- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
kendime guzel uzerime yakisan bi elbise almak
Eşim saolsun kendisinin kilo problemi yok uzun ince :/ sever böyle şeyleride gitsin dışarda yesin canı istiyosa artıkEve sokma Lady! Sen de benim gibisin, elimin altında olsa ben de mutlaka yerim..bugün olmazsa yarın yerim...ama asla almıyorum artık.
Hem o gofret kimin için alındı ki? Bebeler de çok küçük, onlar da yememeli.
Yok canım ya eşimin marifeti hemde kutuyla almıştı gitsin işyerinde yesin göndericem tüm abur cuburuaynen
2 lady kıme alındı o gofretler :) yakalandıınnn :) :) dayanamadın gıttın gofret mı aldın yoksa
Ya ne güzel yazmışsın ve benim kilo vermek için o kadar çok sebebim var kiii!!!canım ıstahlı olmanda sorun yok
bende ıstahlıyım
yedıgım porsıyonları goruyorsun hıc elım aza gıtmez
eger vucuda seker gırmezse canın ıstemez bukadar basıt
uzun ve yorucu bır yolda altı ustu basıt bı gofretle bas edebılecek kadar guclusun
canın tatlı ıstedıgınde tatlı yerıne badem cevız leblebı fındık ye
bukadar basıt bunun hıc bı bahanesı yok
hayır sana enerjıne umuduna yazık canım
tum gun dıkkat edıp hersey ıyıyken 1 gofretle hepsını sıfır etmek
emek zaman ırade sabrına yazık
yedıgınden bırsey anladın mı gıttı bıle tadı bıle kalmadı
ama kuruyemıs yeseydın veya oturup 1 tabak guzel sebze yemegı yeseydın
yada 2 bardak ayran ıcseydın hem karnın doyardı hem yag yakardın hem enerjın yerıne gelırdı tatlı ıstegın gıderdı tadı da damagında kalırdı
secımler arasında ıyı dusun mıdenı bagırsagını gofret ıcın yorma
Çocuklarımla parkta koşarak oynuycam
super :) aldıgın elbıselerı paylas hatta gorelım ben paylasıyorumkendime guzel uzerime yakisan bi elbise almak
Yok canım ya eşimin marifeti hemde kutuyla almıştı gitsin işyerinde yesin göndericem tüm abur cuburu
Çocuklarımla parkta koşarak oynuycam
Merhaba Queen. Nisa özetlemiş zaten. Resmin pc de ya telinde olduktan sonra çok kolay. Burada aynı bize yazar gibi cevapla diyorsun. Altta dosya yükle diye buton var.ona basıp resmini seciyorsun. Sonra yine altta resminin yanında küçük resim, tam resim diye bişey çıkıyor. Ikisinden birine bastın mi tamamdir. Eğer resminin boyutu çok büyük değilse indirirken hiç sorun olmayacak. Hata verirse resmin ekran görüntüsü al, o zaman zaten boyutu küçülüyor. Menün çok iyi bu arada. Bol sebze olmuş .Resim nasil ekleniyor bilmiyorum ama resmini cekerim yuklemeyi ogrenirsem yuklerim :)
Helal sana Esen, hem menüler güzel ,hem yürüyüş yapılmış, hem de kek yenmemisSamsonn
Canım ben işten çıktım metrobüse bindim erkek arkadaşımın yanına gittim yarım saat kadar yürüdük sonra da eve geçtim
O yüzden yazmadım
Kek yemedim
Eve geldim annem kabak soğan domates biber kavurmuştu
Yoğurt döktüm yedim
Prenses nereye gidiyorsun? Yarın tartı fotosunu unutma sakıncanlarr ben geldimm ama geri gidecegimm yarin tarti fotografini aksam.paylassam olur mu yada bugun sabahtan cektim bir tane paylasim mi simdi 1 gunden birsey olmaz
Prenses nereye gidiyorsun? Bugün tartı fotosunu unutma sakın
Evet canım, ben de aç karnına faydalı diye biliyorum. Sabah kalkınca erkenden yada gece yatmadan için diyorlar. Bilmiyorum hergün içmenin bir zarari olur mu. Araştıralım bunu ama ben hergün içmem zaten. Arada.elma sırkesı
ac karnına faydalı dıye okudum netde amaSamsonn ne sekılde daha ıyı olur acaba
tok karnına da sındırır dıye dusunuyorum
deneyıp gorcem dırek :)
O da yemesin canım ya. Sırf kilo değil ki, bünyeye de çok zarar. Adi bu üreticilerin hepsi, en azından glikoz yerine normal şeker bile kullansalar bir nebzecik daha iyi olur, ya da palm yerine ayçiçek olsun bari. Ama yok en ucuz en kötü içerik hepsinde. Onlar benim sağlığımı hiçe saysin, ben onlara para kazandirayimEşim saolsun kendisinin kilo problemi yok uzun ince :/ sever böyle şeyleride gitsin dışarda yesin canı istiyosa artık
49,8 le buralarda niye dolasiyosun sen yaaaGünaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
49,8 le buralarda niye dolasiyosun sen yaaa
Yaaaa ama ideal kilosu 45-46 olanlar bile var tanıdığım..boya göre değerlendir semiha49,8 le buralarda niye dolasiyosun sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?