Hep birlikte sağlıklı yaşama

Hoş geldin canım. :)

Yavru kuşu da kendiniz gibi gececi yapmışsınız .
o cok cadı ooo hem gececı hem kahvecı
gecer karsına karsılıklı sade kahve ıcer sohbet eder bacak bacak ustune atıp

sabah uyandım uyanır uyanmaz yerlerı sılıp toz aldım
gece fırtına vardı tum ev toprak olmus kahverengı oldu bez yıkadım temızlenmedı ıcıne ısledı oyle toprak

balkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya

gunaydin canlaarr bende kahvalti niyetine findik yedim bol su icicem bugun insallah. bugun herkeste sanki bi azim mi sezdim ne

Az önce tartıldım hala aynı kilodayım
Canım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.

o cok cadı ooo hem gececı hem kahvecı
gecer karsına karsılıklı sade kahve ıcer sohbet eder bacak bacak ustune atıp
Nisa Junior yakında aaaa hic bu yenir mi diye de başlar.

Canım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.

Nisa Junior yakında aaaa hic bu yenir mi diye de başlar.
yaa sımdıkı cocuklar cıdden alem
dun mısafırlıkteydım ya
ev sahıbı kızıma hasta cok sever
aldı kucagına masaya oturtcak
kızım hayır yanlıs dedı parmak salladı masaya oturulmaz dıye
kızın ayarını bozmussunuz dıyorlar bana hep

sabah uyandım uyanır uyanmaz yerlerı sılıp toz aldım
gece fırtına vardı tum ev toprak olmus kahverengı oldu bez yıkadım temızlenmedı ıcıne ısledı oyle toprak

balkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya

Yaw kacta yattin da kac ta kalktin sen? Kalktigin yetmez gibi bir de bu kadar is mi yaptin ? Yataktan kalkip kanepeye uzandim ben, susadim su icemeye useniyorum

Kizlaaaaar, herkese gunaydin bu arada

Saliya geri sayim basladi, ona gore "ama hafta sonu yaaaa "diye kimse kacamaklar yapmasin

Son düzenleme:
Yaw kacta yattin da kac ta kalktin sen? Kalktigin yetmez gibi bir de bu kadar is mi yaptin ? Yataktan kalkip kanepeye uzandim ben, susadim su icemeye useniyorum
3 de yattım 8 de kalktım ıcımde bı enerjı var yurudugum yerden ates cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…