Tabii ki sporun her türlüsü iyidir. Internetten Leslie de yapabilirsin. O da evde çok kolay ve zevkliBen eski bi topik buldum bu jillian yöntemi ile zayıflama konulu görselli
Onu da uygulamak istiyorum incelmek adına
Fark ettim, inşallah tiyee alıyoruz diye kızmadin.
Canım sakın içinde yaşama sinirini, muhatabina ilet.
Tabii ki sporun her türlüsü iyidir. Internetten Leslie de yapabilirsin. O da evde çok kolay ve zevkli
Sıkma canını, kimse içinde işinden olma. Hepsi geçer. Biri seni mi.suçladi, anında söyle gerçeği, yapılan hatayiAy bende bir muhasebe müdürü var adam telefondan kafasını kaldırmıyor ki
Kimi kime etcem cidden yoruldum evleniyor olmasam anında çıkardım burdan
Prenses Mitsuu 'nun adını tikla, oradan profiline gidiyorsun. Mesajlar, açtığı tüm konular diye bişey var. Orada göreceksin tariflerine linkleri.
Bu arada yemeğin de gayet güzel. Merak etme .:)
Canlar ben bu akşam 100 gr kuzu eti, yanında salata ve acı biber soslu karabugday yedim.
Esenmine sen ne yedin ?
İkinizinde guzel bence:)
Ya kesinlikle jillian ise yariyo:)Ben eski bi topik buldum bu jillian yöntemi ile zayıflama konulu görselli
Onu da uygulamak istiyorum incelmek adına
Sıkma canını, kimse içinde işinden olma. Hepsi geçer. Biri seni mi.suçladi, anında söyle gerçeği, yapılan hatayi
:))
Esen canım bosver sacm sapan kisiler icin sikma canini:/
Ya kesinlikle jillian ise yariyo:)
Ben 61 oldum herkes 55 gibi duruyosun diyodu 1 ay yaptim ve sonucu oyleydi
Ya bugün iş için dışarda idim biraz. Bir ara bir börekcinin önüne parkettik. Ben de giren çıkanı izliyorum. 10 kisiden 6 sı obez, 3 ü göbekli , belki 1 genç normal görünümlü. Zamanın da ben de az yememdim. Ne oluyor 10 dk lık bir haz için yapışan kilolar ve enerjik olmak yerine yedikçe hantallasan bir beden.Ona da bakayım canım
Sabah bizimkiler börek aldı hayır dedim esen sen süt iç
:))
Esen canım bosver sacm sapan kisiler icin sikma canini:/
Ya kesinlikle jillian ise yariyo:)
Ben 61 oldum herkes 55 gibi duruyosun diyodu 1 ay yaptim ve sonucu oyleydi
Gecicek bi kaç güne. Hem bak hafta sonu geldi bile.Çok bunaldım ben ya
Harbiden kendimi 100 yaşında hissediyorum
Ya bugün iş için dışarda idim biraz. Bir ara bir börekcinin önüne parkettik. Ben de giren çıkanı izliyorum. 10 kisiden 6 sı obez, 3 ü göbekli , belki 1 genç normal görünümlü. Zamanın da ben de az yememdim. Ne oluyor 10 dk lık bir haz için yapışan kilolar ve enerjik olmak yerine yedikçe hantallasan bir beden.
Gecicek bi kaç güne. Hem bak hafta sonu geldi bile.güzel dolaş, tüm stresini at
Hay Allah
Hay Allah
Bugünün ters geçti senin aksi gibi
Haftasonu inşallah keyfin yerine gelir canım :)
Canım benim yaptigim 1 leveldi gunde bir kez onu yapiyodum yarin saatBaktım bende günde yarım saat etap etap yapılıyor zorlamaz gibi ama şuan bel ağeısından kimse beni kaldıramaz
Waaaayyy be diyor insan:))Ya bugün iş için dışarda idim biraz. Bir ara bir börekcinin önüne parkettik. Ben de giren çıkanı izliyorum. 10 kisiden 6 sı obez, 3 ü göbekli , belki 1 genç normal görünümlü. Zamanın da ben de az yememdim. Ne oluyor 10 dk lık bir haz için yapışan kilolar ve enerjik olmak yerine yedikçe hantallasan bir beden.
tabiki de hayir kavun da vardi ama yemedim onlardanAfiyet olsun Semiha. Gayet güzel . Orada bazlama mi, yufka mı öyle hoş bişey gördüm, onu yemedin di mi?
saliya yetis ve kacamak yapma yeterk8zlar.internet paketimm.bitti bitecekk bir.kac gun goremessem.sebebi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?