Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Iyi canim Hayirlisiyla gelsin yavrun,doktora görünüp biseyler yapmak iyi geliyor degil mi,tabi ne Kadar omamasini istesede Gönül

Hadi bismillah diyelim ins herşey olumlu gider canım

abooo ben bir derdim var bölümüne takildim siz burada baya kaynatmissiniz

kiz asel ben ümitsiz vakayim biliyon mu 100 kiloyum ama ben stres ten yiyorum

canım ya neden öyle ki . bir sorun mu var acaba . biraz dikkat etsen verirsin bence veremiyorsan da canın saolsun şekerim stres yapmaaaa

ay canım çok sevindim ne güzel haberler getirdinnnnnnnnnnnnnnnn kız yumurta takibi mi aşılamamı tüp mü ne tedavisi bakimmmmmmmmmmmm
dün akşam misafiri ben hallettim şimdi sıra sende bakalımmmmm

Yok be kuzum estafurullah, o sorun degilde ben kendi kendime yapiyorum,bari motivasyon olsa spor yapsam gam yemiyecem,hatta o Zaman fazla yemiyecemde ama.........

Canim ya cok sekersin

evde de yanlız misin canım yürüyüş falan yap düzenli yaparsan olur biseyler

bende zaten 90 60 90 ımmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende şikoyum be ölüm yok ucunda ya yani ama diyet yapıyorum valla 7 kilo verdimmmmmmmmmmmmmmm verecem de .

Canım sende yapabilrisin eminim kii

Yanlizim canim,etrafta kimsede yok,buraya tasinalida fazla olmuyor

canim kisir döngü gibi ya,düsünüyorum siskoyum disai cikmiyim vs.

eee evdede can sIkIntisindan yiyom

Benin de aynı çevrem yeni burda güzel yürüyüş yapacak sahil gol kenarı var tek başıma çıksam laf ederler burası küçük yer biri de yok bana ark olacak sıkıntıdan batliyorum evde

bende şikoyum be ölüm yok ucunda ya yani ama diyet yapıyorum valla 7 kilo verdimmmmmmmmmmmmmmm verecem de .

Isırcammm o yanaklardan

canlar ben kaçıyorum kendinize dikkat edin hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmm akşam çalışmalara devam çalışmadan sonra silkelenmeyi unutmayınnnnnnnnnnnnnn akşam fırsatık olursa girerim

bebem tebriklerrrrr ve cok sagol evet aslinda sahiden azim etsem yaparim bundan yillar önce 22 Kilo vermistim.ama simdi......

Benin de aynı çevrem yeni burda güzel yürüyüş yapacak sahil gol kenarı var tek başıma çıksam laf ederler burası küçük yer biri de yok bana ark olacak sıkıntıdan batliyorum evde

evet canim ya insan iki laf edecek birini ariyor

hmmm hay ben o laf edenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…