aynen tatlı ekmek ve kola gibi gereksiz içecekleri hayatımdan çıkartınca bile acayip farketmeye başladı valla, smoothiler falanda deniyorum bu aralar onlarda hem güzel hemde baya tok tutuyorBizimkisi de diyet değil aslında. Burada Nisa'nın ya da benim menüleri görürdüysen, bunlar hayat biçimi olacak artık bize. Az yemiyoruz çünkü, hiç açlık hissetmiyoruz. Sadece şekerli, unlu, nişastalı gıdalar yok. He ideal kilomuza gelirsek de ne olur, haftada 1 gün belki canımızın istediği herşey yeriz.
Ama şu aşamada bile canım tatlı hiç birşey çekmiyor artık. Gönül rahatlığıyla hiç tatlı olamadan da yaşayabilirim derim. Ya da doğal tatlılar yaparak belki arada sırada...
aynen oyle her bır kelımene katılıyorumBizimkisi de diyet değil aslında. Burada Nisa'nın ya da benim menüleri görürdüysen, bunlar hayat biçimi olacak artık bize. Az yemiyoruz çünkü, hiç açlık hissetmiyoruz. Sadece şekerli, unlu, nişastalı gıdalar yok. He ideal kilomuza gelirsek de ne olur, haftada 1 gün belki canımızın istediği herşey yeriz.
Ama şu aşamada bile canım tatlı hiç birşey çekmiyor artık. Gönül rahatlığıyla hiç tatlı olamadan da yaşayabilirim derim. Ya da doğal tatlılar yaparak belki arada sırada...
Sen hedefine ulaşmışın sanki shaman
Ben hiç kendim için düşünmemiştim:) çok iyi fikir Nisa. Burdaki parklarda var, eve alamam ama..kızımla zıplıyordum ben zaten,daha çok zıplayım barikızlar alabılıyorsanız eve trampolın alın
bana ılk makaron onermıstı trampolını almıstım eve
hem cocukla atlamakta cok eglencelı hem kendı basına da
evde ıp atlamak gıbı aynı sekılde ama soyle bı fark var
evde kendım hareket ederken ayagım ayak bılegım belım cok agrıyordu
trampolınde asla agrın olmuyor
dehset ter atan bırsey
bırde zıplamak lenflerı uyardıgı ıcın acayıp odem atıyorsunuz haberınız olsun
ben 100 tl ye almıstım netde satılıyor ucretsız kargo
bence herkesın evınde olmalı
Canim misafir var anca wc gidebildim hemen tartiliyorum:)Merhaba Canlaaaaar
Yine aynı şekilde gösterdiğiniz özen için çok teşekkürler; erkenden tartılar yüklenmiş.
Birtek M Mitsuomi , @Ev Kushu ve @prensesinannesi kaldı. Ev Kushu iyidir inşallah.
Verilen kilolar süper, kimse almış, ya da verememiş gibi durmuyor yineSüpersiniz
İyi iste bilmezden gelmisnerdeyse aglayacak gıbı oldumhayır spor yapıyorum ben dedım
oda mahcup oldu
ha komsudan ses gelmıstır ozaman dedı guya benle alakası yokmus gıbı
bırde bu olaydan kısa sure once tartı error vermıstı
yag oranımı olcen tartı almıstım esım benden 30 kg daha sısman olmasına ragmen onu olcup benı olcememıstı tartıonunda huznuyle aglamıstım
Çok iyiymiş bu yaaaahıc ses gıtmıyor canım
once dıp odada halı ustundeydı asagı komsuyu aradım aramız ıyı kendısıyle
bak ses gelıyormu dedım
yok dedı
halı ustunden zemın ustune koydum antireye
ses gelıyor mu dedım hayır dedı
hatta oda bıze caya kahveye geldıgınde cıkıp hopluyor
asla ses gıtmıyor
ben hıc unutmuyorum evde ıp atlarken esım deprem oluyor sanıp yanıma kosmustuyer zıngırdemıstı
ama bunun ustunde gece 3 de de hoplasan ses olmuyor
Ah canım yaaanerdeyse aglayacak gıbı oldumhayır spor yapıyorum ben dedım
oda mahcup oldu
ha komsudan ses gelmıstır ozaman dedı guya benle alakası yokmus gıbı
bırde bu olaydan kısa sure once tartı error vermıstı
yag oranımı olcen tartı almıstım esım benden 30 kg daha sısman olmasına ragmen onu olcup benı olcememıstı tartıonunda huznuyle aglamıstım
Helal mitsuuuuu
Ayy oyle mi diyosun 50 li rakamlar o kadar uzakkki banaHelal mitsuuuuuönümüzdeki ay 50 li rakamları göreceksin
Samsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiğiBu da benim tartım. - 100 gram nedir yaa, ama küçük bir itirazım var, regl yüzünden biraz da böyle çıktı sanırım
Eki Görüntüle 2169720
Aynen öylee, bu hafta yerinde duranları haftaya topluca dökeceğizSamsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği
Ben regldendi sanirim gecen hafta hic iyi değildi kilom regl bayanetkiliyorSamsonn benim 1 gram bile oynamamış yaaa:/ hiç yoktan iyidir 100 gr. Ama regl ciddi farkettiriyor,ödem,şişlik falan:/ haftaya hepimiz sallıyoruz topiği
Yok kız ne hayali baksana:) önümüzdeki iki hafta bu şekilde gidersen 60 ın başları sonra da 50 ler tabi kiAyy oyle mi diyosun 50 li rakamlar o kadar uzakkki banahayal gibi geliyo Walla fitun
Bide iki hafta sonraki hedefim 60.Yok kız ne hayali baksana:) önümüzdeki iki hafta bu şekilde gidersen 60 ın başları sonra da 50 ler tabi ki
wuuuuuuu, beklenen 65 görülmüş!
Ayy sagol bitanesiiiwuuuuuuu, beklenen 65 görülmüş!çifte halay çekilir buna, süper Mitsuuu
Bide iki hafta sonraki hedefim 60.hangi akilla yaptiysam
İnsallah cabim hep birlikte hedefe ulasiriz
Bu da benim tartım. - 100 gram nedir yaa, ama küçük bir itirazım var, regl yüzünden biraz da böyle çıktı sanırım
Eki Görüntüle 2169720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?