nasil geçti usg kuzummmmm yaa çok heyecanlı günler başlıyor artık
Ben bu ara ağrılarla ugrasiyorum canım erken doğum riskim var bizim ufaklık aceleci cıktı ilaç başladık erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne oldum iki gündür çok carpintim var birde... Yürümek yorulmak is yapmak ağır kaldırmak yasak.... Su 4hafta bizim için çok önemi dua et emi
bebisimin cicilerini aldik şükür bugün yıkayıp utulicem cantami hazirlicam bi besik ve araba birde bi biberon grubu kaldı alınacak onlarda hallolur ins en kısa zamanda
Pofudukumdanda hic haber yok yaw livrizede yazmıyo gari benimde çok az fırsatım oluyo aslibnda
çok sevindim canım ayyy ne güzel o tatlı telasli heyecanlar aklima geldi
oy oy oyyy maşallah bak hele takvimde yaparmış yakışır sanacanım git tabi tedavine bak sen
Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar canım aklına kötü bişey sakın getirme
Allahın izniyle az kaldı sayılır sabret
çok sevindim canım ayyy ne güzel o tatlı telasli heyecanlar aklima geldi
oy oy oyyy maşallah bak hele takvimde yaparmış yakışır sana
9 ay boyunca kalsın burda takvimin inşlhhh
cnm ne oldu ultrasona girdin mi girecektinde merak ettim
darısı başıma takvimden
Herkeze merhabalar bu topiğe ilk defa giriyorum kızlar son yazdıklarınızı okudum ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. benim sizlere bir sorum olacak bende kaç aydır hamile kalmak için uğraşıyorum bu ay rahim filmi çektirdim ve bu ay bir yumurtam büyümüş geçtiğimiz çarşamba günü doktorum yumurtama baktı çatlamak üzere dedi ben o gün yani çarşamba günü eve gider gitmez ilişkiye girdim sonra sağ kasığındaki ağrıyı takip et dedi takip ettim ara ara ağrıdı sağ kasığım ve dün akşam tekrar ilişkiye girdim işi şansa bırakmak istemedim normalde gün aşırı diyorlar ama ben beklemedim dün akşamda saat 10 falanda yine ilişkiye girdim gecede ara ara sağ kasığım ağrıdı bu sabahta ağrıyodu ama şuan hiç ağrım falan kalmadı bir rahatlama var bende çatlamış olabilir belkide ama benim merak ettiğim şey spermler gün aşırı ilişki değilde hergün olduğu için kalitesizmi olur yada spermler bugünde rahimde yada tüplerde canlı kalırmı ki bunu tutturmak çok zor ya beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar
ağrilar kasılmalar azaldı oldukça ayakta kalınca falan oluyor esram ins geçecek bu günler bebisimin cicilerini utuledim az önce öyle zevkli ki el kadar şeyler ya rabbim sanada yasatsin bu zevkleri ve hayırlısıyla kucağına al
canım eğer eşinde sperm sorunu yoksa hergün ilişkidede yeterince sperm çıkışı olur
ama rahim içinde spermler 72 saate kadar bile yaşıyormuş bu yüzden ilişki gün aşırı deniliyor
bir gün önce ilişkiye girince 2 gün yaşar spermler merak etme
inşallah nasip olur sanada canım
amin canım inşallahağrilar kasılmalar azaldı oldukça ayakta kalınca falan oluyor esram ins geçecek bu günler bebisimin cicilerini utuledim az önce öyle zevkli ki el kadar şeyler ya rabbim sanada yasatsin bu zevkleri ve hayırlısıyla kucağına al
Amin canım inşallah çok saol eşimde sperm sorunu yok canım inşallah rahim filmi çektirdiğim ilk ay hamişimdir :)
bi müsait gün cekeyim koyayim canım
canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve meleğini korusun isim düşündünüz mu kaç haftalık oldun
canım git tabi tedavine bak sen
Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar canım aklına kötü bişey sakın getirme
Allahın izniyle az kaldı sayılır sabret
cok saol canım teşekkür ederim . Allah hepimizinkileri sağlıkla nasip etsin inşllll .
isim de eşim koyacak sanırım istemiyorum ama kırmak ta içimden gelmiyor . Eylül Naz olacak sanırım . O öyle istedi .
Canım sorma böyle insan yüreği ağzında hamileliğinin bile tadını çıkaramıyoru . şimdi doktorum yakın takibe aldı . göğüs ucundan iltihabı akıttı . Belki doğumla birlikte göğüs ameliyatı da olabilirim . o gün geldiğinde bakacak bakalım .
Erken alınma riski var vucudum kistten dolayı sürekli enfeksiyon üretiyor .
Dikkat ediyorum . Allahım inşl hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlıkla gelsinler .
Nasılsın heyecan var mı
canım inşallah bebeğin haftasını doldurana kadar hiç bir sorun daha çıkmaz
Allah yardımcın olsun
bebeğini kucağına almanla tedavinede başlamaı ihmal etme tabiki
bence eşinin beğendiği isim güzel canım beğendim
merak ettirme sık sık yaz buraya sağlığından da bahset
heyecan var tabiki canım kontrol gününün gelmesi için inan can atıyorum
ken iyi bak
Çok teşekkür ederim canım . lütfen habersiz bırakma sende . aklım hep sende . inşl güzel olacak her şey .
canım acil şifalar versin rabbim korusun seni de meleğini de ismide pek güzel
esracim canim gelismeleeri yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?