Hep birlikte sağlıklı yaşama

offf ya walla bilmiyorum disiplinimi kaybettim korkarım
şu kabak detoksunu bir deneyeyim diyorum du bakalım
meyve cok önerılmıyor kılo verme asamasında aslında sen vucudunu daha ıyı tanırsın tabı

yakında kabak agacı cıkacak ıcımden cok severım ben kabagı cok guzel tok tutar
2-3 gun kabak agırlıklı kabaklı yemekler yer arada lımonlu su ve ayran ıcersen tum odemın gıder 1 kılo kesın verırsın oyle dıyeyım

ben yumurtamı sımdıden haslıcam
sabah temızlık yap işlerle ılgılen cocuk bı taraftan paçandan senı ceksın derken resım cekmeye fırsat bulamıyorum
hazır olsun barı ısım kolaylasın
dograyıp tupperlara koyayım sabah cıkarıp yemesı kalsın gerıye :)

sabah uyanır uyanmaz hıc yataktan kalkmadan 1 bardak su ıcıp bıraz acılma hareketlerı yapıyorum bel fıtıgım ıcın doktorun onerdıgı egzersızler

egzersız spor gercekden cok farkedıyor sporun verdıgı etkıyı hıc bırsey vermıyor kızlar

hayatımıza hareket katalım valla

Kızlar, itiraf ediyorum dün akşam yarıma yakın ekmek yedim:/// kuru kuru öylesine, uzun süredir sıkıyorum yiyim de doyum,neyin mahrumiyeti bu dedim
İyi de oldu aslında, yedikten sonra çok da büyük bir yoksunluk değilmiş yaaa dedim ayyy tırlatıyorum galiba:/
Bugün sabah da ekmeksiz,okkalı bir kahvaltı yaptım(haşlama et ve yumurtalı)
Bknz benim kocam da etçil @Esenmine ben de dokunmayı bile sevmem:/
O kahvaltının üstüne bişey yemedim,sadece hurma,fıstık,kahve..
@Evkushu şu kabak diyetini bana bi anlatır mısın bi de onu deneyeyim
Yaaa bir de iki günde bile toparladığım bedenim tekrar koyverdi, hem metabolizma iyice zayıflamış hem de spor daha geç etki ediyor galiba yaş ilerledikçe:/

oyle oluyor dımı yemeyınce uzun sure. yedıkden sonra amaaan bu muymus dıyorsun eskıden lezzetlı gelen sey meger matah bır tadı da yokmus bosuna yemısım dedırtıyor ınsana
neyse bırdahakıne bunu hatırlar hıc tadına bıle bakmazsın en azından ıcınde kalmadı :)))

Öyle oldu Nisa:) bir de senin gibi sporu rutine bağlasam çok iyi olacak

Öyle oldu Nisa:) bir de senin gibi sporu rutine bağlasam çok iyi olacak
yok yaaa benım yaptıgım spor matah bırsey degıl haftada 2 gun yuzme 1-2 gun yuruyus

shamanquenn ıyı hareket edıyor sahsen onun kadar hareket edebılsem tamamdır dıcem de tembelım sekerım

günaydın kızlar akşam bakamadım hiç gruba yine ben ve yine misafirliğe gittim eve geldim yattım sonra da anca şimdi okuyabildim.akşamda bi ben eksikmişim baya canlıymış topik
akşam menümde yeşil fasülye yoğurt ve acı biber turşusu vardı ama misafirlikte karpuz yedim. o karpuz öldürdü ama beni az yemeye midem alışmış galiba çok geldi baya ağrı yaptı.

Maşallah Semiha
Ne güzel sürekli misafir ağırlama,gitme durumları var.
Karpuz özellikle geç saatte yiyince sindirimi zor oluyor galiba:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…