- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
Canim ya ama cogu kadinda hic bir belirti olmuyor ilk baslarda,hamilelik ilerledikce basliyor
sen üzülme tatlim...tamam söyleyene bak diyecegim simdi kendime ama ne yapalim be kuzum bekliyecez
Yok canim ya is yerinde sorun var,bende yandim bittim kül oldum senromü gibi bisey gelistirmisim icimde
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
- ASEL
- BEYAZLIM
- ESRA1982
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRR
- TUZ KARABİBER
[/LIST]
karbonatla bir de elle muayene de yaptım yine içi boş:120: bomboşşş
canımmm ya listeyi yapmaya çalışıyordum tablo halinde deneme yaptım seni de ekledim ya biraz önce .
ama beceremedim zati yapmayı
ay ne yeteneksiz bir gacıyım ben ya
kız tuzluk canım belirtiler için çok erken zaten canımcım hem bizim batlar aynı zamanlarda seninle daha daha erkennnnnnnnnnnnnnnnnn belirti için
kız elle nasıl muayene yapıonnnnnnnnnn
o ne demek ki öyle
kargo ile olmaz keşke olsa hemen gönderirim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Esracım burada inşl hep birlikte olacağız . Burada normal deneyenler aşılama yapanlar tüp yapanlar herkes deneyimlerini paylaşacak . Ben ilaç tedavisi ve tüp tedavisi gördüm . Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olurum . Sende benim gibi uzun zamandır bekleyenlerdensin
inşl birbirimize destek olacağız .
Canım eşinin doktora gitmemesini anlayabiliyorum . bende çok zor ikna etmiştim ki zaten sorun olduğunu öğrenince yıkıldı . sonra bitkisel şeyler yaptık .
keçi boynuzu kürü kullandık . Sabah akşam çakşır tozu ile çay yaptım içti 2 ayda düzeldi spermleri .
sende eşine böyle bir şey yapsan sperm sayısı artar . belki sonra kendisi de güzel tarafından bakar kendi isteği ile gitmek ister doktora .
off inatçı kocalarla uğraşmak çok zor canım yaAllah yardımcımız olsun inşl .
Canımcım senin bat ne zaman . bence bu ay düzenli olarak incir kürü yapalım . birde silekelenme ve enjeksiyon yöntemini deneyelim . kız belki tutar
Arkadaşlar ben tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim . Bat tarihlerini kaç senelik evli olduğumuzu ve neler denediğimizi yazacaktım beceremedim .
Yapabilen var mı acep
Arkadaşlar ben tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim . Bat tarihlerini kaç senelik evli olduğumuzu ve neler denediğimizi yazacaktım beceremedim .
Yapabilen var mı acep
canım bende bu tablo konusunda yeteneksizim ya
yoksa yardımcı olurdum
nasılsınız bu arada
topikte muhabbetin yürümesi güzel
ne bilim canım ya forumda on gün önceden memeleri acıyomuş yarılıyomuş bilmem neymişşaka bi yana bilemiyorum yok gibi gibi gibi sankii
öyle bi başlık var canım ona da bak adetine az bi zaman kala rahim aşağı iniyomuş ya afedersin parmagını şettirince içine sertlik varsa gebe değilsinrahim aşa düşmüş demekmiş yumuşaksa emzikleri tulumları hazırla patikleri yelekleri örmeye başla anladın
canım meraba
evet gitmiyor işte bende üzerine varamıyorum kırmamak için
bu ay şu çörek otu varya canım onu yapıyoruz
birde şu silkelemeye başlayacağız canım
ama önüüzdeki ay olmassa senin bu dedklerini uygularım artık
o vakit senden bilgi alırım zaten
deniyim istersen ben
iyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldin aramıza
canım bende bu tablo konusunda yeteneksizim ya
yoksa yardımcı olurdum
nasılsınız bu arada
topikte muhabbetin yürümesi güzel
esracım haklısın inatcı erkekle uğraşmak çok zor . canımcım gelecek ay için ovülasyon testi almanıda öneririm . en azından yumurtlama günlerini iyi değerlendirirsin . canım seve seve elimden ne geliyorsa yaparım . yeterki olsun yeterki gelsin bizim inatçı keçiler
2:
vay arkadaş daha neler duyacağımeee sen boşluk var diyorsun . yani nasıl yapacam ben şimdi anlamadım . elimi içeri soktum nerde elime sert bir şey gelmesi lazım hemen oracıkta mı
ya bende tam detaylı bilmiyorum tatlım sen o başlığa bi bak parmagını sokacan işte özetle
esracım haklısın inatcı erkekle uğraşmak çok zor . canımcım gelecek ay için ovülasyon testi almanıda öneririm . en azından yumurtlama günlerini iyi değerlendirirsin . canım seve seve elimden ne geliyorsa yaparım . yeterki olsun yeterki gelsin bizim inatçı keçiler
dene dene
hoşbuldum canım
iyiyim bende sağolasın
bu toppic çok güzel oldu ya moral oldu cidden bana
bu ara çok salmıştım yoksa
ah canım topiğimizi yaşatalımmmmmmmmmmmm
bir güzel tablo yapalım yaptığımız şeyleri birbirimize önerelim .
herşeyden önce tabi sorunları tam anlamı ile bilmek gerekiyor .
bende pko var misal onun için uğraşıyorum
insan deşarj oluyo canım sen bat ne zaman [/COLOR][/FONT][/SIZE]
hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım
çok sağol canım benim yardıma ihtiyacım va aslında
ben ovulasyon testini uzun zamandır kullanıyorum her ay canım yapıyorum he gün zaten
yalnız şu silkeleme varya canım onu yapınca ardından uzanmak yastık koymak filan gerekiyormu merak etiim onu
sen o konuy bakıyorsun bilirsin
haklısın canım
ama benim derdimde sorunmuzu bilmemek işte
inşallah eşimi zor duruda bırakmadan evlat sahibi olablirim
bu hepiniz içinde dileğim
hakkımızda hayırlısı canım ne diyeyim
sen kç yaşındasın canım bu arada
hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?