İnşallah canım ya.
Ay seni de şişirmiştir, gecikme fenaa. Bu sıcakta pek gitmez ama adaçayı iyi geliyor. Allah'tan çok hareketlisin benim gibi bütün gün masa başı oturup, gecede kanepe de yapışmıyorsun
Şifa olsun Nisa :)sımdı lımonlu su ıcıyorum tartı oncesı arınmaca :)
Bayıldım
Şifa olsun Nisa :)
onu da içtim, yeşil çayı da sabah sabah aç karnaa.
Yatana kadar bol suya devam, son umut
Geçmiş olsun canım sabah uykusu insanı sersemletiyor ben hiç uymamayi tercih ediyorumMidemi bozmusum ya da üşüttüm bilmiyorum kizim da bende kötüyüz
6 dan sonra yememek çok ciddi fark ediyor canım çok ciddi bir adım bu çok sevindim :) inşallah hemen etkisini görürsün güzel motive olur sana hemÖğlen yemedim :)
Neden yemiyorsun falan dediler ama çok yedim sistim vs dedim
6 dan sonrada yememeye karar verdim az birsey atistirip yemeyi birakacam
1 lt su içtim şu ana kadar
4 gündür 6 dan sonra yemiyorum canım bakalım istikrar gerekiyor6 dan sonra yememek çok ciddi fark ediyor canım çok ciddi bir adım bu çok sevindim :) inşallah hemen etkisini görürsün güzel motive olur sana hem
Samsonncuğum benim bugün iş,dreksiyon dersi falan vardı, yarın da sınavım var, ancak yazabiliyorum.Kesinlike ya, ekmeğin kendisi 100 gr yok, ama sanki 500 gr olarak dönüyor bana. Sünger gibi içimde su mu topluyor nedir?
İyi hatırlattın. Sabah 1 bardak içtim aç karna, yine bi yeşil çay içeyim. Akşam da yemek yemeyeyim.
Ne güzel ya, farklı farklı yerlerde yaşamak. Yurt dışında en sevdiğin yer neresin? Hangi dilleri biliyorsun?
Ne kurtarsak kardır Esencim, bugün özen gösterelim. İnşallah tartıya yansır. Tatlıda mı yedin sen de yoksa?
İnşallah canım kırılır diye korkuyorum yeni evliler ilk kez yemeğe gideceğim
İnşallah canım kırılır diye korkuyorum yeni evliler ilk kez yemeğe gideceğim
oy oyy çooook geçmiş olsun, nane limon yaptın di mi? Bulantı mı var?Midemi bozmusum ya da üşüttüm bilmiyorum kizim da bende kötüyüz
Vayyy, çok havalıı! Ben de bir dönem Arapça çalıştım, zor ama bir o kadar da eğlenceli bir dil. Bulmaca gibi. Şimdi daha çok merak ettim Ciddeyi. Bir kere iş için gidecektim, yalnız bayanım diye vize vermedi Araplar; koca var da biz götürmüyok sankiSamsonncuğum benim bugün iş,dreksiyon dersi falan vardı, yarın da sınavım var, ancak yazabiliyorum.
Ben Cidde’yi seviyorum en çok,ordaki arkadaşlarımdan ve denizdeki mercanlardan dolayı
Şimdi git deseler,kızımı alır koşa koşa giderim
Arapça/İngilizce/Almanca az az hepsinden biliyorum,daha çok ilerletmek istiyorum ama bir tatil molasına ve şu ehliyet stresini atmama ihtiyacım var,inşallah yarın kurtulurum
oy oyy çooook geçmiş olsun, nane limon yaptın di mi? Bulantı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?