slm kızlarrrr,
bende geldim aranızaa.. 6 aydır bebiş bekleyenlerdenim ve kırmızılar bırakmıyo yakamı. Tiroit var onun için ilaç kullanıyorum adetlerim düzensizdi. ama son 2 aydır sanırım tiroit ilacımında etkisiyle düzene girdiğimi düşünüyorum. 29. gün oldumu adet oluyorum bakalım bu ay neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum batım 5 HAzirannnn..
esracim canim gelismeleeri yaz mutlaka
Canlarim merhaba nasilsiniz esra ablammmm cok sevindimmmm rabbim kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Bende bu ay klomen kullandim yumurtam istenilen kivama geldi dun ovitrella igneyi vuruldum gobekten bakalim beklemedeyim
çok sağol canım darısı sizin başınıza olsn inşallah
aşılamamı olcan yoksa kendinizmi denyeceksiniz canım
hoşgeldin canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
doktora gittinizmi eşin ve sen canım
ben 6 aydır bekliyorum. heray hüsran tabiiii. yumurtlama testleri falan kullandım ama nafile. doktora gittim benim tiroit problemim var. ilaç kulanıyorum adetlerim düzensi ve uzun aralıklıydı ama son 2 aydır 29. gün oluyorum ve 5 sürüyo. sanırım ilaç anca düzene soktu. artık kendi kendime takmamaya karar verdim oluruna bıraktım kısmet dedim bakalım...
doktrda zaten 6 aydan önce herhangi bi tedavi uygulamıyo bakalım bu aydan sonra tekrar gidip hormon testi falan yaptırırım sanaırım
slm kızlarrrr,
bende geldim aranızaa.. 6 aydır bebiş bekleyenlerdenim ve kırmızılar bırakmıyo yakamı. Tiroit var onun için ilaç kullanıyorum adetlerim düzensizdi. ama son 2 aydır sanırım tiroit ilacımında etkisiyle düzene girdiğimi düşünüyorum. 29. gün oldumu adet oluyorum bakalım bu ay neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum batım 5 HAzirannnn..
canım acil şifalar versin rabbim korusun seni de meleğini de ismide pek güzel
Canlarim merhaba nasilsiniz esra ablammmm cok sevindimmmm rabbim kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Bende bu ay klomen kullandim yumurtam istenilen kivama geldi dun ovitrella igneyi vuruldum gobekten bakalim beklemedeyim
Canım hoş geldin aramıza :) inşl sende çok beklemeden kavuşursun bebeğine . az kalmış bata :) haberlerini bekliyoruz .
Canım çok teşekkür ederim çok saol . Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşllllllllllllllll .
Canım iyi değerlendir o zaman bu ayı mutlaka eşinle iki günde bir ilişki olsun . güzel haberlerini bekliyoruz .
yok gibi esracim kendimi yorar zorlarsam yurursem oluyor dikkat ediyorum... Sen nasılsın ne yaptin minik nasil uzmuo dimi annesini
yok gibi esracim kendimi yorar zorlarsam yurursem oluyor dikkat ediyorum... Sen nasılsın ne yaptin minik nasil uzmuo dimi annesini
oyy şükür bu günlere canım olacak canim ins 3.aydan sonra geçer rahat bi hamilelik geçirirsin....
oyy şükür bu günlere canım olacak canim ins 3.aydan sonra geçer rahat bi hamilelik geçirirsin....
Heyecan korku hepsi var canim gece gunduz her dakika her an tek düşündugum oglum... Bi an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum oglumda çok sıkıldı içerde hic durmuyor matkapla oyuyor karnimi
inşallah 3. ayda geçer canım dediğin gibi sende olmamışmıydı mide bulantısı
ben çok fenayım ya ne yesem çıkartıyorum
buna şükür tabiii
sende iyi bak kendine
canımmmmm
ne güzel bir haber bu
çok sevindim
sık sık duamdaydın inan
Allah hayırlı evlatlar nasip inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?