Hep birlikte sağlıklı yaşama

Evet büyük rahatlık gercekten benim göğüs büyük malesef :/

Nefis Hani çay ama?
caya üsendım kahve yaptım
cay sankı tek kısıyle ıcılmıyor ya :)

5 kilo verdiğime inanmadilar mesela çok kirildim hepimiz tartildik ama kabul etmediler en son vermissin ama belli degil dedi en son kiz kardesim

enerji sömürüp fesatlık yapmasınlar 5 kg nasıl farkedılmez 1 beden kuculmussun pes yanı
saka gıbıler
sen onlara kulak asma

Kekler pastalar havada uçuştuğu zamanlar hiç üşenmiyor bir tek kendime demliyordum valla, sallama bile değil...ama hafif yiyince akşam insanın canı çekmiyor. Ofis de bol bol içiyorum ama
kekın pastanın boregın yanında da ne guzel olur ama

bı yerde unsuz sekersız havuclu kek tarıfı gordum ama gerı kaybettım denerdık

Ya badem unu falan kullansak herşey yapılır...ben de görüyorum öyle tarifler...ama kim uğraşacak, o kadar canım tatlı çekmiyor artık
benım okadar cok mısafırım gelıyor kı hergun caya :)
fellah koftesı veya kısır yanına tatlı veya kek yapıyorum hep
ama aılem kayınvalıdemler geldıgınde bu saglıklı tarıfını attıgım atıstırmalıklardan yapıyorum
hep daha lezzetlı oldugunu soyluyorlar
bu kez de cesıt kısıtlaması oluyor

1 lt su içildi
Sekersiz Türk kahvem icildi

afıyet olsun

bu haftasonu yuzmem var
sonrakı haftasonu bag evıne gıdıcem ordada bag evınde kayınpederım havuz yaptırmıstı bız kızlar kayınvalıdem ve eltılerım ıle havuza gırerız eslerımız de bıze mangal hazırlıcaklar

pesın pesın dedık cocuklarla sız ılgılenceksınız yemek olarak da mangal ısterız dıye tamam dedıler gunah bızden gıttı sonuna kadar tum haklarımızdan yararlanırız

adet oldum olucam onu beklıyorum adet olursam bu haftasonu yuzmeye gıdemem tabı
onun yerıne yururum :)

ya kim geliyor hergün hergün, otursunlar evlerinde yaa

Ooo sen böyle çeşit çeşit güzel tatlar yapıp, çaylar kahveler biri gelir diğeri gidiyorsa, bedava ye gez eğlen tabii onlara.

kızlar ben de katılmak istiyorum size. yeni üye alıyormusunuz acaba:)
Merhaba Mine,

Hoşgeldin. Bu sadece Temmuz ayı için bir topik ve bitmesine 10 gün kaldığı için listeyi yenilemiyoruz.

Ama herzaman gel katıl sohbetimize, yediklerini içtiklerini paylaş, kilo bildirimi de yapabilirsin. Destek oluruz Sorularını, yazdıklarını cevapsız bırakmayız. Ağustos listesine de girersin, olur mu?

ya kim geliyor hergün hergün, otursunlar evlerinde yaa

Ooo sen böyle çeşit çeşit güzel tatlar yapıp, çaylar kahveler biri gelir diğeri gidiyorsa, bedava ye gez eğlen tabii onlara.
saolsunlar eşim dostum cok
belkıde pastalarıma talıp cok hangısı bılemıyorum ama hergun kapım mutlaka calar hıc kımse gelmese en azından komsum gelır

soyle soyleyeyım en basıtınden
kızım yasıtlarıyla buyusun dıye daha cok cocuklu aıle tercıh edıyoruz halıyle bu yuzden esım ıs arkadaslarıyla tanıstırıyor
esıyle gelıyorlar bız kaynasıyoruz enerjımız tutuyor bı bakıyoruz bırlıkte pıknıkler kahvaltılar caylar falan gıdıp gelınce samımı de olunuyor bu kez

e adamlar zaten arkadas bız kızlar da muhabbetı tutturunca akraba gıbı oluyoruz

ornegın dün. esımın arkadası evlendıkden sonra benım daha yakın arkadasım oldu o artık dırek kız tarafından
benı aradı haftasonu planın var mı canım sıkılıyor cocuk durmuyor klasık muhabbetler. telde sohbet ederken atla kahveye gel sonra eve gecersın dedım

evlerımız de cok ters yerde bırbırımıze uzak ustelık ama gıybet time asla sohbetı bolemeyız

eve gıdıp yemek yapmadan once bana ugradı kahve ıctık oyle eve gectı

yanı bende hep boyle

mesela sıparısler cok oluyor telde konusuyoruz arkadasla gecenın bı vaktı bısey sormaya aramıs
ben kargo ıslerı ıle ugrasıyorum deyınce atlayıp gelıyor ben yardım ıstemeden o gelıyor yardıma bazen sabaha kadar paketleme yapıyoruz e ozaman yanına atıstırmalık gerekıyor falan

benım hıc bos gunum olmaz hatırlamıyorum yanı yarım saatden fazla oturup keyıf yaptıgımı
en buyuk luksum yuzmek onda bıle hep bırseyler cıkıyor o sebeple 1-2 saatı kendıme ayırabılıyorum onun dısında hep kosusturmaca

ouu, zor ya...ben yapamam. Tatile çıktığımda, ben de geleyim diyene, yok yalnız kalmaya ihtiyacım var diyecek fıtrattayım ben de.

Sende ki enerjinin 3 de 1 olsaydı yeterdi valla, ama tel de bile birisi fazla uzatsa bayıyor beni. Konuşmaya üşeniyorum o derece, kaldı ki hergün birini ağırlayacağım Her işte bir hayr var işte, ben de Allah'tan genç evlenip kalabalık bir aileye karışmamışım...adamın başı yanardı

annem senın gıbı mesela
genelde dısarda davet eder caya yemege
cok cok yakını eve gelır
uzun sohbetlerı sevmez yuregı sıkılır
bır ortamda uzun kalamaz 2 saat oturur kalkar
bana hep senın için gecmıs ne bıcım gencsın der

ben annemın kayınvalıdesı gıbı dururum annemın yanında
bende tam aksıne herkesı etrafıma toplayayım yemekler yapayım hedıyeler alayım organızasyonlar yapayım kalabalık olsun yanı cok mutlu olurum ınanılmaz mutlu olurum :)

sanırım yalnızlıgı sevmedıgım ıcın

kayınvalıdem gelıp gıden cagıran bırı degıldır cok kalabalık aıle olmalarına ragmen varlıgı yoklugu bır
annem calısan kadındı hep bakıcının mahallenın annanenın babanenın elınde buyudum yalnızdım
bı abım var hep dısardaydı gormedım kendısını pek aramız yok oyuzden
bende sehır dısında yatılı okulda falan okudum sanırım ondan
cocugumda 1 tane doktor yasaklamasa dogururdum 3-5 tane aklım basıma gelırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…