Onun olmaması lazım canım; hamilelik sağlığı için ciddi bir sıkıntı yapıyormuş. Evde ki güzelliği sağlıkla büyütsün inşallah.nasip bu islerr allah isterse hersey olur
Hadi inşallah bi 89 u göreyim gerisi gelicek inş hiç söyleme 5 dk sürüyo yemek ama ızdırabı:)ama değiyor di mi Lady?
Bu istikrarla devam edersen ay sonunda tablomuza bakınca kendinle gurur duyacaksın
Yıllarca yedik de ne oldu sanki, 15 dk'lık bir zevk en fazla
Ben de 52 olmalıyım ben de öyle yapsam iyi olacak:)Çok az yiyorum aç geziyorum desem yeridir:)
Evet kesinlikle öyle2 lady quenn tonarit ve prenses bızlerı sollayıp dört nala koşuyorlar valla helal olsun superler :)
Benim yolum uzun sizler iyisiniz az biraz dikkat etseniz gider hemenBen de 52 olmalıyım ben de öyle yapsam iyi olacak:)
Hiç sevmem, töbe nimet ama sıcaklarda da iyi gitmiyor, lakin işe yarıyor. 2 bardaktan fazla sakın içme. Kalbi yoruyor
Onun olmaması lazım canım; hamilelik sağlığı için ciddi bir sıkıntı yapıyormuş. Evde ki güzelliği sağlıkla büyütsün inşallah.
yolun hıc uzun degıl canım bak hemen ornek vereyımBenim yolum uzun sizler iyisiniz az biraz dikkat etseniz gider hemen
Hey maşallah, bu hızlı yoldan geçeni çevirip doyurmaya başlayacaksın senctesı annemler
pazar arkadaslarım
ptesı eltımler ve kayınvalıdemler bende yemekteler
Yemeyip yediriyor resmenHey maşallah, bu hızlı yoldan geçeni çevirip doyurmaya başlayacaksın sen
Hey maşallah, bu hızlı yoldan geçeni çevirip doyurmaya başlayacaksın sen
Yemeyip yediriyor resmen
Evet bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar bi anlık mutluluk için yedim yedim hiçbişey olmadı daha çok pişmanlık duydum:)yolun hıc uzun degıl canım bak hemen ornek vereyım
ben soyle dusundum
100 kılo olana kadar nasıl yedıgını dusun nisa dedım kendıme
sonra o yedıklerını yemedıgını dusun dedım
ıste bukadar basıt aslında dedım
ozaman o uzun gordugum yol bı anda yarılandı :)
zaten hep elımızın altında yemek . ıstedıgımız seylere ulasmak kolay ıstesek yıne yerız ama tadını bılıyoruz oyuzden bu alıskanlıkları degıstırıp yerıne baska seyler koyuyoruzEvet bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar bi anlık mutluluk için yedim yedim hiçbişey olmadı daha çok pişmanlık duydum:)
Haklısın canim wc ye gittim sonunda rahatladimYes! Hepimiz ekstra önem gösterelim, hatta spor da ekliyelim bu hafta.
Ne var ki içinde? poşet çaylarda pek iş yok sanki.
Canım adaçayını denedin mi?
Esefle kınadım karı koca sizi
yalnız varya her pazar ıcın esımle bu pazar kendımıze ayıralım kımse gelmesın kımseye gıtmeyelım dıyoruz 4 senedır bır pazar bırsey yapamadık bı uyuyamadık ıse gıder gıbı sabah 7 de kalkmak zorunda kaldık
artık yeteeeeerrr dedık ama bu kez de bayram gelıyorsu bayramı atlatalım bayram ertesı pazar asla ama asla plan yapmayıp oglene kadar uyucaz
dogru dıyorsun artık bızde usandıkEsefle kınadım karı koca sizio ne yaaa, canınızın kıymetini bilin azıcık
Böcüük, seni tekrar aktif görmek güzelYemeyip yediriyor resmen
sagol canim aktifim aktif merak etmeBöcüük, seni tekrar aktif görmek güzel
Sağol canım. Mutlaka deneyeceğimSana da şifa olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?