Ben bugün ne yedim diye düşünüyorum
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen
Tarhana. Çorbası
3 kaşık salata yoğurt iki kaşık pilav yedim
Akşam
Patlıcan közleme yoğurtlu pul biberli
Hayır, içerik olarak da çok kötü bence. Yok fruktoz, yok bezelye proteini vs...o kadar işlenmiş gıdadan kimseye fayda gelmez.herbalife kullandiniz mi peki kizlar hic
Hoş geldin canım. :)ben eve yenı geldım
davetlıydım caya malum sonrasında esımle kucuk cadıyla gezdık bıraz
telde netım kalmadı oyuzden gıremedım eve gelır gelmez bılgısayara saldırdım
Güzel menü canım, stresine rağmen aşırı bişey yok. :)
gunaydinnnnGunaydiiiiiiiinnn
Gunaydiiiiiiiinnn
o cok cadı oooHoş geldin canım. :)
Yavru kuşu da kendiniz gibi gececi yapmışsınız .
bızde azim bıtmezzz :)gunaydin canlaarr bende kahvalti niyetine findik yedim bol su icicem bugun insallah. bugun herkeste sanki bi azim mi sezdim ne
Canım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.Az önce tartıldım hala aynı kilodayım
Nisa Junioro cok cadı ooohem gececı hem kahvecı
gecer karsına karsılıklı sade kahve ıcer sohbet eder bacak bacak ustune atıp
yaa sımdıkı cocuklar cıdden alemCanım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.
Nisa Junioryakında aaaa hic bu yenir mi diye de başlar.
sabah uyandım uyanır uyanmaz yerlerı sılıp toz aldım
gece fırtına vardı tum ev toprak olmus kahverengı oldu bez yıkadım temızlenmedı ıcıne ısledı oyle toprak
balkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya
Yaw kacta yattin da kac ta kalktin sen? Kalktigin yetmez gibi bir de bu kadar is mi yaptin ?Yataktan kalkip kanepeye uzandim ben, susadim su icemeye useniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?