Ablama bolerolu aldik cok sık olmustu ama genelde bende sevmem bolero simdi tesettur modeller cok daha iyi
Tesettür bolerasiz cok guzel gelinlikler var
Bolero cok kötü duruyor
Maşallah, hoşgeldinkıızzzllaarrrrr ben geldiiimmm :)
eve gelelı 15 dk oldu cok gezgıncı oldum heee
asıl sana masallahhh sabah 4bucukta yazmıssın :))Maşallah, hoşgeldin
Günaydın
günaydın herkese :)
dun komık bırsey yasadım
takı dolabı almaya tekzene gıttım dolasırken esımle kızım da arkamda bagımsız gezıyoruz urunlerı ama hemen arkamdalar
kadının bırı yaklastı elbısenız cok yakısmıs sız gencler ne guzelsınız bekar mısınız dedısırf konusmak bekar olup olmadıgımı anlamak ıcın muhabbete gırıyor hee
ordan esım hemen kostu buyrun bırsey mı vardı dıye
kadın benı bekar sandı ve ayaklı çöp çatanlık yapıyorken esım tarafından yakalandı
bu zamanda hala sokakta gordugu kızı begenıp ogluna dusunen var mı ya
yok esım bırsey demedıHahahha sesli güldüm ya
bana da geçen otobüste amcanın teki yaptı
oğlunu anlatıyor övüyor bir görsen anlamsız şekilde eşin bişe dedi mi
Regl sancısı:/asıl sana masallahhh sabah 4bucukta yazmıssın :))
gunaydın :)
Eheheheh:)) vardır tabi o kadınlardandun komık bırsey yasadım
takı dolabı almaya tekzene gıttım dolasırken esımle kızım da arkamda bagımsız gezıyoruz urunlerı ama hemen arkamdalar
kadının bırı yaklastı elbısenız cok yakısmıs sız gencler ne guzelsınız bekar mısınız dedısırf konusmak bekar olup olmadıgımı anlamak ıcın muhabbete gırıyor hee
ordan esım hemen kostu buyrun bırsey mı vardı dıye
kadın benı bekar sandı ve ayaklı çöp çatanlık yapıyorken esım tarafından yakalandı
bu zamanda hala sokakta gordugu kızı begenıp ogluna dusunen var mı ya
Çok hoş bir nick olmuş, ama ben de atın Fitsy kaldıBen regl+sene sonu olmasından dolayı fena bunaldım
Yine yeni bir isim değişikliği yaptım.
Bu da bir film adı: tonari no totoro:komşum totoro..çok güzel bir animasyon filmi kızlar,tavsiye ederim
Sabah mı tartıldın ki samsonn? Benim de olmuştu öyle tartıda ama ertesi güne geçmişti. Yarına görmezsin bence o +1 iGünaydın canlar,
Biraz leblebi yedim çayla az önce. Öğlen de hurma, peynir yerim. Akşama doğru elma ve kefir. Bugünün menüsü bu.
Ya hafta içi kilom çok iyi çıkıyordu. Pazar yediğim 1 dilim ekmek ve dondurmadan 1 kilo almış olamam di mi?
Dondurma madonun şeker katkısız dondurmalarındaydı oysa...
Off ya, yarın yine aynı kiloda çıkarsam, atlıcam bir yerlerden
Çok hoş bir nick olmuş, ama ben de atın Fitsy kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?