meyve cok önerılmıyor kılo verme asamasında aslında sen vucudunu daha ıyı tanırsın tabıofff ya walla bilmiyorum disiplinimi kaybettim korkarım
şu kabak detoksunu bir deneyeyim diyorum du bakalım
Kızlar, itiraf ediyorum dün akşam yarıma yakın ekmek yedim:/// kuru kuru öylesine, uzun süredir sıkıyorum yiyim de doyum,neyin mahrumiyeti bu dedim
İyi de oldu aslında, yedikten sonra çok da büyük bir yoksunluk değilmiş yaaa dedimayyy tırlatıyorum galiba:/
Bugün sabah da ekmeksiz,okkalı bir kahvaltı yaptım(haşlama et ve yumurtalı)
Bknz benim kocam da etçil @Esenmine ben de dokunmayı bile sevmem:/
O kahvaltının üstüne bişey yemedim,sadece hurma,fıstık,kahve..
@Evkushu şu kabak diyetini bana bi anlatır mısınbi de onu deneyeyim
Yaaa bir de iki günde bile toparladığım bedenim tekrar koyverdi, hem metabolizma iyice zayıflamış hem de spor daha geç etki ediyor galiba yaş ilerledikçe:/
Yani benKızın bütün menüler süperdi, hep ayni ,bi de spor 1o numara.shamanqueen
Ben dahil 10 kg fazlası olan feyz alsın kızdan valla.
hahahhSus kız gülerken iyiydi :)))
Öyle oldu Nisa:) bir de senin gibi sporu rutine bağlasam çok iyi olacakoyle oluyor dımı yemeyınce uzun sure. yedıkden sonra amaaan bu muymus dıyorsun eskıden lezzetlı gelen sey meger matah bır tadı da yokmus bosuna yemısım dedırtıyor ınsana
neyse bırdahakıne bunu hatırlar hıc tadına bıle bakmazsın en azından ıcınde kalmadı :)))
Hahah tesekkurlerr :) 500 gram kaldi hedefe :) azim, dirayet :)Kızın bütün menüler süperdi, hep ayni ,bi de spor 1o numara.shamanqueen
Ben dahil 10 kg fazlası olan feyz alsın kızdan valla.
Aslinda sıkılmıyorum hergun aksam salatama farkli seyler ekliyorum, enginar, asparagus, tavuk, ton baligi, aci sos falan yeni tatlar oluyor boyleceYaaa shaman aynı şeylerden sıkılmıyor musun:/?
Ben yapamıyorum böyle:/// sana çok imreniyorum ama imrendiğimle kalıyorum.
İyiymiş o zamanAslinda sıkılmıyorum hergun aksam salatama farkli seyler ekliyorum, enginar, asparagus, tavuk, ton baligi, aci sos falan yeni tatlar oluyor boylece
yok yaaa benım yaptıgım spor matah bırsey degıl haftada 2 gun yuzme 1-2 gun yuruyusÖyle oldu Nisa:) bir de senin gibi sporu rutine bağlasam çok iyi olacak
O bile çok iyi benceyok yaaa benım yaptıgım spor matah bırsey degıl haftada 2 gun yuzme 1-2 gun yuruyus
shamanquenn ıyı hareket edıyor sahsen onun kadar hareket edebılsem tamamdır dıcem de tembelım sekerım
Maşallah Semihagünaydın kızlar akşam bakamadım hiç gruba yine ben ve yine misafirliğe gittim eve geldim yattım sonra da anca şimdi okuyabildim.akşamda bi ben eksikmişim baya canlıymış topik
akşam menümde yeşil fasülye yoğurt ve acı biber turşusu vardı ama misafirlikte karpuz yedim. o karpuz öldürdü ama beni az yemeye midem alışmış galiba çok geldi baya ağrı yaptı.
aynen öyle oldu yaaMaşallah Semiha
Ne güzel sürekli misafir ağırlama,gitme durumları var.
Karpuz özellikle geç saatte yiyince sindirimi zor oluyor galiba:/
Annem neyi yaparsa onu yiyorum canımAslında ekmeği, patatesi, bisküvi makarna gibi unlu şeyleri tamamen kessen, çok daha hızlı kilo verirsin. Insulin direnci diye de bişey kalmaz. Şekerin zaten adını bile anmaya gerek yok.
annene dıyetdeyım desen ona gore yapmaz mı :)Annem neyi yaparsa onu yiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?