Hep birlikte sağlıklı yaşama

Annem dominat biraz
enteresan :)
benım annemde cok dominanttır baya da cekınırım kendısınden
ama kılo vermek ıstıyorum desem dıyetdeyım desem eve asla benı zora sokacak bırsey almaz ve tum yeme duzenını bana gore sekıllendırır benım ıcın de mutlaka yapar

bence sen yıne de bır soyle hıc bır annenın cocugunun kılo vermesıne destek olmayacagını sanmam :)

Soyleyemedim canım çünkü kilo veremediğim için eski eltim vs cok alay etmişti yine veremeyecegim diye korkuyorum

Soyleyemedim canım çünkü kilo veremediğim için eski eltim vs cok alay etmişti yine veremeyecegim diye korkuyorum

senın kılo verecegıne ben senın kendıne ınandıgından daha cok ınanıyorum sana
daha once hazır degılmıssın
sımdı hazırsın

Annem neyi yaparsa onu yiyorum canım
ay Allah'tan tek yaşıyorum ya...ev de böyle seçenekler olsa ben de karşı koyacak irade yok.

Sen yapabiliyorsan baktın yemek yaramaz, yoğurt ile falan geçiştir. Bir tencere patates salatasını tek oturuşta yerim, o kadar severim, ama 1 saat geçsin üstünden 1 bardak ayran kadar tokluk hissi vermiyor bana.

Ben kendimi tutuyorum canım zor olsada

5 kilo verdiğime inanmadilar mesela çok kirildim hepimiz tartildik ama kabul etmediler en son vermissin ama belli degil dedi en son kiz kardesim

Ben kendimi tutuyorum canım zor olsada
Tüm zahmete, nefsine yenik düşmemene acayip değecek canım. Bunca yıl her istediğimizi yedik de ne oldu sanki.

Ben toplamda 5-6 kg vermişim şimdiye kadar, öyle ahım şahım bir rakam değil, ama yürürken hissettiğim o hafiflik beni mutlu etmeye başladı. Bir de toto küçülmüş daha ne olsun diyorum ingilizce de bi tabir var , the wagon you're draggin diyorlar arkandan çektiğin vagon yani, benim ki de öyleydi, kapıdan benden sonra çıkıyordu

5 kilo verdiğime inanmadilar mesela çok kirildim hepimiz tartildik ama kabul etmediler en son vermissin ama belli degil dedi en son kiz kardesim
Senin çevren fesat, hiç kulak asmaa, onlara inat daha da azimlen. İnsulin direnci vs gibi bahanelerin arkasına sığınma.

Hala laf ederlerse öncesi/sonrası fotolarını gözlerine sokarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…