Hep birlikte sağlıklı yaşama

Hiç sevmem, töbe nimet ama sıcaklarda da iyi gitmiyor, lakin işe yarıyor. 2 bardaktan fazla sakın içme. Kalbi yoruyor

Onun olmaması lazım canım; hamilelik sağlığı için ciddi bir sıkıntı yapıyormuş. Evde ki güzelliği sağlıkla büyütsün inşallah.

ayyy strese gırdım tamam 1 bardaktan fazla ıcmem
yuruyus yapayım ben bugun belkı ıyı gelır

Benim yolum uzun sizler iyisiniz az biraz dikkat etseniz gider hemen
yolun hıc uzun degıl canım bak hemen ornek vereyım
ben soyle dusundum
100 kılo olana kadar nasıl yedıgını dusun nisa dedım kendıme
sonra o yedıklerını yemedıgını dusun dedım
ıste bukadar basıt aslında dedım

ozaman o uzun gordugum yol bı anda yarılandı :)

Hey maşallah, bu hızlı yoldan geçeni çevirip doyurmaya başlayacaksın sen

Yemeyip yediriyor resmen

yalnız varya her pazar ıcın esımle bu pazar kendımıze ayıralım kımse gelmesın kımseye gıtmeyelım dıyoruz 4 senedır bır pazar bırsey yapamadık bı uyuyamadık ıse gıder gıbı sabah 7 de kalkmak zorunda kaldık
artık yeteeeeerrr dedık ama bu kez de bayram gelıyor su bayramı atlatalım bayram ertesı pazar asla ama asla plan yapmayıp oglene kadar uyucaz

Evet bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar bi anlık mutluluk için yedim yedim hiçbişey olmadı daha çok pişmanlık duydum:)

Evet bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar bi anlık mutluluk için yedim yedim hiçbişey olmadı daha çok pişmanlık duydum:)
zaten hep elımızın altında yemek . ıstedıgımız seylere ulasmak kolay ıstesek yıne yerız ama tadını bılıyoruz oyuzden bu alıskanlıkları degıstırıp yerıne baska seyler koyuyoruz

bu sebeple bu yol senın ıcın sandıgından daha guzel ve kolay gecıcek
cok ıyı gıdıyorsun 1 ay sonra kendıne ınanamayacaksın degısıme ınanamayacaksın ve bız hepımız senı ve dıger arkadaslarımızı alkıslıcaz

Esefle kınadım karı koca sizi o ne yaaa, canınızın kıymetini bilin azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…