ayyyyyy cok guzel ! masallah sana ya supersınDun kendime 36 beden kot pantolon aldim nasil mutlu oldum anlatamam :) bacaklari tam oturdu beli azcik bol geldi hatta :)
Suan üst bedenim 50 42 e düşmek ilk hedefimDun kendime 36 beden kot pantolon aldim nasil mutlu oldum anlatamam :) bacaklari tam oturdu beli azcik bol geldi hatta :)
ınan yaparsınSuan üst bedenim 50 42 e düşmek ilk hedefim
Benim de dün aklıma geldi inan, Nisa bu hızla, enerjiyle niye ikinciyi yapmıyor acaba diye? Neden yasak ya?
annem senın gıbı mesela
genelde dısarda davet eder caya yemege
cok cok yakını eve gelır
uzun sohbetlerı sevmez yuregı sıkılır
bır ortamda uzun kalamaz 2 saat oturur kalkar
bana hep senın için gecmıs ne bıcım gencsın der
ben annemın kayınvalıdesı gıbı dururum annemın yanında
bende tam aksıne herkesı etrafıma toplayayım yemekler yapayım hedıyeler alayım organızasyonlar yapayım kalabalık olsun yanı cok mutlu olurum ınanılmaz mutlu olurum :)
sanırım yalnızlıgı sevmedıgım ıcın
kayınvalıdem gelıp gıden cagıran bırı degıldır cok kalabalık aıle olmalarına ragmen varlıgı yoklugu bır
annem calısan kadındı hep bakıcının mahallenın annanenın babanenın elınde buyudum yalnızdım
bı abım var hep dısardaydı gormedım kendısını pek aramız yok oyuzden
bende sehır dısında yatılı okulda falan okudumsanırım ondan
cocugumda 1 tane doktor yasaklamasa dogururdum 3-5 tane aklım basıma gelırdı
Kitap kokusuna bayılırım bende aldım ucuzluktan bir kaç tane :)Eki Görüntüle 2170522
Kitap aldım.
Benim de dün aklıma geldi inan, Nisa bu hızla, enerjiyle niye ikinciyi yapmıyor acaba diye? Neden yasak ya?
Anneler karışmış galiba...benim annem de senin gibi pratik, gelen gidenden hiç şikayet etmez.
Ben hem yalnız yaşıyorum, hem evde TV bile yok, düşün o kadar sessizliği seviyorum.
Kitap kokusuna bayılırım bende aldım ucuzluktan bir kaç tane :)
Aşk gibi değilmi? Herkes gider ama kitaplar gitmezbende :)
cok severım kıtap okumayı cok :)
aynen oyleAşk gibi değilmi? Herkes gider ama kitaplar gitmez
Bende firsat ve kitap buldukça okurum bir satır bile okumak iyi geliyoraynen oyle
kendıne zaman ayırmak denılınce aklıma dırek kıtap okumak gelır
gece 2 de falan yatma sebebım bu herkesı uyutur kıtap okurum uyumak yerıne
Hadi yaa, kiste sebep olanın gebelik olduğunu bilmiyordum. Ay Allah korusun canım, sadece 9 ay sürecek bir rahatsızlık yaşasan, sonrasında iyi olsan bile, o dönemde kızın ne olur...kaldı ki benim için de çok ciddi riskleri var diyorsun.doktor yasakladı cunku kızımın dogumunda sag tarafım komple alındı dıye anlatmıstım ya 38 cm kist
ıkıncı dogumumda da aynı seyın yasanacagını bu kez de sol tarafımın alınma ıhtımalını buda erken yasta menepoz getırecegını erken yasta benım yasım kadar erken yasta menepozun benım acımdan ozellıkle cok tehlıkelı oldugunu soylemıstı
2 farklı doktorum var duzenlı gıttıgım yıne de gecen sene amaan dıger tarafımda alınsın nolcak 2 cocuk olduktan sonra deyıp hamıle kaldım kızımdan sonra bir düşük yasadım ve baya tehlıke atlattım
doktor acıkca dusunme . dusundugun zaman bıldıgın hasta gıbı yatarak gecıreceksın o donemı bızım kontrolumuzle dedı.
ben belden asagı hastalıklarla cok sınandım 31 yasımdayım ve 4 kez amelıyat gecırdım cesıtlı sebeplerle :)
bu yuzden artık kesın olarak asla dusunmuyorum kalan enerjımı hamılelıkte tuketmek yerıne sadece kızıma harcamak ıstıyorum
zaman kötu sartlar zor saglık gıttımı gelmıyor hepsını dusununce doktorun dusunme demesi ısıme gelıyor
canım ben sizin grubun hep okuyanlarındanımkiiiimaşallah zıyaretcı akınına ugradık
amin canım sagolasın :)Hadi yaa, kiste sebep olanın gebelik olduğunu bilmiyordum. Ay Allah korusun canım, sadece 9 ay sürecek bir rahatsızlık yaşasan, sonrasında iyi olsan bile, o dönemde kızın ne olur...kaldı ki benim için de çok ciddi riskleri var diyorsun.
Keşke direk tüpleri mi bağlatsaydın? Bence de böyle bir risk alma. Çok şükür dünyalar güzeli bir evladın var zaten. Yeter size. Rabbim ona ve sizlere hepbirlikte sağlıklı, uzun ömürler versin.
sen ayrı canım bunu yazdıgım aksam 20 zıyaretcı 4 uye okuyordu bızıcanım ben sizin grubun hep okuyanlarındanımkiiii
Geçmiş olsun canımamin canım sagolasın :)
tuplerı baglatmama sebebım su
dunyanın bınbırtulu halı var
allah korusun saglık sebebıyle kızıma kardes gerekırse ? :) 1 sansım varsa onu da saklamak ıstedım :)
allah korusun ama garantıcılık dıyelım ne olur ne olmaz
o sebeple :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?