Tebrikleeer :)
Sana da tebrikler canım:) yalnız ben hedefin 300 gram gerisindeyim yaTebrikleeer :)
Süper Queen! Hedef ulaşmış, aşmıssın bile
he he, emmedi mi yavrucak 5 gündür?Oh ne güzel, benim yavru yeni uyudu. Ben de yeşil çay içicem.
Samsonn demedi deme bak, benim memeler şiş,5 gündür süt depolanıyor,yarın ağır çekicem
Nisa 5 kg senin için nedir? 1 ay da bile verirsin bence, ama hiç kasmaya gerek yok, gayet iyi duruyorsun fotolarda2 ayda 5 kılo versem ne guzel olur
bırde 2 ay boyunca duzenlı squat yapıp vucuda calıssam
hayaller... :)
Canım o yediklerine rağmen 200 gr hiç bişey. Demekki metabolizma iyi, bu güzel haber. Sen son 1 hafta özenle 2 kg çok rahat verirsin bence.Artılardayım
Bizi bırakınca böyle oluyor. Son hafta daha aktif katılımcı ol inşallah Prensesbirde benimm cok.kacamagim oldu kizlar affiniza siginiyorummm
son haftamız bu hafta hedefıme ulasabılırsem tamam olacakNisa 5 kg senin için nedir? 1 ay da bile verirsin bence, ama hiç kasmaya gerek yok, gayet iyi duruyorsun fotolarda
Eki Görüntüle 2171837
bende artilardayim malesefff
Wuuuu, 2,5 Kg dan fazla!!
Berracım güzel, dünkü menü olmasaymış bu en az -800 olurdu bence. Kekler, kurabiyeler, dolmalar, bayram havasında bir gün geçmiş sanki
Canım o yediklerine rağmen 200 gr hiç bişey. Demekki metabolizma iyi, bu güzel haber. Sen son 1 hafta özenle 2 kg çok rahat verirsin bence.
Canım, aynı olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?