Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Livrize lakabim golyayla olarak degostrdim canlarim bu aralar bakmadim notmalde hep geloyordum topige bakip cikiyirsum eskiler yaziyirdu yeni giren yok diye

hoşgeldin canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
doktora gittinizmi eşin ve sen canım

Canlarim merhaba nasilsiniz esra ablammmm cok sevindimmmm rabbim kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Bende bu ay klomen kullandim yumurtam istenilen kivama geldi dun ovitrella igneyi vuruldum gobekten bakalim beklemedeyim

çok sağol canım darısı sizin başınıza olsn inşallah
aşılamamı olcan yoksa kendinizmi denyeceksiniz canım

hoşgeldin canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
doktora gittinizmi eşin ve sen canım

ben 6 aydır bekliyorum. heray hüsran tabiiii. yumurtlama testleri falan kullandım ama nafile. doktora gittim benim tiroit problemim var. ilaç kulanıyorum adetlerim düzensi ve uzun aralıklıydı ama son 2 aydır 29. gün oluyorum ve 5 sürüyo. sanırım ilaç anca düzene soktu. artık kendi kendime takmamaya karar verdim oluruna bıraktım kısmet dedim bakalım...
doktrda zaten 6 aydan önce herhangi bi tedavi uygulamıyo bakalım bu aydan sonra tekrar gidip hormon testi falan yaptırırım sanaırım

canım bence acele etme
yani bebek istemeye devam et tabide ilk aydan olcak diye düşünme yani
ovulasyon testi çok faydalı kullanmaya devam et
gün aşırı ilişkiyle yumurtlama günlerini değerlendir
birliktelikten sora yataktan fırlama 1 saat kadar yat
hatta kalçanı hafif yükseltecek ince bir yastık koyabilirsin altına.
ama baktınki olmadı eşin bir sperm örneği versin test yaptırsın
örn benim eşim ameliyat oldu ve sora aşılama ile hamile kaldım

Osmanlı macunu
Okunmuş elma
Keçiboynuzu kürü ile ilk aydan gebe kaldım kızlar üçünüde bu forumdan uyguladım

İnşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz
şeyin.
Çok şükür kabul oldu sevincini bize yaşat Rabbim
bu gecenin hürmetine

Kandiliniz mübarek olsun

Canım hoş geldin aramıza :) inşl sende çok beklemeden kavuşursun bebeğine . az kalmış bata :) haberlerini bekliyoruz .

canım acil şifalar versin rabbim korusun seni de meleğini de ismide pek güzel

Canım çok teşekkür ederim çok saol . Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşllllllllllllllll .

Canlarim merhaba nasilsiniz esra ablammmm cok sevindimmmm rabbim kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Bende bu ay klomen kullandim yumurtam istenilen kivama geldi dun ovitrella igneyi vuruldum gobekten bakalim beklemedeyim

Canım iyi değerlendir o zaman bu ayı mutlaka eşinle iki günde bir ilişki olsun . güzel haberlerini bekliyoruz .

asel nasılsın canım nasıl oldun
rahatsızlığınla ilgili varmı bir gelişme

yok gibi esracim kendimi yorar zorlarsam yurursem oluyor dikkat ediyorum... Sen nasılsın ne yaptin minik nasil uzmuo dimi annesini

aman canım dikkat et kendine
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık
bende Allaha şükür iyiyim canım şiddetli mide bulantılarım oluyor
birde karnım ağrıyor ama doğal bunlar sanırım
senin kuzu nasıl annesi heyecen varmı

oyy şükür bu günlere canım olacak canim ins 3.aydan sonra geçer rahat bi hamilelik geçirirsin....

Heyecan korku hepsi var canim gece gunduz her dakika her an tek düşündugum oglum... Bi an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum oglumda çok sıkıldı içerde hic durmuyor matkapla oyuyor karnimi

inşallah 3. ayda geçer canım dediğin gibi sende olmamışmıydı mide bulantısı
ben çok fenayım ya ne yesem çıkartıyorum
buna şükür tabiii
sende iyi bak kendine

inşallah 3. ayda geçer canım dediğin gibi sende olmamışmıydı mide bulantısı
ben çok fenayım ya ne yesem çıkartıyorum
buna şükür tabiii
sende iyi bak kendine

canımmmmm
ne güzel bir haber bu
çok sevindim
sık sık duamdaydın inan
Allah hayırlı evlatlar nasip inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…