slm güzel anne adayları bugün 6 da kalktık hastane yolunu tuttuk....doktor bir problem yok dedim bugünde 21.günümdü test istedi adetimin ikinci günü tedaviye başlıyorum kızlarrrrrrr:18:dua edin bana temem miiiiiiiiiiiiiirabbim yardımcımız olsun işlerimizi rast getirsin inşallah geç geldim çünkü misafirim var akşam yemeğe aselciğim bugünde bendeler ne güzel kaynatmışınız ama okuyamadım alışveriş yaptık hastane sonrası yeni geldik kader arkadaşlarma yazmadan olmaz dedim şimdi çıkacağım yemek yapmam lazım kızçeler hepinizi çokkkkkkk öpüyorum
hayir canim, ama misal yeni yildan itibaren 1,5 ay fala cok iyi idi simdi isten dolay stres var vs. ve ben yiyorum harekte yok bisey yok keyif yok
ay evet canım ya ben yokken yazdıklarında da çok bozuluyorum ama en azından topic canlı
slm güzel anne adayları bugün 6 da kalktık hastane yolunu tuttuk....doktor bir problem yok dedim bugünde 21.günümdü test istedi adetimin ikinci günü tedaviye başlıyorum kızlarrrrrrr:18:dua edin bana temem miiiiiiiiiiiiiirabbim yardımcımız olsun işlerimizi rast getirsin inşallah geç geldim çünkü misafirim var akşam yemeğe aselciğim bugünde bendeler ne güzel kaynatmışınız ama okuyamadım alışveriş yaptık hastane sonrası yeni geldik kader arkadaşlarma yazmadan olmaz dedim şimdi çıkacağım yemek yapmam lazım kızçeler hepinizi çokkkkkkk öpüyorum
Anladım canım stres insani mahvediyor zaten üfff
ay evet canım ya ben yokken yazdıklarında da çok bozuluyorum ama en azından topic canlı
abooo ben bir derdim var bölümüne takildim siz burada baya kaynatmissiniz
kiz asel ben ümitsiz vakayim biliyon mu 100 kiloyum ama ben stres ten yiyorum
Hemde nasil ya, offf böyle stresten yedikce yiyesim geliyor.
sonradanda cok pisman oluyorum,kilolar Aldi basini gidiyor,ooooofffffffffff
Yemekten bahsetmeyelim o zaman bu daha kuzu takma kafana verirsin
Yok be kuzum estafurullah, o sorun degilde ben kendi kendime yapiyorum,bari motivasyon olsa spor yapsam gam yemiyecem,hatta o Zaman fazla yemiyecemde ama.........
Canim ya cok sekersin
evde de yanlız misin canım yürüyüş falan yap düzenli yaparsan olur biseyler
Yanlizim canim,etrafta kimsede yok,buraya tasinalida fazla olmuyor
canim kisir döngü gibi ya,düsünüyorum siskoyum disai cikmiyim vs.
eee evdede can sIkIntisindan yiyom
bende zaten 90 60 90 ımmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende şikoyum be ölüm yok ucunda ya yani ama diyet yapıyorum valla 7 kilo verdimmmmmmmmmmmmmmm verecem de .
Canım sende yapabilrisin eminim kii
bende zaten 90 60 90 ımmm yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende şikoyum be ölüm yok ucunda ya yani ama diyet yapıyorum valla 7 kilo verdimmmmmmmmmmmmmmm verecem de .
Canım sende yapabilrisin eminim kii
Benin de aynı çevrem yeni burda güzel yürüyüş yapacak sahil gol kenarı var tek başıma çıksam laf ederler burası küçük yer biri de yok bana ark olacak sıkıntıdan batliyorum evde
nerelisinbebem tebriklerrrrrve cok sagol evet aslinda sahiden azim etsem yaparim bundan yillar önce 22 Kilo vermistim.ama simdi......
evet canim ya insan iki laf edecek birini ariyor
hmmm hay ben o laf edenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?