Hep birlikte sağlıklı yaşama

aynen tatlı ekmek ve kola gibi gereksiz içecekleri hayatımdan çıkartınca bile acayip farketmeye başladı valla, smoothiler falanda deniyorum bu aralar onlarda hem güzel hemde baya tok tutuyor

aynen oyle her bır kelımene katılıyorum
unlu ve sekerlı seylerden uzak durunca ıstah kalmıyor
canın ıstemıyor
ıdeal kıloya ulasınca haftada 1 yıyebılırız veya yesek bıle 1 saat yuruyusle telafı ederız zaten eskısı gıbı yenmıyor lezzetlı de gelmıyor

Ben hiç kendim için düşünmemiştim:) çok iyi fikir Nisa. Burdaki parklarda var, eve alamam ama..kızımla zıplıyordum ben zaten,daha çok zıplayım bari

Canim misafir var anca wc gidebildim hemen tartiliyorum:)

İyi iste bilmezden gelmis

Ay ne guzel nisa simdi fikra gibi anlatıyorsun o kilolu halini:))

Çok iyiymiş bu yaaaa hemen alasım geldi benim de..hoş bizim evin altı bar,direk tepelerine hoplama sesi gitse daha iyi,onlar bizi az uykusuz bırakmıyorlar

Ah canım yaaa

Bu da benim tartım. - 100 gram nedir yaa, ama küçük bir itirazım var, regl yüzünden biraz da böyle çıktı sanırım

Eki Görüntüle 2169720
Samsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği

Samsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği
Ben regldendi sanirim gecen hafta hic iyi değildi kilom regl bayanetkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…