Baklava olmamış sanki yaaa:/Menum
Sabah
Peynir 3er dilim kasar suzme
3zeytin
Ogle
2 baklava:////
Aksam
1.5 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Su
2lt
Spor yapamadım tum evi temizledim
Bugun asssiri bi tatli yeme istegim var
Ederim tabi
Ya hic boyle degildim sanirim regl yaklasiyo diye..Baklava olmamış sanki yaaa:/
Tatlı isteği için kendini şartlasan. Ben bugün çikolata gördüm,canım çekti ama “şekerin beni ne kadar kötü yaptığını hatırladım,en azından ideal bedene bi yaklaşayım” dedim,hemen ayrıldım ordan. Daha hafifleyeceğini,kendini daha iyi hissedeceğini düşün yemedikçe
Regl öncesi ben de tatlı tuzlu dünyayı yemek istiyorum:/ çok sıkma o zaman kendini, bir-iki bişeyler ye:)Ya hic boyle degildim sanirim regl yaklasiyo diye..
Evde kendime hurmali tatli yapmistim o bana cok iyi geliyodu:) yine yapayim en kisa zamanda
bencede fazla abartmadan tadimlik ye ki birden yuklenmeRegl öncesi ben de tatlı tuzlu dünyayı yemek istiyorum:/ çok sıkma o zaman kendini, bir-iki bişeyler ye:)
Canım işteki sorunlar mı yine? Inşallah hafta sonu kafanı dağıtırsın biraz
Guzel :)sizin konusmalari okumaktan bana sira gelmedi valla kizlar baya yazmissiniz kusura bakmayin yazamadim misafirim var.
aksam yemegim
yarim kase tarhana
2 kasik kuru fasulye ve yogurt yedim
simdi de bi turk kahvesiyle gunu kapatiyorum kizlar
En hafif sekilde atlatmam lazim:)Regl öncesi ben de tatlı tuzlu dünyayı yemek istiyorum:/ çok sıkma o zaman kendini, bir-iki bişeyler ye:)
Umarim acisi fena cikmaz:)bencede fazla abartmadan tadimlik ye ki birden yuklenme
Offf hemen gormussun yaa
Ya o an evdekiler yiyodu kendime hakim olamadim:)nobahari beybigirll menüler süper M Mitsuomi keşke tatlı krizini doğal bi yiyecek ile bastirsaydin. 1 hurma 2 ceviz yeseydin mesela ağızda bıraktığı tadın baklavadan eksik bi yanı yok.
Ben yulaf, elma rendesi ve tarcini azıcık sütle firinliyorum, elmalı kurabiye ile ayni tat oluyor.
Canım işteki sorunlar mı yine? Inşallah hafta sonu kafanı dağıtırsın biraz
O kadar zorlanıyorum ki anlatamam 2 kızımda iştahsız yemekle araları yok onlara yapıyorum yemediklerinde oturup ben yiyorum sinirimden artık sonu dökmek olsa bile yapıcam çöp kutusu gibi hissediyorum kendimiYaaaa 2lady,yavrularla çok zor bu diyet işi
Allah’tan eşimin mesai saatleri uygun da ben çoğunlukla eşimle baş başa bırakıyırum benim boncuğu. Yememelerine sinir olup yemek çok kötü bir handikap:/ az az koy önlerine yerlerse eklersin. Benim kızımın da çok fena bir iştahı var. Tavuk ve pilav favorisi,gayrısını yemiyor desem yeri. Emzirmeye zor derdim ama yemek olayı çok daha sıkıntılıymış
Allah kolaylık versin sana da
bende malesef gidicem saat 2 ye kadarAynen yarın da işe gidicem öğlene kadar malesef
O kalanları yemenin sonu yok maalesef:/O kadar zorlanıyorum ki anlatamam 2 kızımda iştahsız yemekle araları yok onlara yapıyorum yemediklerinde oturup ben yiyorum sinirimden artık sonu dökmek olsa bile yapıcam çöp kutusu gibi hissediyorum kendimi
Cevremde kullanan cok kisi var ama ben hic tavsiye etmem:)herbalife kullandiniz mi peki kizlar hic
makaron ıyı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?