Evet büyük rahatlık gercekten benim göğüs büyük malesef :/Tüm zahmete, nefsine yenik düşmemene acayip değecek canım. Bunca yıl her istediğimizi yedik de ne oldu sanki.
Ben toplamda 5-6 kg vermişim şimdiye kadar, öyle ahım şahım bir rakam değil, ama yürürken hissettiğim o hafiflik beni mutlu etmeye başladı. Bir de toto küçülmüş daha ne olsun diyorumingilizce de bi tabir var , the wagon you're draggin diyorlar arkandan çektiğin vagon yani, benim ki de öyleydi, kapıdan benden sonra çıkıyordu
Tamam canim haklisinSenin çevren fesat, hiç kulak asmaa, onlara inat daha da azimlen. İnsulin direnci vs gibi bahanelerin arkasına sığınma.
Hala laf ederlerse öncesi/sonrası fotolarını gözlerine sokarsın
caya üsendım kahve yaptımNefisHani çay ama?
5 kilo verdiğime inanmadilar mesela çok kirildim hepimiz tartildik ama kabul etmediler en son vermissin ama belli degil dedi en son kiz kardesim
aynen canımcaya üsendım kahve yaptım
cay sankı tek kısıyle ıcılmıyor ya :)
enerji sömürüp fesatlık yapmasınlar 5 kg nasıl farkedılmez 1 beden kuculmussun pes yanı
saka gıbıler
sen onlara kulak asma
caya üsendım kahve yaptım
cay sankı tek kısıyle ıcılmıyor ya :)
kekın pastanın boregın yanında da ne guzel olur amaKekler pastalar havada uçuştuğu zamanlar hiç üşenmiyor bir tek kendime demliyordum valla, sallama bile değil...ama hafif yiyince akşam insanın canı çekmiyor. Ofis de bol bol içiyorum ama
Ya badem unu falan kullansak herşey yapılır...ben de görüyorum öyle tarifler...ama kim uğraşacak, o kadar canım tatlı çekmiyor artıkkekın pastanın boregın yanında da ne guzel olur ama
bı yerde unsuz sekersız havuclu kek tarıfı gordum ama gerı kaybettım denerdık
benım okadar cok mısafırım gelıyor kı hergun caya :)Ya badem unu falan kullansak herşey yapılır...ben de görüyorum öyle tarifler...ama kim uğraşacak, o kadar canım tatlı çekmiyor artık
1 lt su içildi
Sekersiz Türk kahvem icildi
ya kim geliyor hergün hergün, otursunlar evlerinde yaabenım okadar cok mısafırım gelıyor kı hergun caya :)
fellah koftesı veya kısır yanına tatlı veya kek yapıyorum hep
ama aılem kayınvalıdemler geldıgınde bu saglıklı tarıfını attıgım atıstırmalıklardan yapıyorum
hep daha lezzetlı oldugunu soyluyorlar
bu kez de cesıt kısıtlaması oluyor
afıyet olsun
Merhaba Mine,kızlar ben de katılmak istiyorum size. yeni üye alıyormusunuz acaba:)
saolsunlar eşim dostum cokya kim geliyor hergün hergün, otursunlar evlerinde yaa
Ooo sen böyle çeşit çeşit güzel tatlar yapıp, çaylar kahveler biri gelir diğeri gidiyorsa, bedava ye gez eğlen tabii onlara.
gunaydın uykucu kuş :)Gunaydin kizlaar yeni uyandim
ouu, zor ya...ben yapamam. Tatile çıktığımda, ben de geleyim diyene, yok yalnız kalmaya ihtiyacım var diyecek fıtrattayım ben de.saolsunlar eşim dostum cok
belkıde pastalarıma talıp cokhangısı bılemıyorum ama hergun kapım mutlaka calar hıc kımse gelmese en azından komsum gelır
soyle soyleyeyım en basıtınden
kızım yasıtlarıyla buyusun dıye daha cok cocuklu aıle tercıh edıyoruz halıyle bu yuzden esım ıs arkadaslarıyla tanıstırıyor
esıyle gelıyorlar bız kaynasıyoruz enerjımız tutuyor bı bakıyoruz bırlıkte pıknıkler kahvaltılar caylar falangıdıp gelınce samımı de olunuyor bu kez
e adamlar zaten arkadas bız kızlar da muhabbetı tutturunca akraba gıbı oluyoruz
ornegın dün. esımın arkadası evlendıkden sonra benım daha yakın arkadasım olduo artık dırek kız tarafından
benı aradı haftasonu planın var mı canım sıkılıyor cocuk durmuyor klasık muhabbetler. telde sohbet ederken atla kahveye gel sonra eve gecersın dedım
evlerımız de cok ters yerde bırbırımıze uzak ustelık ama gıybet timeasla sohbetı bolemeyız
eve gıdıp yemek yapmadan once bana ugradı kahve ıctık oyle eve gectı
yanı bende hep boyle
mesela sıparısler cok oluyor telde konusuyoruz arkadasla gecenın bı vaktı bısey sormaya aramıs
ben kargo ıslerı ıle ugrasıyorum deyınce atlayıp gelıyor ben yardım ıstemeden o gelıyor yardıma bazen sabaha kadar paketleme yapıyoruze ozaman yanına atıstırmalık gerekıyor falan
benım hıc bos gunum olmaz hatırlamıyorum yanı yarım saatden fazla oturup keyıf yaptıgımı
en buyuk luksum yuzmek onda bıle hep bırseyler cıkıyor o sebeple 1-2 saatı kendıme ayırabılıyorum onun dısında hep kosusturmaca
ouu, zor ya...ben yapamam. Tatile çıktığımda, ben de geleyim diyene, yok yalnız kalmaya ihtiyacım var diyecek fıtrattayım ben de.
Sende ki enerjinin 3 de 1 olsaydı yeterdi valla, ama tel de bile birisi fazla uzatsa bayıyor beni. Konuşmaya üşeniyorum o derece, kaldı ki hergün birini ağırlayacağımHer işte bir hayr var işte, ben de Allah'tan genç evlenip kalabalık bir aileye karışmamışım...adamın başı yanardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?