Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tamam toto yukarıda yatılacak anladım çok sağol canım
bu çakşır çayı nedir canım nasıl temin edeceğiz birde o konuda fikir versen sana zahmet

ellerine sağlık canım katılacak arkadaşlarıda ekleriz soradan artık dimi

hatun bak bakam olmuş muu

ellerine sağlık canım katılacak arkadaşlarıda ekleriz soradan artık dimi

Esracım Çakşır tozu al aktardan . bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı koy demlensin . toz ile kaynatma sakın kaynamış sıcak suyun içine koy demlensin 10 dakika falan . sonra süz onu içsin kocan . aslında günde iki bardak içse iyi olur ama senin koac mız mız biraz ya akşamları içse de olur . iyi geliyormuş falan de sen ona . daha çok şans artıyormuş de . direk spermleri çoğaltıyormuş deme . sonra kendini kötü hisseder içmez

Tuzluğummmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuş ellerine sağlık bitanem

Nereye kaçtınız kızlarrrrrrrrrrrr

hepiniz benim bebeklerimsiniz :13:

abooo ben bir derdim var bölümüne takildim siz burada baya kaynatmissiniz

kiz asel ben ümitsiz vakayim biliyon mu 100 kiloyum ama ben stres ten yiyorum

slm güzel anne adayları bugün 6 da kalktık hastane yolunu tuttuk....doktor bir problem yok dedim bugünde 21.günümdü test istedi adetimin ikinci günü tedaviye başlıyorum kızlarrrrrrr:18:dua edin bana temem miiiiiiiiiiiiiirabbim yardımcımız olsun işlerimizi rast getirsin inşallah geç geldim çünkü misafirim var akşam yemeğe aselciğim bugünde bendelerne güzel kaynatmışınız ama okuyamadım alışveriş yaptık hastane sonrası yeni geldik kader arkadaşlarma yazmadan olmaz dedimşimdi çıkacağım yemek yapmam lazım kızçeler hepinizi çokkkkkkk öpüyorum

tamam canım bunu uygularım ben
canım eşim doktor konusunda hassas ama böyle bitkiselleri filan içer sesi çıkmaz
hemen başlıyım o zaman ben canım
çok sağol eksik olma
her günmü iecek bunu cnım ya

canım benim rabbim yardımcın olsun
emeklerin boşa çıkmasın inşallah

ay benim işim var ama burdanda gidesim yok gelirim yine kızlar şimdilik müsade tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…