ben bugün 40 dakıka koşu bandı 15 dk eliptk bisiklet yaptım salonun hocaları hala yok pilatese baslıcaktım güya bidaha gitmicem oraya yenisini arıyorum
kızlar dün 10 dk eliptk bisiklet kullandm ama çok zorlandm daha fazla yapamadım ilk sayfada ki yan yağlar için olan videoyu yaptım yapabildiğim kadar da zumba yaptım :26::26::26::26:
kocaman göbeğim var mekik çekmeliyim
canım madem para vermişsin süren dolana kadar git tabi paranı geri alabiliyosan iyi bi yere yazıl
vermezlerse sömür 1 saat koşu bandı felan yap mesela
canım 3 aylık yaptırmıştım 1 ayını kullandım ya sürekli kapalı oluyor pilates hocası işten çıkmış normal hoca yok delirdim sahibi çok pislik ya buarada zaten koşu bandını 1 saat falan kullanıyorum ahahha belki ondan gıcık bana:) yeni salona yazılamazsam ev sporlarını araştırcam sizle artık:)
canım madem para vermişsin süren dolana kadar git tabi paranı geri alabiliyosan iyi bi yere yazıl
vermezlerse sömür 1 saat koşu bandı felan yap mesela
canım ilk kez yaptıysan zorlanırsın alışırsın zamanla
sadece mekikle göbek gitmez canımfarklı farklı sporlar yapman gerek
İyi akşamlar..
Ben bu gün Leslie 3 mil olanına başladım, daha da bişey yapamadım.
Squat yapmayı planlıyordum ama çok halsizim, uzanıyorum öyle yatakta, hiç takatim yok.
Umarım yarın sabah güzel enerjiyle uyanırım..
Çok çalışmam gerek çoookk...
evet canım ilk kez yapınca zorlandım sanırım mesela platesten başka ne olabilir göbek için fikrin var mı?
canim ayakta bacaklarni.omuz hizasinda aciyorsun. Ellerini basinda birlestiriyorsun. Saga sola donuyorsun altini oynatmadan. Bn yapioorum resimleri gorenler blr belimin inceli.bu sebepten :)
Kixlaaarr selaamm :))) kizlar dovun beni yaa jellybon yedim bir paket ufssb
Iyi akşamlar canim umarım yarın full enerjiyle gelirsin buraya
Kizlar yeni bi hareket buldummmmmmmm cok zor gibi ama etkilidir simitlere sizinlede paylasmak istedim
canim ayakta bacaklarni.omuz hizasinda aciyorsun. Ellerini basinda birlestiriyorsun. Saga sola donuyorsun altini oynatmadan. Bn yapioorum resimleri gorenler blr belimin inceli.bu sebepten :)
İnşaAllah tatlım :)
Şu an acayip spor yapıp zayıflama isteğim var ama hem geç oldu, hem de yorgunum
Bu gün motivasyon resmi koyan olmadı mı??
Şu an telefonla yazıyorum yoksa ben koyardım.....
Yarın telafi edersin canim bugün herkes kaçamak yapmıştır kesin
Buarada fiziğin çok hoş
Yorgunsan kendini yorma cnm yarın telafi edersin ...
Pazar gunu sporum...
Jilian 1.level 2.gunum 28 dk
Tiffany yan yag ve Simit 11 dk
Yururus 30 dk
Tiffany 11 dk
Toplam 80 dk spor yapmisim ...
Yapabilirsem 2 mil leslie ve tiffany dusunuyorum yaparsam yarin bildiririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?