Dünden beri wc ye gidemiyorum karnım davul gibi şu ana kadar 2 lt su ictimMerhaba Canolaaaar,
Tablomuz güncellenmiştirBence bu haftayı yine çok iyi kapattık. Gram artılar, sabit kalmalar çok doğal. Vücud direnç gösteriyor zaman zaman, ve hazımsızlık, ödem de olabilir onlar. Sağlıkdan yana tercih yapmaya devam ediyoruz
pes etmek, vazgeçmek yok
2 lady Bir hafta da 2,5 kg ile listemizi yeniden salladı . @shamanqueen ve @tonaritotoro zaten az olan kilolarından 800'er gram daha vererek çoktan hedeflerine ulaşmışlar bile
prensesinannesi tatil kaçamaklarına rağmen 2 hafta önceki kilosundan 2,4 kg daha düşmüş
@_Makaron_ , @Mitsuomi E Ev KushuBer ra , liliyaa herkesin verdiği kilolar çok iyii
Son haftamıza girdik. Tam gaz yola devam arkadaşlar
Canım hamur işlerinden olabilir. Yeşil çay içmeyi dene. Yulaf gibi lifli gıdalar da tavsiye ederim.Dünden beri wc ye gidemiyorum karnım davul gibi şu ana kadar 2 lt su ictim
20 dk yürüyüş yaptim ama yok nafile :/
Son derece sağlıklı bir menü Ev Kushuu, tatmin de ediyorsa aynen devam etmek mantıklı
Vicdan çorbasına sen ilk yazdığında baktım netten. Çok yeşilTadı nasıl, sıcak mı içiyorsun?
Sağol canım. Mutlaka deneyeceğimEvet çok yeşil ve herkes sevmeyebilir ama kokusu bana ezogelini çağrıştırdığından (nedense) severek içiyorum
Ben sıcak içiyorum bazen yoğurdumu içine katıyorum o zaman soğuğa yakın ılık oluyor öyle de güzel oluyor
Yarım ölçü yapıp deneyebilirsin veya yeşilliklerin miktarını azaltabilirsin diye düşünüyorum
Bir de tarifte kuru nane de var ben onu koymuyorum zaten tazesi var içinde
Biberi de içerken isteğime göre ekliyorum
Bu arada tariftekiyle çok oluyor çorba iç iç bitmiyor ama ben tam ölçü yapıyorum
1 paket 5 i 1 arada cay kalmış icsem faydasi olur mu acaba ?Canım hamur işlerinden olabilir. Yeşil çay içmeyi dene. Yulaf gibi lifli gıdalar da tavsiye ederim.
Taze zencefilde benim metabolizmamı hızlandırıyor.
hamile olabilirmisin
yok imkansız yanı okadar seye ragmen olursa dünya da haber oluruz gercektenhamile olabilirmisin
Tesekkurler :)Merhaba Canolaaaar,
Tablomuz güncellenmiştirBence bu haftayı yine çok iyi kapattık. Gram artılar, sabit kalmalar çok doğal. Vücud direnç gösteriyor zaman zaman, ve hazımsızlık, ödem de olabilir onlar. Sağlıkdan yana tercih yapmaya devam ediyoruz
pes etmek, vazgeçmek yok
2 lady Bir hafta da 2,5 kg ile listemizi yeniden salladı . @shamanqueen ve @tonaritotoro zaten az olan kilolarından 800'er gram daha vererek çoktan hedeflerine ulaşmışlar bile
prensesinannesi tatil kaçamaklarına rağmen 2 hafta önceki kilosundan 2,4 kg daha düşmüş
@_Makaron_ , @Mitsuomi E Ev KushuBer ra , liliyaa herkesin verdiği kilolar çok iyii
Son haftamıza girdik. Tam gaz yola devam arkadaşlar
2 lady quenn tonarit ve prenses bızlerı sollayıp dört nala koşuyorlar valla helal olsun superler :)
Yes! Hepimiz ekstra önem gösterelim, hatta spor da ekliyelim bu hafta.kizlar hedef haftasi nonsallh kacamaksiz olur
Ne var ki içinde? poşet çaylarda pek iş yok sanki.1 paket 5 i 1 arada cay kalmış icsem faydasi olur mu acaba ?
Canım adaçayını denedin mi?
Çok az yiyorum aç geziyorum desem yeridir:)
Yes! Hepimiz ekstra önem gösterelim, hatta spor da ekliyelim bu hafta.
Ne var ki içinde? poşet çaylarda pek iş yok sanki.
Canım adaçayını denedin mi?
Hiç sevmem, töbe nimet ama sıcaklarda da iyi gitmiyor, lakin işe yarıyor. 2 bardaktan fazla sakın içme. Kalbi yoruyordenemedım deneyeyım asırı gergınım bı an once kurtulmak ıstıyorum
davul gıbı şiştim ya
ama değiyor di mi Lady?Çok az yiyorum aç geziyorum desem yeridir:)
nasip bu islerr allah isterse hersey oluryok imkansız yanı okadar seye ragmen olursa dünya da haber oluruz gercektenokadar ımkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?