Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım inşallah çok acele etmez kuzu ya az daha beklesin
maşallah hazırlıklar tamam sayılır
hayırlısıyla hayırlı zamananda kucağına almak nasip olur inşallah

usg iyi geçti canım şükürki kese var dedi doktor
2 hafta sora yine çağırdı kalp atışları için

canım git tabi tedavine bak sen
Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar canım aklına kötü bişey sakın getirme
Allahın izniyle az kaldı sayılır sabret
oy oy oyyy maşallah bak hele takvimde yaparmış yakışır sana
9 ay boyunca kalsın burda takvimin inşlhhh
cnm ne oldu ultrasona girdin mi girecektinde merak ettim
darısı başıma takvimden

Herkeze merhabalar bu topiğe ilk defa giriyorum kızlar son yazdıklarınızı okudum ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. benim sizlere bir sorum olacak bende kaç aydır hamile kalmak için uğraşıyorum bu ay rahim filmi çektirdim ve bu ay bir yumurtam büyümüş geçtiğimiz çarşamba günü doktorum yumurtama baktı çatlamak üzere dedi ben o gün yani çarşamba günü eve gider gitmez ilişkiye girdim sonra sağ kasığındaki ağrıyı takip et dedi takip ettim ara ara ağrıdı sağ kasığım ve dün akşam tekrar ilişkiye girdim işi şansa bırakmak istemedim normalde gün aşırı diyorlar ama ben beklemedim dün akşamda saat 10 falanda yine ilişkiye girdim gecede ara ara sağ kasığım ağrıdı bu sabahta ağrıyodu ama şuan hiç ağrım falan kalmadı bir rahatlama var bende çatlamış olabilir belkide ama benim merak ettiğim şey spermler gün aşırı ilişki değilde hergün olduğu için kalitesizmi olur yada spermler bugünde rahimde yada tüplerde canlı kalırmı ki bunu tutturmak çok zor ya beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar

oy oy oyyy maşallah bak hele takvimde yaparmış yakışır sana
9 ay boyunca kalsın burda takvimin inşlhhh
cnm ne oldu ultrasona girdin mi girecektinde merak ettim
darısı başıma takvimden

canım benim çok sağol
inşallah darısı sana olsun
usg ile baktı doktor canım kese var çok güzel dedi şükür Allahıma
sende gelişme yokmu haber vermedin

canım eğer eşinde sperm sorunu yoksa hergün ilişkidede yeterince sperm çıkışı olur
ama rahim içinde spermler 72 saate kadar bile yaşıyormuş bu yüzden ilişki gün aşırı deniliyor
bir gün önce ilişkiye girince 2 gün yaşar spermler merak etme
inşallah nasip olur sanada canım

Amin canım inşallah çok saol eşimde sperm sorunu yok canım inşallah rahim filmi çektirdiğim ilk ay hamişimdir :)

amin canım inşallah
neler aldın resim koysana bakalım
Amin canım inşallah çok saol eşimde sperm sorunu yok canım inşallah rahim filmi çektirdiğim ilk ay hamişimdir :)

iyi o zaman canım ya sorun olmaz merak etme
inşallah hayırlı ir evlat sahibi olursun

canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve meleğini korusun isim düşündünüz mu kaç haftalık oldun

cok saol canım teşekkür ederim . Allah hepimizinkileri sağlıkla nasip etsin inşllll .
isim de eşim koyacak sanırım istemiyorum ama kırmak ta içimden gelmiyor . Eylül Naz olacak sanırım . O öyle istedi .

canım git tabi tedavine bak sen
Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar canım aklına kötü bişey sakın getirme
Allahın izniyle az kaldı sayılır sabret

Canım sorma böyle insan yüreği ağzında hamileliğinin bile tadını çıkaramıyoru . şimdi doktorum yakın takibe aldı . göğüs ucundan iltihabı akıttı . Belki doğumla birlikte göğüs ameliyatı da olabilirim . o gün geldiğinde bakacak bakalım .
Erken alınma riski var vucudum kistten dolayı sürekli enfeksiyon üretiyor .
Dikkat ediyorum . Allahım inşl hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlıkla gelsinler .
Nasılsın heyecan var mı

canım inşallah bebeğin haftasını doldurana kadar hiç bir sorun daha çıkmaz
Allah yardımcın olsun
bebeğini kucağına almanla tedavinede başlamaı ihmal etme tabiki
bence eşinin beğendiği isim güzel canım beğendim
merak ettirme sık sık yaz buraya sağlığından da bahset

heyecan var tabiki canım kontrol gününün gelmesi için inan can atıyorum
ken iyi bak

Çok teşekkür ederim canım . lütfen habersiz bırakma sende . aklım hep sende . inşl güzel olacak her şey .

Çok teşekkür ederim canım . lütfen habersiz bırakma sende . aklım hep sende . inşl güzel olacak her şey .

sağol c anım bende hep diken üstündeyim
ya bişey olursa ya bebeğime zarar gelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Allahım yardımcımız olsun hepimizin

slm kızlarrrr,
bende geldim aranızaa.. 6 aydır bebiş bekleyenlerdenim ve kırmızılar bırakmıyo yakamı. Tiroit var onun için ilaç kullanıyorum adetlerim düzensizdi. ama son 2 aydır sanırım tiroit ilacımında etkisiyle düzene girdiğimi düşünüyorum. 29. gün oldumu adet oluyorum bakalım bu ay neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum batım 5 HAzirannnn..

Canlarim merhaba nasilsiniz esra ablammmm cok sevindimmmm rabbim kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Bende bu ay klomen kullandim yumurtam istenilen kivama geldi dun ovitrella igneyi vuruldum gobekten bakalim beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…