile olabilirsin hatta değilmi

Canlarım Merhaba ben geldim :)
Nasılsınız bakalım iyisinizdir dilerim . Hicran canım doğumuna az kalmış Allahım yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla al oğlunu kucağına inşl .
Esram senin bebişde büyüdü bu arada canım cinsiyeti belli oldu mu ?
Allahım darısı isteyen diğer arkadaşların başına :) inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım merhaba bende sana yazacaktım bugün ne zamandır yazamamıştım hiç
mide bulantısı yedi bitirdi beni sorma
şimdi o azaldı diş ağrısı başladı canım ya
diş hekimi bana alfoxil diye antibiyotik verdi
içmek istemesemde mecburen kullanıyorum cnım,
sen nasılsın sağlığın ve bebeğin gelişimi nasıl bi sorun yoktur umarım canım ya
evet cinsiyetimiz yüzde 80 erkek canım ya ama kesin olarak haftaya belli olacak
sizin isim belli oldumu peki canım

geçmiş olsun canım kaç haftalık oldu telde göremiyorum maşallah size... Hamisligin cilveleri canım ins en kısa zamanda biter geçer....

Evet doğuma az kaldı sayılı günler..hatta saatlerbile olabilir yalancı sancılarım var pasanin keyfi ne zaman olursa artik çok sabırsızlanıyorum heyecanım tavan yapmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…