evet canım silkelendikten sonra mümkünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır toto yukarıda o şekilde en az yarım saat yat . sakın kalkma .
esracım bence sen eşine çakşır çayı yap içsin fazlası zarar değil canım belki sperm sayısında sorun vardır en azından 1-2 ay bile içse faydasını görür .
batasıca bat 5 nisannnnnnnnnnnnnnnnnn
hatun bak bakam olmuş muuevet canım silkelendikten sonra mümkünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır toto yukarıda o şekilde en az yarım saat yat . sakın kalkma .
esracım bence sen eşine çakşır çayı yap içsin fazlası zarar değil canım belki sperm sayısında sorun vardır en azından 1-2 ay bile içse faydasını görür .
batasıca bat 5 nisannnnnnnnnnnnnnnnnn
ellerine sağlık canım katılacak arkadaşlarıda ekleriz soradan artık dimi
ellerine sağlık canım katılacak arkadaşlarıda ekleriz soradan artık dimi
Nereye kaçtınız kızlarrrrrrrrrrrr
hepiniz benim bebeklerimsiniz:13:
Yaaa kızlar aşk oldun ben yokken feci kaynatmıssiniz alacağınız olsun
[/QUOTE
Hihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
abooo ben bir derdim var bölümüne takildim siz burada baya kaynatmissiniz
kiz asel ben ümitsiz vakayim biliyon mu 100 kiloyum ama ben stres ten yiyorum
Canım pkolu musun
Yaaa kızlar aşk oldun ben yokken feci kaynatmıssiniz alacağınız olsun
Esracım Çakşır tozu al aktardan . bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı koy demlensin . toz ile kaynatma sakın kaynamış sıcak suyun içine koy demlensin 10 dakika falan . sonra süz onu içsin kocan . aslında günde iki bardak içse iyi olur ama senin koac mız mız biraz ya akşamları içse de olur . iyi geliyormuş falan de sen ona . daha çok şans artıyormuş de . direk spermleri çoğaltıyormuş deme . sonra kendini kötü hisseder içmez
slm güzel anne adayları bugün 6 da kalktık hastane yolunu tuttuk....doktor bir problem yok dedim bugünde 21.günümdü test istedi adetimin ikinci günü tedaviye başlıyorum kızlarrrrrrr:18:dua edin bana temem miiiiiiiiiiiiiirabbim yardımcımız olsun işlerimizi rast getirsin inşallah geç geldim çünkü misafirim var akşam yemeğe aselciğim bugünde bendeler ne güzel kaynatmışınız ama okuyamadım alışveriş yaptık hastane sonrası yeni geldik kader arkadaşlarma yazmadan olmaz dedim şimdi çıkacağım yemek yapmam lazım kızçeler hepinizi çokkkkkkk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?