ay inşallah canım ya, geldim gittim 3 kere tartıldım. Noluyoooz dedim ya, pili azaldı diye tartı hata verir mi ki? KabullenemiyorumSabah mı tartıldın ki samsonn? Benim de olmuştu öyle tartıda ama ertesi güne geçmişti. Yarına görmezsin bence o +1 i
Bilmem ki hiç pili azalan tartım olmadı:/ ülke değiştirdikçe benim tartı da değişti sürekli:/ay inşallah canım ya, geldim gittim 3 kere tartıldım. Noluyoooz dedim ya, pili azaldı diye tartı hata verir mi ki? Kabullenemiyorum
Bilmem ki hiç pili azalan tartım olmadı:/ ülke değiştirdikçe benim tartı da değişti sürekli:/
Ekmek şişiriyor galiba samsonn, ben ekmeği kestiğimden beri 2 kilo verdim ama acayip küçüldüm ebat olarak,şişlikmiş çoğu sanırım. Senin de geçer bence, bugün detoks niyetine de bişeyler tüket,yeşil çay falan iç bence
Regl sancısı:/
Günaydın
Eheheheh:)) vardır tabi o kadınlardan
Eşin keşke kocan olduğunu belirtseymiş hemen
Yaaa işte sen böyle kıpır kıpır,o güzel enejinle dolaşınca kadınlar da hemen seni kapmaya çalışıyorlar
Günaydın canlar,
Biraz leblebi yedim çayla az önce. Öğlen de hurma, peynir yerim. Akşama doğru elma ve kefir. Bugünün menüsü bu.
Ya hafta içi kilom çok iyi çıkıyordu. Pazar yediğim 1 dilim ekmek ve dondurmadan 1 kilo almış olamam di mi?
Dondurma madonun şeker katkısız dondurmalarındaydı oysa...
Off ya, yarın yine aynı kiloda çıkarsam, atlıcam bir yerlerden
ay inşallah canım ya, geldim gittim 3 kere tartıldım. Noluyoooz dedim ya, pili azaldı diye tartı hata verir mi ki? Kabullenemiyorum
Kesinlike ya, ekmeğin kendisi 100 gr yok, ama sanki 500 gr olarak dönüyor bana. Sünger gibi içimde su mu topluyor nedir?
İyi hatırlattın. Sabah 1 bardak içtim aç karna, yine bi yeşil çay içeyim. Akşam da yemek yemeyeyim.
Ne güzel ya, farklı farklı yerlerde yaşamak. Yurt dışında en sevdiğin yer neresin? Hangi dilleri biliyorsun?
Ne kurtarsak kardır Esencim, bugün özen gösterelim. İnşallah tartıya yansır. Tatlıda mı yedin sen de yoksa?
İnşallah canım ya.benım 4 gun gecıktı normalde hıc gecıkme yasamam resmen gerım gerım gerıldım olsm da kurtulsam :)
yok canımm oncacık seyden kılo alman mumkun degıl
şişkınlık yapmıstır ama kılo yapmaz
tabıkıı pılınden dolayı hata vermıstır
Hatırlıyorum pilavları, dolmalarıYok canım tatlı yemedim bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum dikkat etmedim yediğime
dün mesela sadece kahvaltı yaptım hiç bişi yemedim yiyemedim
geçen pilav yemiştim karpuz vs
Hatırlıyorum pilavları, dolmaları
Mide ile baş ağrısı niyee ki? acaba gözlerin mi çok yoruluyor işte?
En sevdiğim yemek. Dolma ve karnıyarık. O yüzden hayatta unutmamekrana bakmaktan sanırım
dolmaları ben unutmuştum :)
Yes canım, gün mün hikaye. Bugünü bugün yapan, tartıdan önceki son gün olmasıdırBugün gündeyiz kizlar
Kendimi tutmam lazim
Aynen eve yürüyerek dönmeyi düşünüyorumYes canım, gün mün hikaye. Bugünü bugün yapan, tartıdan önceki son gün olmasıdır
Dikkat et ama, serin gölgelik yerlerden. Çok sıcak havalar, uzun süre yürümeye hiç gelmiyor gündüz saatleri.Aynen eve yürüyerek dönmeyi düşünüyorum
Tamam canım kilo almamam lazımDikkat et ama, serin gölgelik yerlerden. Çok sıcak havalar, uzun süre yürümeye hiç gelmiyor gündüz saatleri.
En sevdiğim yemek. Dolma ve karnıyarık. O yüzden hayatta unutmam
Canım göz kuruluğu olabilir sürekli ekrana bakmaktan. Refresh diye tek kullanımlık damlalar var, ben arada kulanırım, iyi geliyor.
Tamam canım kilo almamam lazım
mide bulantısı beni çok zorluyor
haftasonuda şu evlilik işi yüzünden yorucu geçiyor
uyumak istiyorum ben günlerce uyumak
Evet canım, geçen haftaki performansın çok iyiydi. Aynı şekilde devam inşallah
Ekim'de miydi düğün? Rabbim kolaylıklar versin.
Ben de şöyle bi yatıp 10 saat uyusam çok istiyorum, ama genelde maks 5 saat. Dün 4'e geliyordu yattığımda yine 6.30 da cin gibi ayaktaydım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?