Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canim ya ama cogu kadinda hic bir belirti olmuyor ilk baslarda,hamilelik ilerledikce basliyor

sen üzülme tatlim...tamam söyleyene bak diyecegim simdi kendime ama ne yapalim be kuzum bekliyecez

karbonatla bir de elle muayene de yaptım yine içi boş:120: bomboşşş

Yok canim ya is yerinde sorun var,bende yandim bittim kül oldum senromü gibi bisey gelistirmisim icimde

canımmm ya listeyi yapmaya çalışıyordum tablo halinde deneme yaptım seni de ekledim ya biraz önce .
ama beceremedim zati yapmayı
ay ne yeteneksiz bir gacıyım ben ya

kız tuzluk canım belirtiler için çok erken zaten canımcım hem bizim batlar aynı zamanlarda seninle daha daha erkennnnnnnnnnnnnnnnnn belirti için

Arkadaşlar ben tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim . Bat tarihlerini kaç senelik evli olduğumuzu ve neler denediğimizi yazacaktım beceremedim .
Yapabilen var mı acep

ne bilim canım ya forumda on gün önceden memeleri acıyomuş yarılıyomuş bilmem neymiş şaka bi yana bilemiyorum yok gibi gibi gibi sankii
kız elle nasıl muayene yapıonnnnnnnnnn
o ne demek ki öyle

öyle bi başlık var canım ona da bak adetine az bi zaman kala rahim aşağı iniyomuş ya afedersin parmagını şettirince içine sertlik varsa gebe değilsin rahim aşa düşmüş demekmiş yumuşaksa emzikleri tulumları hazırla patikleri yelekleri örmeye başla anladın

canım meraba
evet gitmiyor işte bende üzerine varamıyorum kırmamak için
bu ay şu çörek otu varya canım onu yapıyoruz
birde şu silkelemeye başlayacağız canım
ama önüüzdeki ay olmassa senin bu dedklerini uygularım artık
o vakit senden bilgi alırım zaten

Arkadaşlar ben tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim . Bat tarihlerini kaç senelik evli olduğumuzu ve neler denediğimizi yazacaktım beceremedim .
Yapabilen var mı acep

canım bende bu tablo konusunda yeteneksizim ya
yoksa yardımcı olurdum
nasılsınız bu arada
topikte muhabbetin yürümesi güzel

vay arkadaş daha neler duyacağım eee sen boşluk var diyorsun . yani nasıl yapacam ben şimdi anlamadım . elimi içeri soktum nerde elime sert bir şey gelmesi lazım hemen oracıkta mı

esracım haklısın inatcı erkekle uğraşmak çok zor . canımcım gelecek ay için ovülasyon testi almanıda öneririm . en azından yumurtlama günlerini iyi değerlendirirsin . canım seve seve elimden ne geliyorsa yaparım . yeterki olsun yeterki gelsin bizim inatçı keçiler

deniyim istersen ben

dene dene

canım bende bu tablo konusunda yeteneksizim ya
yoksa yardımcı olurdum
nasılsınız bu arada
topikte muhabbetin yürümesi güzel

ah canım topiğimizi yaşatalımmmmmmmmmmmm
bir güzel tablo yapalım yaptığımız şeyleri birbirimize önerelim .
herşeyden önce tabi sorunları tam anlamı ile bilmek gerekiyor .
bende pko var misal onun için uğraşıyorum

çok sağol canım benim yardıma ihtiyacım va aslında
ben ovulasyon testini uzun zamandır kullanıyorum her ay canım yapıyorum he gün zaten
yalnız şu silkeleme varya canım onu yapınca ardından uzanmak yastık koymak filan gerekiyormu merak etiim onu
sen o konuy bakıyorsun bilirsin

hoşbuldum canım
iyiyim bende sağolasın
bu toppic çok güzel oldu ya moral oldu cidden bana
bu ara çok salmıştım yoksa

insan deşarj oluyo canım sen bat ne zaman

haklısın canım
ama benim derdimde sorunmuzu bilmemek işte
inşallah eşimi zor duruda bırakmadan evlat sahibi olablirim
bu hepiniz içinde dileğim
hakkımızda hayırlısı canım ne diyeyim
sen kç yaşındasın canım bu arada

evet canım silkelendikten sonra mümkünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır toto yukarıda o şekilde en az yarım saat yat . sakın kalkma .

esracım bence sen eşine çakşır çayı yap içsin fazlası zarar değil canım belki sperm sayısında sorun vardır en azından 1-2 ay bile içse faydasını görür .

hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım

batasıca bat 5 nisannnnnnnnnnnnnnnnnn

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]hamişlik bekleyen[/td]
[td]BAT[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz karabiber[/td]
[td]4 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel k[/td]
[td]5 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1982[/td]
[td]9 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlım[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hicran4242[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pofuduknaz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyalı27[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arrrrr[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…