hep bi yanim yarim..

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
hamilelik hormonlarindan midir nedir o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi..
ailem baska sehirde arkadaslarim,akrabalarim..
burda esimin bi kac yakin derecede akrabasi var annesi,babasi ve kardesleride burda..
uzaktan hepsi can ciger .. hamile kaldim kapimi calan olmadi ne bi hayirli olsuna nede bi istegin varmi diye yada bak sana sundan getirdim diyen olmadi.. cok sukur hamileligim fena degil ama halsizlikten yemek yiyemedigim zamanlar oluyo ne bileyim bi sorunum oldugunda danisacak kimseyi bulamiyorum etrafimda ..
Esimde calisiyo surekli yanimda olamiyo.. Hasta oldugumu bile bile gelmedikleri olur uzun lafin kisasi fazlasiyla yalniz birakiyolar beni .. arkadas denecek pek kimsemde yok acikcasi .. Allah kimseye muhtac etmesin cok sukur elim ayagim saglam ama ne bileyim insan biyerde yaninda birilerini gormek istiyor bi desteginin olmasini bekliyor..

Ya boşver simdi gelip de birde senden iş beklerler. Annemin her zaman dediği gibi, tırnağın varsa sırtını kaşı.

Olmadi dışardan soylersin, zeytin peynir yersin. Huzurun sağlığın olsun yeter.

Ben de danışmak istediklerimi hep bu forumda temmuz annelerine danıştım. Doğuma giderken annemden önce temmuz anneleri topik arkadaslarima yazdım dusun yani :) sana da bu topikleri tavsiye ederim canım.

Ya boşver simdi gelip de birde senden iş beklerler. Annemin her zaman dediği gibi, tırnağın varsa sırtını kaşı.

Olmadi dışardan soylersin, zeytin peynir yersin. Huzurun sağlığın olsun yeter.

Ben de danışmak istediklerimi hep bu forumda temmuz annelerine danıştım. Doğuma giderken annemden önce temmuz anneleri topik arkadaslarima yazdım dusun yani :) sana da bu topikleri tavsiye ederim canım.

orasi oyle canim saglik sihhat olsun oncelikle :) valla kk den cikmiyorum desem yeridir.. insan samimi bi kac insan ariyo iste

Şimdi sıkılıyorsun ama
Bi kaç ay sonra ömürlük arkadaşın yavrun gelecek
O Zaman'ı düşün içini ferah tut
Sağlıkla kucağına Alman dileği ile
:)

Senin en buyuk destekcin karnindaki bebegin ona saril hayatim..Allahim kimseye muhtac etmesin ..dayan gecicek..guzel hayaller kur Allah saglikla kucagina almak nasip etsin esinle sana..

Soracagin birsey oldugunda bize sor:anne:

Bebisin sana yeter kimseye ihtiyacin yokk:nazar:

Bi tanıdığımızın kaynanası sabah olacak doğum için "ya x biz sizde kalalım bu gece gelmek zor olur uğraşmayız sabah biz" dedi, beterin beteri var valla evleri de 30 dakika arası belki. O da çok bozulmuştu kimse ona da uğramadı valla insan kendini motive edicek. Kimseden bişey beklememek lazım:KK52: Bebiş yoldaymış zaten hayırlısıyla gelsinde onları düşünmeye vaktin kalmaz:KK46::KK200::KK200:

hamilelik hormonlarindan midir nedir o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi..
ailem baska sehirde arkadaslarim,akrabalarim..
burda esimin bi kac yakin derecede akrabasi var annesi,babasi ve kardesleride burda..
uzaktan hepsi can ciger .. hamile kaldim kapimi calan olmadi ne bi hayirli olsuna nede bi istegin varmi diye yada bak sana sundan getirdim diyen olmadi.. cok sukur hamileligim fena degil ama halsizlikten yemek yiyemedigim zamanlar oluyo ne bileyim bi sorunum oldugunda danisacak kimseyi bulamiyorum etrafimda ..
Esimde calisiyo surekli yanimda olamiyo.. Hasta oldugumu bile bile gelmedikleri olur uzun lafin kisasi fazlasiyla yalniz birakiyolar beni .. arkadas denecek pek kimsemde yok acikcasi .. Allah kimseye muhtac etmesin cok sukur elim ayagim saglam ama ne bileyim insan biyerde yaninda birilerini gormek istiyor bi desteginin olmasini bekliyor..
Hiçç yanlız deilsin cnm koskoca KK ailesi olarak yanındayız :) Bir sorun olursa buraya yaz tecrübeli arkadaşlar cvplar :) Sohbet etmek istersen bile konu aç çoğu kişi gelecektir inan :) Bu platform böyle ne kadar sanal olsada içindekiler çok gerçek ve samimi bence :)

İnan tüm hamileligimi yalnız geçirdim. Sadece bir tek dostum vardı bana destek oda yurtdışına çıkmıştı son donemlerime yetişti. Bebegimin tüm hazırlıklarını kendim yaptım.
Kv 5 dakika ailem 20 dakika . Keşke 2 saat uzagimda olsalardı da bu kadar dert etmeseydim.
Neyse şimdi bak kızım büyüdü, canımı sıkan olursa ben hamileyken nerdeydiniz diyorum. Boşver sen onlar pişman olacak yanında olmadıkları için sen değil

Back
X