cocuklar bunları yemıyor mu ?Çok güzel bunlarda canım bizimkilerde iş yok görsen antepli değil iskandinav ülkelerden gelmiş sanırsın iştah desen yok ne haplar şuruplar kullanmaya çalıştım oda yok olan bana oluyo sinirlendikçe daha çok yiyorum ben sıkıntı orda zaten yeme düzenimize el atmak lazım
Lavaş ekmeğe dürüm yapmadan mıı
sagol canim:))afıyet olsun gayet guzel :)
Patetes kızartması tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler çeşit az bizde başa sarıyoruz hep çoğu şeyi yemiyolar hemen çıkarıyolar mideleri bulanıyo ama ben öylemiyimmcocuklar bunları yemıyor mu ?
sız evde ne yıyorsunuz mesela :)
ben tanımıyorum oyle bır ekmegı haberım yokunuttum
pekı tekrar cıkarmalarının sebebı nePatetes kızartması tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler çeşit az bizde başa sarıyoruz hep çoğu şeyi yemiyolar hemen çıkarıyolar mideleri bulanıyo ama ben öylemiyimm
Tiroidim var evet, ilaç kullanmaya başladım ama bebeğim çok yoruyor,gece uyuyamıyorum,çalışıyorum,kendime vakit ayıramıyorum falan filan:)))Aaa o niye ya? Kan değerlerine baktırdın mı? Kansızlık ya da tiroid gibi sorun olmasın
Estağfirullah :) Birazdan listemizi güncelliyorum. Yeni üyeler ilk sayfa da görebilir
sen onlara ıstedıklerını yap bosver oyle boyle buyuyorlar :)Ne pirpirim aşı ne salatası hiçbirini yemezler yoğrtlu çorbanın hergün bi çeşidini yap yerler ama
Aynen öyle oldum zaten ben onlar sağlıklı olsun diye hamilelikten beri olan bana oldu onlar çöp adam gibiler ya bensen onlara ıstedıklerını yap bosver oyle boyle buyuyorlar :)
onları buyuturken bızım bolgesel buyumelerımız olmasın yeter kı
Gayet güzel ,afiyet olsun Prenses. Internet sorunun çözüldü mü?selamm kizlar
kahvaltim ;
.2 haslanmis yumurta
.1 domates
.1 tane salata
.2 tane ceviz
.2 yemek.kasigi lor peynir
oglen yemegim;
.1 tabak kiymali ispanak.yemegi
.1 kase semiZotlu cacık
aksam yemegim;
.1 tabak cevizli.peynirli.salata
Super canim aynen devam:)selamm kizlar
kahvaltim ;
.2 haslanmis yumurta
.1 domates
.1 tane salata
.2 tane ceviz
oglen yemegim;
.1 kase semiZotlu cacık
aksam yemegim;
Sagol canım:)
Yaaaa 2lady,yavrularla çok zor bu diyet işiPatetes kızartması tavuk sote makarna ıspanaklı yemekler çeşit az bizde başa sarıyoruz hep çoğu şeyi yemiyolar hemen çıkarıyolar mideleri bulanıyo ama ben öylemiyimm
Hiç taviz yokselamm kizlar
kahvaltim ;
.2 haslanmis yumurta
.1 domates
.1 tane salata
.2 tane ceviz
oglen yemegim;
.1 kase semiZotlu cacık
aksam yemegim;
Hiç taviz yoksüper tesekkur ederim yanliz kahvaltida 7 tanede zeytin yedim onu yazmayi unutmusun 109 kilo.olmusumm yemisim.yiyecegim.kadar insallah hic aksatmamda nolur bana cok.dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?