Meraba kizlar bende guzel bi kahvalti yaptim sabah sonrada az once bi biber dolmasi ve 2 tanede biber dolmasinin sadece biberini yedim..
Dogacak olan yegenim icin yaptirdigimiz bebek cikolatasi( madlen) geldi az once ondan 1 tane yicem birazdan cayla ve gunu noktalicam:))
Meraba kizlar bende guzel bi kahvalti yaptim sabah sonrada az once bi biber dolmasi ve 2 tanede biber dolmasinin sadece biberini yedim..
Dogacak olan yegenim icin yaptirdigimiz bebek cikolatasi( madlen) geldi az once ondan 1 tane yicem birazdan cayla ve gunu noktalicam:))
aslında hıc bulantımız yok
sadece cırcırız
sadece kızım arada karnım agrıyor dıyor oda ishal olusundan ates ıstahsızlık falan da yok
suyu kaynatıp dınlendırıp ıcıyoruz bugun faydası oluyor
nane lımonu aksam yapıcam babasıyla ıcıyor onu benle ıcmıyor
Amin canim cok sagol:)saglıkla sıhhatle dogsun canım benım ömru guzel olsun ınsallahyegen cıkolatası cok lezzetlı olur 1 tane yemende oyuzden hıc sorun olmaz yegenler hergun dogmuyor :)
Sagol canım benim.:)) Amin İnsallahNe güzel telaşlar! Sağlıkla, kolaylıkla gelsin meleğiniz inşallah
Çiçeğee bak, demek nane limon keyfi babayla , kahve senle
Canım şeker kullanmıyorsun, tuz ve çok az karbonat katarak su iç bir, iki tane. İyi geliyor böyle durumlara. Acil şifalar inşallah. Dedim bu meret bulaşıcı topikte diye
Ne güzel telaşlar! Sağlıkla, kolaylıkla gelsin meleğiniz inşallah
Çiçeğee bak, demek nane limon keyfi babayla , kahve senle
Canım şeker kullanmıyorsun, tuz ve çok az karbonat katarak su iç bir, iki tane. İyi geliyor böyle durumlara. Acil şifalar inşallah. Dedim bu meret bulaşıcı topikte diye
tekrar etmişim yine kendimi
Duyun bunu kızlar, ben dahil.Bende kaçamak yok benide katmayın araya kızlar
Canım minnosunkine şeker de katarsin. Çay kaşığı ucuyla hepsi. Su elektrolit mi ne oluyormuş, iyi geliyor gerçekten. :)aynen cadı cadı
heee evde serum yapımı dıyorsun aynen ıyı gelır tam olcusu varmı tuz ve karbonatın goz kararı mı yapayım
Yaptım içtik şimdi :)Duyun bunu kızlar, ben dahil.
Tebrikler Lady
Canım minnosunkine şeker de katarsin. Çay kaşığı ucuyla hepsi. Su elektrolit mi ne oluyormuş, iyi geliyor gerçekten. :)
62 yaşın altındaki kadınları tek başına kabul etmiyorlar evet,yaşam koşulları kadınlar için her anlamda zorlayıcı gerçekten. Aslında şirketten birini akraba gösterip,dayı,enişte falan öyle vize alınabilir belki..Keşke gidebilsen samsonn,gerçekten su altı harikalar diyarı gibi. Arapça benim ekmekten sonraki ikinci muradımVayyy, çok havalıı! Ben de bir dönem Arapça çalıştım, zor ama bir o kadar da eğlenceli bir dil. Bulmaca gibi. Şimdi daha çok merak ettim Ciddeyi. Bir kere iş için gidecektim, yalnız bayanım diye vize vermedi Araplar; koca var da biz götürmüyok sanki
Başarılar canım, inşallah yarın bize güzel haberlerini ver
yooo cok yememıssınKızlar ben bugün stres topuyumyarınki malum sınavdan ötürü.
Yediklerimi sayayım:
Sabahişmiş yumurta,domates,peynir, biberli ekmek(fırında yapmışlar,dayandım dayandım reglnin sonuna soslu,biberli ekmeği hüplettim
İkindi:bikaç kaşık karnıyarık(patlıcanı közlemiştim), bikaç kaşık cacık, fındık,üzüm,hurma,türk kahvesi,bol yeşil çay.
Dünyayı yedim bugün,yarın tartı ne diyecek bakalım:)
Sağol Nisayooo cok yememıssın
ekmek dısında yedıklerın coook normal afıyet olsun
ekmek ıcın de gecmıs olsun dıyelım olmus bır kaza :)
yarın kı sınavında basarılar dılerım canım
Sağol Nisa
Ekmek yiyince pek bi doydum da ondan çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?