Annem dominat birazannene dıyetdeyım desen ona gore yapmaz mı :)
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2170463
Tahmis kahvemi içiyorum
enteresan :)Annem dominat biraz
tesekkur ederımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun:) ne güzel bir fincanmış oEki Görüntüle 2170463
Tahmis kahvemi içiyorum
esımın arkadası esıyle bıze caya ılk zıyarete geldıklerınde hedıye olarak getırmısler 2 lı fıncan takımıAfiyet olsun:) ne güzel bir fincanmış o
Soyleyemedim canım çünkü kilo veremediğim için eski eltim vs cok alay etmişti yine veremeyecegim diye korkuyorumenteresan :)
benım annemde cok dominanttır baya da cekınırım kendısınden
ama kılo vermek ıstıyorum desem dıyetdeyım desem eve asla benı zora sokacak bırsey almaz ve tum yeme duzenını bana gore sekıllendırır benım ıcın de mutlaka yapar
bence sen yıne de bır soyle hıc bır annenın cocugunun kılo vermesıne destek olmayacagını sanmam :)
Soyleyemedim canım çünkü kilo veremediğim için eski eltim vs cok alay etmişti yine veremeyecegim diye korkuyorum
ay Allah'tan tek yaşıyorum ya...ev de böyle seçenekler olsa ben de karşı koyacak irade yok.Annem neyi yaparsa onu yiyorum canım
Ben kendimi tutuyorum canım zor olsadaay Allah'tan tek yaşıyorum ya...ev de böyle seçenekler olsa ben de karşı koyacak irade yok.
Sen yapabiliyorsan baktın yemek yaramaz, yoğurt ile falan geçiştir. Bir tencere patates salatasını tek oturuşta yerim, o kadar severim, ama 1 saat geçsin üstünden 1 bardak ayran kadar tokluk hissi vermiyor bana.
Teşekkürler canimsenın kılo verecegıne ben senın kendıne ınandıgından daha cok ınanıyorum sana
daha once hazır degılmıssın
sımdı hazırsın
Tüm zahmete, nefsine yenik düşmemene acayip değecek canım. Bunca yıl her istediğimizi yedik de ne oldu sanki.Ben kendimi tutuyorum canım zor olsada
Senin çevren fesat, hiç kulak asmaa, onlara inat daha da azimlen. İnsulin direnci vs gibi bahanelerin arkasına sığınma.5 kilo verdiğime inanmadilar mesela çok kirildim hepimiz tartildik ama kabul etmediler en son vermissin ama belli degil dedi en son kiz kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?