Hep birlikte sağlıklı yaşama

Dünden beri wc ye gidemiyorum karnım davul gibi şu ana kadar 2 lt su ictim
20 dk yürüyüş yaptim ama yok nafile :/

Son derece sağlıklı bir menü Ev Kushuu, tatmin de ediyorsa aynen devam etmek mantıklı

Vicdan çorbasına sen ilk yazdığında baktım netten. Çok yeşil Tadı nasıl, sıcak mı içiyorsun?

Evet çok yeşil ve herkes sevmeyebilir ama kokusu bana ezogelini çağrıştırdığından (nedense) severek içiyorum
Ben sıcak içiyorum bazen yoğurdumu içine katıyorum o zaman soğuğa yakın ılık oluyor öyle de güzel oluyor
Yarım ölçü yapıp deneyebilirsin veya yeşilliklerin miktarını azaltabilirsin diye düşünüyorum
Bir de tarifte kuru nane de var ben onu koymuyorum zaten tazesi var içinde
Biberi de içerken isteğime göre ekliyorum
Bu arada tariftekiyle çok oluyor çorba iç iç bitmiyor ama ben tam ölçü yapıyorum

2 kabak

2 soğan

2 domates

2 yemek kaşığı bulgur

2-3 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

1 demet nane

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

Kuru nane, kimyon, karabiber, kimyon

Yapılışı;

Kabak, soğan, domates küp küp doğranır. Sarımsaklar bıçak yardımı ile hafifçe ezilir. Nane maydanoz ve dereotu çok ince olmayacak şekilde doğranır veya elle parçalanabilir. Tüm malzeme 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hafifçe sotelenir. Üzerine 2-3 bardak su ilave edilerek sebzeler yumuşayıncaya değin pişirilir. Dilerseniz blender yardımı ile püre haline gelebilir veya taneli olarak da içilebilir.

Vicdan çorbası tarifi

Sağol canım. Mutlaka deneyeceğim Sana da şifa olsun inşallah.

yıne kist mist olmasın da strese gırdım resmen hanı hep 28 gunde bır olurum erken olurum hıc gec olmam hayatımda ılk kez boyle bırsey oluyor

Tesekkurler :) 2 lady napmış öyle

Yes! Hepimiz ekstra önem gösterelim, hatta spor da ekliyelim bu hafta.

Ne var ki içinde? poşet çaylarda pek iş yok sanki.

Canım adaçayını denedin mi?

denemedım deneyeyım asırı gergınım bı an once kurtulmak ıstıyorum
davul gıbı şiştim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…