bende bulanti olmamisti canim sikinti yasamadim hic su son iki ay en zor donemiymisinşallah 3. ayda geçer canım dediğin gibi sende olmamışmıydı mide bulantısı
ben çok fenayım ya ne yesem çıkartıyorum
buna şükür tabiii
sende iyi bak kendine
asel nasılsın canım nasıl oldun
rahatsızlığınla ilgili varmı bir gelişme
Canım hoş geldin aramıza :) inşl sende çok beklemeden kavuşursun bebeğine . az kalmış bata :) haberlerini bekliyoruz
Yerlesme Kanamasi yasayanlar bakabilir mi?
Kizlar merhaba
Benim Sat 3 mayis. Bat 2 Haziran. Son iliskiden bu yana 13 14 gun gecti..
Goguslerde agri bel agrisi bas agrisi ve ayaga kalktigimda gozlerde kararma cabuk acikma istah artmasi uyku istegi gibi belirtilerle umutlandim.
Dun kanama geldi ve umudum bitti. Derken pembemsi seyrek bi kac damla olarak kaldi dun aksam ustunde. Sonrasinda hic olmadi. Adete donmedi ve adet gibi de olmadi..
Ve yine umutlandim.
Bugun su 3 liralik testlerden 2 tane yaptim tek cizgi cikti. Umut sifir.
Kanamam da yok eger adet olmazsa kan testi yapacagim bu hafta.
Sizin hikayelerinize benziyor mu ne dusunmeliyim?
Babalar gunu hediyesi olur mu kocama?
Rabbim bana ve hepimize saglikla bebek sahibi olmayi nasip etsin hep dua ediyorum.
Allah razi olsun herkesten.
bazen psikolojik olarakta belirtileri hissedebilirsin. en azından ben 6 aydır hep ole hissettim ilk defa bu ay hiçbişe hissetmiyorum. ama diğer konuya gelince pembemsi ve seyrek kanama olup ve adete dönmediyse gerçekten yerleşme kanaması oalbilir. şu Predictor® Early Erken Gebelik Testi 'nden bi yap yine tek çıkarsa çizgi kan testi yapabilirsin.. İnşşallah dediğin gibi babalar günü hediyesi olur eşineee haber ver bizedeee
Canım sancılı bir adet geçiriyorum suan, sabah basladı, o kanama neydi hiç bilmıyorum umutlar temmuza kaldı
Canlarım biliyorsunuz bu ay catlatma ignesi olmuştum adetim cuma günüydü ama dün gelmiş bulundu bu ayda olmadı, Dr adetin geçerse gel demişti sizce gitmeme gerek varmı Dr a yoksa beklemelemelimiyim 😊
canım git tabiki yeni bir takip için seni görmesi gerek . vakit kaybetme bence en azından durumuna bakar .
ne rahatsızlığın var canım hayırdır geçmiş olsun benimde yazmaya çok az vaktim oluyor malum hazırlıklar
ne rahatsızlığın var canım hayırdır geçmiş olsun benimde yazmaya çok az vaktim oluyor malum hazırlıklar
Canlarım Merhaba ben geldim :)
Nasılsınız bakalım iyisinizdir dilerim . Hicran canım doğumuna az kalmış Allahım yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla al oğlunu kucağına inşl .
Esram senin bebişde büyüdü bu arada canım cinsiyeti belli oldu mu ?
Allahım darısı isteyen diğer arkadaşların başına :) inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
geçmiş olsun canım kaç haftalık oldu telde göremiyorum maşallah size... Hamisligin cilveleri canım ins en kısa zamanda biter geçer....
sağol canım allah razı olsun.... Sen nasılsın prenses nasıl kaç haftalık oldu
Selam canlarım ;
Çarşamba sabahı gidiyorum doğuma az kaldı . Bana dua edin . Darısı isteyen bütün arkadaşların başına inşl sağlıkla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?