Hep birlikte sağlıklı yaşama

saglıkla sıhhatle dogsun canım benım ömru guzel olsun ınsallah yegen cıkolatası cok lezzetlı olur 1 tane yemende oyuzden hıc sorun olmaz yegenler hergun dogmuyor :)

Ne güzel telaşlar! Sağlıkla, kolaylıkla gelsin meleğiniz inşallah

Çiçeğee bak, demek nane limon keyfi babayla , kahve senle

Canım şeker kullanmıyorsun, tuz ve çok az karbonat katarak su iç bir, iki tane. İyi geliyor böyle durumlara. Acil şifalar inşallah. Dedim bu meret bulaşıcı topikte diye

saglıkla sıhhatle dogsun canım benım ömru guzel olsun ınsallah yegen cıkolatası cok lezzetlı olur 1 tane yemende oyuzden hıc sorun olmaz yegenler hergun dogmuyor :)
Amin canim cok sagol:)
Yarin tarti günü ama herkes yedi bende bi tane yicem zaten ev yapimi gibi normal hazirlar kadar kalorisi yoktur bence:)

Sagol canım benim.:)) Amin İnsallah

aynen cadı cadı
heee evde serum yapımı dıyorsun aynen ıyı gelır tam olcusu varmı tuz ve karbonatın goz kararı mı yapayım
tekrar etmişim yine kendimi

N nscckts geçmiş olsun hemşerim dikkat et kendine

tesekkur ederım canım benım :)

Bende kaçamak yok benide katmayın araya kızlar
Duyun bunu kızlar, ben dahil.
Tebrikler Lady
aynen cadı cadı
heee evde serum yapımı dıyorsun aynen ıyı gelır tam olcusu varmı tuz ve karbonatın goz kararı mı yapayım

Canım minnosunkine şeker de katarsin. Çay kaşığı ucuyla hepsi. Su elektrolit mi ne oluyormuş, iyi geliyor gerçekten. :)

62 yaşın altındaki kadınları tek başına kabul etmiyorlar evet,yaşam koşulları kadınlar için her anlamda zorlayıcı gerçekten. Aslında şirketten birini akraba gösterip,dayı,enişte falan öyle vize alınabilir belki..Keşke gidebilsen samsonn,gerçekten su altı harikalar diyarı gibi. Arapça benim ekmekten sonraki ikinci muradım muhteşem bir dil gerçekten.
Bugün yine ekmeği affetmedim bu arada

Kızlar ben bugün stres topuyum yarınki malum sınavdan ötürü.
Yediklerimi sayayım:
Sabahişmiş yumurta,domates,peynir, biberli ekmek(fırında yapmışlar,dayandım dayandım reglnin sonuna soslu,biberli ekmeği hüplettim
İkindi:bikaç kaşık karnıyarık(patlıcanı közlemiştim), bikaç kaşık cacık, fındık,üzüm,hurma,türk kahvesi,bol yeşil çay.
Dünyayı yedim bugün,yarın tartı ne diyecek bakalım:)

yooo cok yememıssın
ekmek dısında yedıklerın coook normal afıyet olsun
ekmek ıcın de gecmıs olsun dıyelım olmus bır kaza :)
yarın kı sınavında basarılar dılerım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…