Öyle oldu biraz kisir baklava vs de vardı im cola cips yaklasmadimBerracım güzel, dünkü menü olmasaymış bu en az -800 olurdu bence. Kekler, kurabiyeler, dolmalar, bayram havasında bir gün geçmiş sanki
Evet canım, grupça çok iyi gidiyoruz bence de! Demek isteyince oluyormuş.
Kızlaaaar, ben sınava gidiyorum. Dua edin nolur, Allah kolaylaştırsın
ahahahMerhaba tekrar canlar!!
Erkenden tartı fotoları yüklenmiş yine. Hepinize gösterdiğiniz özen için teşekkürler
Bir tek_Makaron_ ve M Mitsuomi kaldı. Onların da bildirimleri gelince listemiz güncellenecektir.
3 haftayı geride bıraktık, ve bence herkes çok iyi bir iş çıkarmış.
Bu da benim kilom bu hafta :
Eki Görüntüle 2171913
Defalarca çektim, yine ters, Ay 58 gibi durunca da başka hoş gözüküyor
Buyrunnnn
sonuc hemen cıktı mıKızlar, kaldım sınavdan:/
Evet Nisa, burda tek kişi için sınav randevusu alınıp,hoca arkadan not alıyor ve anında sonucu açıklıyor. Hatalarımla birlikte bir not verdi ve güle güle dedi:/sonuc hemen cıktı mı
canım hayırlısı olsun kendını uzme sen elınden gelenı yaptın kısmetEvet Nisa, burda tek kişi için sınav randevusu alınıp,hoca arkadan not alıyor ve anında sonucu açıklıyor. Hatalarımla birlikte bir not verdi ve güle güle dedi:/
Bu imgeleri nasıl yapiyosun
ya bu kadar kafana takma, detaylarda boğulma, güzel telaşlar ve sadece bir kaç saatlik olaylar..haftalarca üzerinde durup stress yaptığın gibi değil, bi şekilde olup bitiyorbu ara inanılmaz yoğunluk var
evde de dinlenemiyorum nikah kına hepsi ayrı dertt
liste ne zaman hazır olacak
Öyle oldu biraz kisir baklava vs de vardı im cola cips yaklasmadim
Sıkılaşmam lazım malesef verdiğim kilo belli olmuyor
Kızlar, kaldım sınavdan:/
Enfes bir menü yine, afiyet olsun Nisaakızlar bugunku menumu yazayım
sabah mantarlı omlet 2 yumurta ıle
1 avuc karısık kuruyemıs
1 bardak ayran
5 zeytın
sımdı turk kahvesı ıcıyorum
aksam nohutlu salata yapıcam :) yanında azıcık tavuk ızgara da cektı canımondan da yerım
Enfes bir menü yine, afiyet olsun NisaaZencefilli nohutu beğendin mi?
Tesekkurleer :) bakalim temmuzun sonuna kadar ne kadar daha gidiceek :)Süper Queen! Hedef ulaşmış, aşmıssın bileAzmin, iradenin gücüü
Tabii, ben de hep aç tartılıyorum, 100 gr bile önemli bana
Maalesef,yapacak bişey yok artık. Sağolasın Nisacanım hayırlısı olsun kendını uzme sen elınden gelenı yaptın kısmet
Son derece sağlıklı bir menü Ev Kushuu, tatmin de ediyorsa aynen devam etmek mantıklıBen ctesiden beri aynı menüyü yiyorum, ctesiye kadar aynı devam etmeyi düşünüyorum
Kahvaltıda: yulaf kepekli fit pankek, 25 gr beyaz peynir, domates/salatalık/yeşillik
Ara: 100 gr kadar (2 ince dilim) ananas + yeşil çay
Öğle: Tavuklu veya balıklı yağsız limonlu salata
Ara: Sade kahve + 1 hurma + 4-5 badem veya çiğ yerfıstığı
Akşam: 2-3 kepçe Vicdan çorbası + 2-3 kaşık yoğurt
Bu menüyü sevdim çünkü hem kilo verdirdi hem de tatlı atağım hiç olmuyor çünkü 2 ara öğünümde de tatlı şeyler var, duraklayana kadar değiştirmeyeyim diyorum, bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?