Hep birlikte sağlıklı yaşama

Tablomuz güncellenmiştir arkadaşlar Yine bir haftayı çok güzel kapattığımızı düşünüyorum. Herkes fazlalığı ile orantılı olarak gayet iyi kilo vermiş bence, ben hariç Fitsy'de zaten 4o'lar da, o da, önümüzdeki haftaya daha sıkı, daha fit girecek inşallah.

Bu hafta göze çarpan isimler 2 kilo ile @Ber ra 1,7 Kilo ile shamanqueen , yine 1,7 kg ile 2 lady , 1,4 kg ile liliyaa ve 1,3 kg verip sonunda 65'leri gören M Mitsuomi

Ayı yarıladık, tam gaza hedefe doğru yola devam diyoruz

Olsun zayiflar sonra gelir o guzeeeel kebaplardan yemeklerden yer gonul rahatligiyla. _Makaron_
aranızdakı bekarlar korksun benden hepınızı bı akrabama
çöpünüzü çatarım
Hahahh
Grubun çöpçatani
Bütün gelinlerden senin gibi hamarat olmaları bekleniyorsa, zor iş. Ben almayayım, ama evet Makaron'un başını yakalım
Ayy dimi
Biz cok tembeliz aynen mak basin yanmak üzere

Yaaa bende o listenin enn basinda olmak istiyorum yaa

Neden olmayasın; dondurmasız, baklavasız...ama annem almış demeden çikolatasız, ekmeksiz, pilavsız, bir de üstüne hareketli bir haftayla o sen olabilirsin
Ya Walla nisa diyo ya N nscckts burda diyet cok zor diye inan bizde daha zor. Surekli evde corek borek tatli vs. Misafirlige gitsek hakeza.. yani burda diyet yapmak yurek ister..iste sabredebildigimiz kadar
Resmen sinaniyorum ya

Samsonn dunku nohut salatası tarıflı vıdeonu bulamıyorum sımdı yapcam da
lınk kolayında mı
yoksa profılınden gırıp gecmıs mesajlarına bakıp kurcalıcam profılını ordan bulurum lınkı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…