Hep birlikte sağlıklı yaşama

cocuklar bunları yemıyor mu ?
sız evde ne yıyorsunuz mesela :)

Lavaş ekmeğe dürüm yapmadan mıı

ben tanımıyorum oyle bır ekmegı haberım yok unuttum

cocuklar bunları yemıyor mu ?
sız evde ne yıyorsunuz mesela :)

ben tanımıyorum oyle bır ekmegı haberım yok unuttum
Patetes kızartması tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler çeşit az bizde başa sarıyoruz hep çoğu şeyi yemiyolar hemen çıkarıyolar mideleri bulanıyo ama ben öylemiyimm

Patetes kızartması tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler çeşit az bizde başa sarıyoruz hep çoğu şeyi yemiyolar hemen çıkarıyolar mideleri bulanıyo ama ben öylemiyimm
pekı tekrar cıkarmalarının sebebı ne
tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler dısında bırsey yok mu

sen beslenmenı ayrı tut sinirlenıp kendını yemege verme
cocuklar tadı guzel olan herseye bayılır sadece zamanla ... eni sonu yıyecekler oyle dusun onu kafana takma
ama gercekden bır beslenme duzenı oturtmanız sart
kebap yok tava yok pürpürüm aşı yok bu nasıl ıs bacım

Ne pirpirim aşı ne salatası hiçbirini yemezler yoğrtlu çorbanın hergün bi çeşidini yap yerler ama

Aaa o niye ya? Kan değerlerine baktırdın mı? Kansızlık ya da tiroid gibi sorun olmasın

Estağfirullah :) Birazdan listemizi güncelliyorum. Yeni üyeler ilk sayfa da görebilir
Tiroidim var evet, ilaç kullanmaya başladım ama bebeğim çok yoruyor,gece uyuyamıyorum,çalışıyorum,kendime vakit ayıramıyorum falan filan:)))
Bu arada baş ağrısına dayanamadım,ilaç içmek için hurma diyetini bozdum

Ne pirpirim aşı ne salatası hiçbirini yemezler yoğrtlu çorbanın hergün bi çeşidini yap yerler ama
sen onlara ıstedıklerını yap bosver oyle boyle buyuyorlar :)
onları buyuturken bızım bolgesel buyumelerımız olmasın yeter kı

selamm kizlar
kahvaltim ;
.2 haslanmis yumurta
.1 domates
.1 tane salata
.2 tane ceviz
.2 yemek.kasigi lor peynir
oglen yemegim;
.1 tabak kiymali ispanak.yemegi
.1 kase semiZotlu cacık
aksam yemegim;
.1 tabak cevizli.peynirli.salata
Gayet güzel ,afiyet olsun Prenses. Internet sorunun çözüldü mü?

selamm kizlar
kahvaltim ;
.2 haslanmis yumurta
.1 domates
.1 tane salata
.2 tane ceviz
.2 yemek.kasigi lor peynir
oglen yemegim;
.1 tabak kiymali ispanak.yemegi
.1 kase semiZotlu cacık
aksam yemegim;
.1 tabak cevizli.peynirli.salata
Super canim aynen devam:)
Sagol canım:)

Samsonn teşekkür ederim. Bugün kendimi hem zihnen hem bedenen daha iyi hissediyorum. Diyet işe yaramaya başladı galiba. Kolumu,bacağımı kaldırıp 3-5 hareket de yaptım inşallah artark devam ettiririm.

Ben de yazayım bugün yediklerimi.
-5 hurma
-1 kase tohumlu(keten-susam-kabak-ay çekirdeği) yoğurt
-1 kase tavuk suyu çorba
-8-10 tane kabuklu fıstık içi
-2 bardak çay
-bol su
*max 2 hurma daha yerim dayanamazsam:/

Menum
Sabah
Peynir 3er dilim kasar suzme
3zeytin
Ogle
2 baklava:////
Aksam
1.5 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Su
2lt
Spor yapamadım tum evi temizledim

Bugun asssiri bi tatli yeme istegim var

Yaaaa 2lady,yavrularla çok zor bu diyet işi
Allah’tan eşimin mesai saatleri uygun da ben çoğunlukla eşimle baş başa bırakıyırum benim boncuğu. Yememelerine sinir olup yemek çok kötü bir handikap:/ az az koy önlerine yerlerse eklersin. Benim kızımın da çok fena bir iştahı var. Tavuk ve pilav favorisi,gayrısını yemiyor desem yeri. Emzirmeye zor derdim ama yemek olayı çok daha sıkıntılıymış
Allah kolaylık versin sana da

benimde 32 aylik.kizim.var bizimkimdede sıkıntı vardi ama bu son zmanlarda kendi kendine duzeldi.birde 6 aylik oglum var simdi ama duzgun emmiyor zorluyorum iykuda falan anca zor belaa simdi ek.gidaya gectim insallah o sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…