Hep birlikte sağlıklı yaşama

sımdı lımonlu su ıcıyorum tartı oncesı arınmaca :)

Midemi bozmusum ya da üşüttüm bilmiyorum kizim da bende kötüyüz

Duş alıp serin yerde uyumak güzel oluyor da sonra böyle cırcır oluyoruz

Öğlen yemedim :)
Neden yemiyorsun falan dediler ama çok yedim sistim vs dedim
6 dan sonrada yememeye karar verdim az birsey atistirip yemeyi birakacam
1 lt su içtim şu ana kadar

Öğlen yemedim :)
Neden yemiyorsun falan dediler ama çok yedim sistim vs dedim
6 dan sonrada yememeye karar verdim az birsey atistirip yemeyi birakacam
1 lt su içtim şu ana kadar
6 dan sonra yememek çok ciddi fark ediyor canım çok ciddi bir adım bu çok sevindim :) inşallah hemen etkisini görürsün güzel motive olur sana hem

6 dan sonra yememek çok ciddi fark ediyor canım çok ciddi bir adım bu çok sevindim :) inşallah hemen etkisini görürsün güzel motive olur sana hem
4 gündür 6 dan sonra yemiyorum canım bakalım istikrar gerekiyor
Bu arada akşam kardeşim yemeğe davet etti bir şekilde az yemem lazım

Samsonncuğum benim bugün iş,dreksiyon dersi falan vardı, yarın da sınavım var, ancak yazabiliyorum.
Ben Cidde’yi seviyorum en çok,ordaki arkadaşlarımdan ve denizdeki mercanlardan dolayı
Şimdi git deseler,kızımı alır koşa koşa giderim
Arapça/İngilizce/Almanca az az hepsinden biliyorum,daha çok ilerletmek istiyorum ama bir tatil molasına ve şu ehliyet stresini atmama ihtiyacım var,inşallah yarın kurtulurum

N nscckts geçmişler olsun
Ber ra aman bi bahane bul yeme akşama

saol canım benım:)

İnşallah canım kırılır diye korkuyorum yeni evliler ilk kez yemeğe gideceğim

salata ve ayrana agırlık verırsın sebze yemegı corba yersın 1 kasık pılav yersın yenı evlıler dıye pasta borek mı yıcen kız
kımse kırılmaz saglıklı beslendıgınn zaman canım benım
bana dokunuyor yıyınce hastalanıyorum dersın sahsen ben oyle dıyorum kıımse kırılmıyor

Vayyy, çok havalıı! Ben de bir dönem Arapça çalıştım, zor ama bir o kadar da eğlenceli bir dil. Bulmaca gibi. Şimdi daha çok merak ettim Ciddeyi. Bir kere iş için gidecektim, yalnız bayanım diye vize vermedi Araplar; koca var da biz götürmüyok sanki

Başarılar canım, inşallah yarın bize güzel haberlerini ver

Meraba kizlar bende guzel bi kahvalti yaptim sabah sonrada az once bi biber dolmasi ve 2 tanede biber dolmasinin sadece biberini yedim..
Dogacak olan yegenim icin yaptirdigimiz bebek cikolatasi( madlen) geldi az once ondan 1 tane yicem birazdan cayla ve gunu noktalicam:))

oy oyy çooook geçmiş olsun, nane limon yaptın di mi? Bulantı mı var?

aslında hıc bulantımız yok
sadece cırcırız

sadece kızım arada karnım agrıyor dıyor oda ishal olusundan ates ıstahsızlık falan da yok

suyu kaynatıp dınlendırıp ıcıyoruz bugun faydası oluyor
nane lımonu aksam yapıcam babasıyla ıcıyor onu benle ıcmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…