Ben de hafiflikten yanayim aynen:)Evdeyken sütyen ws takmıyorum. İncecik bir entari geçiriyorum ustume hafiflik seviyorum ben de ama isim uzun sürüyor sikiliyorum WC de napim :)))
Ne guzel mideler bulanir bisey yemeyiz ahahahAynen wc.dediğine don atlet girilir .
Yalnız muhabbet çok ortaya karışık oldu, bi yandan menüler diğer yanda lavabo mevzuları
Yarin hemen al bence:)Nisa da söyledi sağolsun ama evde leblebi yok
Bana mantıklı geldi. Bilanço gibi düşün. Aktif/pasif, borç/alacak, gelir/gider ya da stok sistemi gibi giren cikar :)))))((Aynen wc.dediğine don atlet girilir .
Yalnız muhabbet çok ortaya karışık oldu, bit.yandan menüler diğer yanda lavabo mevzuları
Bana mantıklı geldi. Bilanço gibi düşün. Aktif/pasif, borç/alacak, gelir/gider ya da stok sistemi gibi giren cikar :)))))((
Muz daha hareketlendirmez mi? Ya türk kahvesine limon sıska zink diye kesebilir ama mikrop varsa iyi değil. Ben yine lapa diyorumYarin hemen al bence:)
Elma falan da iyi gelir ya da muz
Bana mantıklı geldi. Bilanço gibi düşün. Aktif/pasif, borç/alacak, gelir/gider ya da stok sistemi gibi giren cikar :)))))((
Muz iyi gelir canim:) eminim ondan ama senin dediklerinde mantikli:)Muz daha hareketlendirmez mi? Ya türk kahvesine limon sıska zink diye kesebilir ama mikrop varsa iyi değil. Ben yine lapa diyorum
Ben gidiyorum ya. Malum yerden mağdurum o yüzden yaptığım muhabbetler tuvalet muhabbeti oluyor ancasuper bi grubuz ya
Ben gidiyorum ya. Malum yerden mağdurum o yüzden yaptığım muhabbetler tuvalet muhabbeti oluyor anca
Kızın bütün menüler süperdi, hep ayni ,bi de spor 1o numara.shamanqueen menun super canim
Sus kız gülerken iyiydi :)))
İyilesince gel dermisimmm
Cabuk iyiles İnsallah
Motoru fena bozdum hem de
Ve tüm bunlar + pastalara rağmen sadece 200 gr.Geçmiş olsun
geçen hafta da ben öyleydim
Kahvaltıda kırıkkırak veya beyaz ekmek, koyu çay
arada muz veya şeftali
öğlen haşlanmış tuzlu patates
arada muz veya şeftali
akşam yine haşlanmış patates ve/veya haşlanmış yağsız beyaz makarna ile atlattım
bir de bol bol su tabii
tansiyon problemin yoksa tuzlu yemeye çalış ki vücut su tutsun
kahvenin üstüne limon sıkıp macun gibi yemek de bir seçenek ama ben yapmadım
aşkolsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?