- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
boyum 1.55 kilom 60 basenlerim ve göbeğimden kurtulmam hedefim 50
Aramiza hosgeldin ilk sayfadaki gibi kol bacak basen bel karin olculerini alip yazarsan findikurdu hemen listeye ekleyecektir
Cok hirs yaptim 3 sene once 40 kiloyken ayni boyleydim ne basen vardi ne simitler keske o zaman spor yapsaydim bu hale gelmezdim
aynı boydayızbenim de kilo 56,4. senlen kapışalım biz
hadi bakem
kilo:
bel:
göbek:
kalça:
üst bacak yani basen:
kol:
bu ölçüleri bekliyoruz. eklenirsin kesinlikle. her hafta cuma bildirim günlerimiz. spor yaptığımız günler de yaptığımız sporu şunu bunu yaptık diye söylüyoruz
tam bilmiyorum ama en kısa zamanda yazacm inş bu arada basenlerden ve göbekten kurtulmam lazımmmm
tamam arkadaşım kapışalım sen yeterki iste seennn ne zaman başladın peki
1 hafta oldu işte arayı kapatırsın
beni de alın aranıza
kilo:
bel:
göbek:
kalça:
üst bacak yani basen:
kol:
ahh ahh 3 sene önceki hallerimi ben de bi özlüyorum kiöyle olacam ama ben de ben de sonra eski before ,yeni before, after resimleri eklerim
selamlar herkese
yeni uyandım hemen kilo bildirimimi yapıyorum, ayrıca dün egzersizimi de yapmadım
kilo 70 (bir kilo fazla çıktım ama belki regldendir)
bel 88 (aynı)
göbek 95 (aynı)
kalça 104 (aynı)
kol 32 (aynı)
bacak 62 (aynı)
dün çok sinirliydim, okudum yazılanları ama ben yazmadım, sinirliydimdışarı yürüyüşümü yapacaktım, banyoya girdim ama bu soğukta buzzz gibi suyla yıkanmak zorunda kaldım, o kadar üşüdüm ki günün geri kalanını yorgan altında geçirdim.
gerçekten yaşamayı bilmiyor şu ingilizler. çeşmenin sıcak soğuk ayrımı bile yok. önceden ısıtma tuşuna basıyorsun ve şansına su ya sıcaktır ya soğuktur.
musluğu açtığımda sıcak su akmasını özlediiimmm.
bu arada şimdi bana ceza mı var
ayy ne güzel 3 sene önce zayıfmışsınız ben kendimi bildim bileli kiloluydum ilk kez bu yıl zayıfım
zayıf sayılmaz ama ilk kez 50lerdeyim en son küükken 50ydim galiba
evvveeettt sana da ceza var ölçülerde değişim yoksen de 150 mekik ve bacak hareketi yapacaksın
ayy kış günü soğuk suda yıkanmakgeçmiş olsun denir buna anca ay buarada bütün hatunlar aynı hafta regl olmuşuz
bundan sonraki hayatına zayıf hatun olarak devam edicen hazırla psikolojini
sayfanın başında ve sonunda konuya cevap ver ! şeklinde buton var ordan yazabilirsin ya da bir mesaj alıntılayarak cevap yazabilirsinkonudan çıkış yapmana gerek yok yeni mesajları f5 e basarak da takip edebilirsin. kullanıcı panelindede bu konu başlığını görürsün oradan kontrolleri yapabilirsin
çok tşk ederim yardımların içinn rakibim
rica ederim canım rakibim
sen neler yapıyosun 1 haftada vermişsindir kilo
yok kilo veremedim300 gr verebildim sadece. ama cm olarak incelmişim her bölgeden 1 er cm ortalama
[neyse sağlık olsunnn bu arada ben yetişirim öyleyse sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?